Как бихте се почувствали, ако приятел Ви признае, че е влюбен във Вас?

• 17 406
  • 112
  •   1
Отговори
# 15
Е, такива дребни прояви на ревност са даже много симпатични. Grinning

При мен един приятел даже беше се наежил да се бие при все че реално нито ръст, сила, нито като положение може да се мери- онзи можеше да го унищожи с едно завъртане на телефона дет се вика.  Grinning Впечатли ме тази смелост и решителност.
Нека се съревновават по мъжки! Нали затова са мъже. Пък накрая печели този приятел който е бил най-приятел през годините.

# 16
  • Linz
Баси и удоволствието да живееш на Земята без да се чувстваш желана! Sick
Този твой съпруг как ли се чувства разбирайки че е единствения който ти се е хванал на въдицата?
Ооох, Лизет Joy
Ами как... и той е същия неудачник като мен, просто никоя друга не го иска.

# 17
R&S   bouquet
Не ми се е случвало, защото ги беше срам от мен и признаваха чувствата си пред приятелките ми. Много мило ми е ставало. Не вярвам, че може да ти е неприятно, че някой те обича, те харесва.....Това е такова мощно захранване на Егото
Сетих се за двама сладури, ама май и двамата не живеят в Бг и не съм ги виждала от години

# 18
Темата за приятелството между мъже и жени е нищена хиляда пъти тук..
Според мен няма такова животно. Мъжа ми също ми го потвърди - мъж може да ти е приятел само ако не си сексуално привлекателна за него. Или е гей.
Иначе няма такова нещо, не се заблуждавайте. Мъжете искат секс, не приказки за гримовете и плитките ви. Ориентирайте се към приятелки жени.

# 19
Мъжете искат секс, не приказки за гримовете и плитките ви.
Е да, но между сексуалното желание към теб и влюбен в теб има разлика, при това не малка. Мъжете не се влюбват във всяка жена, която пожелават.  Simple Smile
Да няма никакво сексуално желание към мен съм нямала нито един приятел и може би ако имах, то той нямаше да ми е приятел, защото нямаше да ми е приятно. Но като е влюбен е доста неловко, защото една част от теб се чувства виновна, че не можеш да отвърнеш на чувствата, а все пак по някакъв начин държиш на този човек след като ти е приятел. Но се преживява или пък прекъсвате отношения.

# 20
...нищо не се случи, защото не позволих да си излее душата. Радар съм за признания и ако се наложи ги избягвам.
От само себе си се отдалечихме съвсем кротко и естествено.

# 21
  • Варна
Приятно е да се чувстваш обичана и желана. Най-нормалното нещо на света е да предизвикаш чувство на обич у приятеля си. Независимо от пола му. Шок и ужас преживяват живелите в обор.

# 22
Имам двама такива. Единият не би ме върнал, на другия не знам какъв му е точно случаят. Но не ми и дреме толкова, забавлявам се в компанията им и не му мисля много-много.

# 23
Аз чертая много дебели граници още при запознаването и не допускам да ги прескачат. Който се опита, отпада директно от списъка с контакти защото отхвърленият ухажор е хленчеща и досадна компания, трудно бих го нарекла приятел след това. Или обидено се оттеглят завинаги и ме заличават от спомените си, или ми висят на врата и се пробват отново през ден. Отегчително е!

На мъжете с потенциал за нещо повече, не им давам възможност да станат приятели преди гаджета.

# 24
  • До морето :)
Аз никога не съм вярвала в приятелството между мъж и жена. За мен такова нещо не съществува. Освен ако мъжът не е гей. Така че съм нямала такива преживявания. Тука съм напълно съгласна с Лизет.
Секс, любов - няма разлика в случая. Важното е, че го има привличането.

# 25
Приятно е да се чувстваш обичана и желана. Най-нормалното нещо на света е да предизвикаш чувство на обич у приятеля си. Независимо от пола му. Шок и ужас преживяват живелите в обор.

Доста грубо! Какво трябва да рече това за обора?  newsm78 Моля да поясниш!

Чувството на обич у приятеля е естествено, да. Тук никой не говори за това. Говорим за влюбване, което само по себе си предполага осъществяването на някаква интимна близост, която излиза извън пределите на приятелството.

Освен това много моля да обърнете внимание на възрастта, която посочих - 16-17 години, когато едно време тепърва откривахме своята сексуалност. Щото някои много избързаха да се потресат от начина, по който споделих, че съм се почувствала - предадена. На онзи етап все още вярвах с пълна сила в приятелство между момче и момиче.

# 26
Да се ласкаеш, че приятелят ти е влюбен в теб е едно, но да се наслаждаваш на това без проявена взаимност от твоя страна си е поведение на кучка. Кучките накрая винаги остават сами, макар и обичани от всеки.

# 27
  • Варна
Винаги е приятно да прочетеш комплименти в свой адрес в този форум.

# 28
Мислех, че обсъждаме реални ситуации между зрели хора. Някакъв завладян от хормони тийн споделил на девойче, че е обект на въжделения по време на мастурбация. И тази ситуация е още обект на терзания?! Вярно е, че човек като няма проблеми и сам си ги създава.

# 29
Божествено е да се определяш като център. Окръжността също не е за подценяване обаче.

Общи условия

Активация на акаунт