Как бихте се почувствали, ако приятел Ви признае, че е влюбен във Вас?

• 17 415
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Въх! Ка щяло  да  ми се обяснява в любов, диването му с диване!Нали  ша му обърша  два шамара,  задето  задиря  семейна  булка  и задето  нарушава нам си коя божа заповед Crossing Arms
Пък как съм щяла да се почувствам- неловко, как. И то  не заради  друго, ами  щот няма  да  мога  да отвърна реципрочно  на пламенните  му слова  и  разнежени  по телешки  очи- оперирана   съм от  всякакви  чувства  на  влюбеност и   техните  там производни.

Пък, пази боже, да  ме  хване  за ръка  с   треперещи   от страст   пръсти и нечисти  помисли- анатема Twisted Evil Ще потръпна  от  гнус...бр-р-р Twisted Evil Twisted Evil И дотам ще ни  е приятелството.

Ся,  ако  не  може  да  откъсне  поглед от мен, ша  го разбера- то и мойто, бива хубост, бива, ма  чак пък толкоз...нали bowuu Обаче, да  зяпа, без да си отваря  човката и  точка.Толкоз мога  да понеса.Другото - там признания,  серенади,посветени  стихове  и  так дале,  са   резултат от  най- прозаични  мераци, облечени  в романтична одежда.
Тва е.

# 61
Ся,  ако  не  може  да  откъсне  поглед от мен, ша  го разбера- то и мойто, бива хубост, бива, ма  чак пък толкоз...нали bowuu Обаче, да  зяпа, без да си отваря  човката и  точка.Толкоз мога  да понеса.Другото - там признания,  серенади,посветени  стихове  и  так дале,  са   резултат от  най- прозаични  мераци, облечени  в романтична одежда.Тва е.

Joy Joy Joy

bouquet

# 62
 Така де, ама ха.

Мъжете са големи перковци обаче, трябва да се има предвид. Покрай тая тема си спомних една случка. Като млада майка с новородено спорадично излизах на разходка с една тълпичка родители с колички, измежду които и един татко. Та веднъж се носиме ние двамата  из паркчето с хлапетата, които вече щъпукат и  като побеснели щракаме подир тях с джиесемите, да ги увековечим на кадро. Децата напред, таткото поизостанал, а аз така, по отстрани, между едни оснежени дървеса, да ги хвана в по-добър ракурс. И като поглеждам към таткото - тоз не гледа подир децата, а унесено щракоти с апаратчето в моя посока. К'во видя толкоз за заснемане не можах да схвана.
  Но нещо се притесни и веднага промени дестинацията. И за какво му беше, и до днеска се чудя, то аз съм фотогенична, ама защо му са чак пък мои фотографии... нещо се беше заплеснал по моя милост комай, какво ли не прави скуката по градинките с хората Rolling Eyes

# 63
  • София
Подобна грешна не бих направила - когато човек е нещастно увлечен/влюбен - много лесно се "взима" с първия срещнат, еле пък ако е насаден от приятели...Не бих постъпила така с човек, когото наричам приятел.

Аха.
Ами остави човека да се мъчи и самонавива тогава. По-добро лечение от нова любов за нещастна такава няма. А аз предпочитам да давам алтернативи вместо откази.

# 64
Подобна грешна не бих направила - когато човек е нещастно увлечен/влюбен - много лесно се "взима" с първия срещнат, еле пък ако е насаден от приятели...Не бих постъпила така с човек, когото наричам приятел.

Аха.
Ами остави човека да се мъчи и самонавива тогава. По-добро лечение от нова любов за нещастна такава няма. А аз предпочитам да давам алтернативи вместо откази.

Ти не можеш да даваш алтернативи за чуждите животи, или по-скоро не е редно.
Но всеки си преценява.

# 65
  • София
Леле, или съм пълна зелка, дето нищо никога не разбира овреме или съм много грозна, та нямам тълпи от влюбени в мен приятели.  tooth
Не бой се, не си грозна. То тия обяснения от приятели се случват предимно на млади години, преди децата и брака. То и авторката на темата го е изпитала на 16-17 г. Сега може и да има изключения, ама дето викаш от мерак е, не от любов.  Peace

# 66
Авторката на темата може да е била на 16-17 , но такива неща се случват на всяка възраст .
Аз съм на 40+ и съм в подобна ситуация . Wink

А за мерака - ами да , точно за мерак става дума , но за съжаление е само от едната страна . Sunglasses
Няма да се женим , ясно е ( за мен  Wink , заявила съм го ) , но човека е влюбен ... Rolling Eyes
Дано сам се осъзнае , защото  имаме много хубаво приятелство от доста години . Peace

# 67
Един мъж, за да ти е приятел, значи има нещо. Това, че на нас ни се иска да е идеално и платонично, си е наш проблем и не е на мъжка вълна. Ако смяташ че става, пиеш бутилка водка и ти пада пердето, ако не става прекъсваш контакт.
Аз избрах варианта с водката и не съжалявам за съвместните 30+ години. В крайна сметка е далеч по- трудно да направиш съпруга си приятел, отколкото приятеля съпруг.

# 68
  • Бургас
Имам един най-добър приятел, като брат ми е - познаваме се от 10 години. С него никога не е имало и намек за нещо "повече" (съмнително колко повече може да бъде една евентуална връзка, често и неуспешна, от дълбокото и истинско приятелство, което сме изградили за това време). Та е възможно да има чисто и искрено приятелство между мъж и жена - то е усещане, не можеш да погледнеш на брат си като на мъж и обратното.  Wink
Но точно преди почти 10 години друг мой приятел наистина беше влюбен в мен - мога да кажа, че за 28-те си години само той ме е обичал така, както и едно момче в ученическите ми години. Чиста, искрена обич, загриженост, поглед, който вижда само теб, безрезервно отдаване. Не отвърнах на чувствата му, защото си губих времето в безсмислена връзка по онова време. За съжаление тогава бях прекалено малка, за да оценя това, което той можеше да ми даде. Но ми остави един от най-хубавите ми спомени, въпреки че не отвърнах на чувствата му.

# 69
 Така като те гледам, ми е много съмнително приятелят ти да не иска нещо "повече", но може и така да е Laughing

# 70
Винаги единия иска повече  , дори да не го споделя ! Wink

# 71
  • Бургас
Не, за него съм сигурна напълно: просто е друг типаж мъж, далеч от общоприетия, гениален е, човек на науката, други неща го вълуват. Връзката ни е изцяло духовно-интелектуална. За 10 години винаги е била такава. Седели сме до 03 през нощта да си приказваме за книги, да разсъждаваме по екзистенциални въпроси и т.н. И намек никога не е имало за нещо "повече".  Simple Smile Бях до него, когато беше влюбен и имаше връзка, споделяли сме си. Той беше до мен в аналогичните случаи. Братче! Той има сестра, но аз нямам нито братя, нито сестри. Ако имах, едва ли биха ми били духовно по-близки от него. Същото е и с най-добрата ми приятелка - едва ли със сестра ми бихме си приличали повече.

# 72
Че това спокойно може да е истинса любов. При нея гледаш той/тя да е добре и загърбваш личните си трепети – те си остават тайна. И е много типично за такъв - като описания - вид хора.

# 73
  И аз така мисля. Възможно е да липсва сексуално привличане от твоя страна, но от негова едва ли, защото предполагам, че е нормален мъж, какво като е човек на науката.

# 74
Юличка, я виж сега ще прогледнеш... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт