Как бихте се почувствали, ако приятел Ви признае, че е влюбен във Вас?

• 17 422
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
  • по пътя на светлината
Познаваме се от деца....,той  е единствения човек който може да изтърпи трудния ми характер...
Явно нямах избор в този случай... Wink.....и така 12 години + 10 годишна дъщеря.

# 106
Еми как - вече не сме приятели  Confused

Някой трябва да ме научи как да откажа на мъж и той да не е сърдит и наранен после.  Crossing Arms Е как го правите това? Не виждам начин да го чешете по коремчето само и той да ви гледа обожаващо  Crazy

# 107

Някой трябва да ме научи как да откажа на мъж и той да не е сърдит и наранен после.  Crossing Arms Е как го правите това?

Никак, просто си ходи сърдит и наранен.
Той тръгва от презумпцията, че щом те обича, трябва да си объркана или неразумна за да отхвърлиш ЛЮБОВ.
И като отхвърлиш въпросната "любов", даже после чака да види как ще се провалиш, с надеждата, че един ден ще му кажеш заветното "прав беше, сбърках, пренебрегнах нещо красиво, ти ме обичаше истински..."

И си ходят такива, сърдити и наранени, няма как...

# 108
Абсолютно!

Ама тука мацките пишат как обичат мъжете наоколо да са влюбени в тях и да ги връткат наоколо с поглед на малко кученце.
Сигурно аз живея заобиколена от първични мъже, дето в първите няколко минути докато ти обясняват чувствата си и са те съблякли наполовина  Crazy Ако не си бърза с контрирането и обличането бая проблеми ще има всяка дама обичаща връткането  Mr. Green

# 109
В настоящият момент ще заявя категорично , че нещата между този "приятел" няма да имат развитие и ще се отдръпна деликатно , все пак ми е приятел и отделял време за мен .
Но имах бивш интимен приятел , който бил влюбен в мен около година преди аз да разбера и му търсех приятелка доста активно, тогава на него явно му писна да ме чака и ми обясни как стоят нещата , аз бях свободна и се възползвах.. Имахме доста добра връзка за около 3г.

# 110
На мен ми се е случвало два пъти. Винаги ми е било приятно да имам приятели мъже, защото някак си е по-лесно и ги няма драмите. От доста време обаче нямам такива. И двата пъти не ми е ставало приятно, но се преживява. И в двата случая си останахме приятели, но не така близки както преди. Но се убеждавам, че в 90 % от случаите в приятелствата от смесен тип е че един от двамата задължително има чувства към другия. И в двата случая при мен обясних, че няма как да сме повече от приятели и че или трябва да се съгласят с това или просто няма бъдеще за нашето приятелство.

# 111
Ооо колко тъжно.... (на мен ми стана, не конкретната ситуация)
Имала съм доста приятели мъже, нещо с момичета от край време ми е по-трудно да се разбирам.
Случвало ми се е да се окажа в ситуация, в която те очакват секс... много е втрещяващо. Защото аз не съм (поне тогава не бях) кокетка, не съм фръцла (в най-хубавия смисъл) изобщо нищо кой знае какво женствено нямаше у мен, та просто ми беше втрещяващо, че изобщо са се сетили, че съм сексуален обект. Отказах и двата пъти. После нещата замряха и не бяхме толкова близки.
В един друг случай, с един приятел неусетно станахме любовници, уговорката беше "неангажиращо", ама .... той се ангажирал. Доста конфузно беше. Но аз заминах за чужбина, годините минаха, и после си станахме най-добри дружки, и нямам притеснение, че ще ми "поиска" нещо - то вече е минало тая работа.
Имаше и още един... но за него ми стана тъжно и няма да разказвам.
Та, според мен - приятели мъж/жена може да има, но е неизбежно да се стигне до физическо привличане, ако ли не до любов. По-лесно е от бивши любовници да станат приятели. (Сексуални любовници, не голяма невероятна любов..)

# 112
Съгласна съм с Ванилия

Общи условия

Активация на акаунт