Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 385 497
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 1 065

Преди година тъкмо ги бяха наслагали - до всяко легло има по един "таблет" захванат към стената с едно метално рамо.
Стават за телевизия, но предпазното им стъкло е толкова дебело, че за писане не стават хич (написването на статус "Бебето се роди на...., тежи...., ....см" отнема поне час и освен пари за ваучера струва и много нерви!). Цените бяха от сорта на 7 лв. за ден, не помня точно, а нефелни слушалки има за по 50 ст.

# 1 066
Преди година тъкмо ги бяха наслагали - до всяко легло има по един "таблет" захванат към стената с едно метално рамо.
Стават за телевизия, но предпазното им стъкло е толкова дебело, че за писане не стават хич (написването на статус "Бебето се роди на...., тежи...., ....см" отнема поне час и освен пари за ваучера струва и много нерви!). Цените бяха от сорта на 7 лв. за ден, не помня точно, а нефелни слушалки има за по 50 ст.

Телевизия не мисля да гледам, и ще си нося собствен лаптоп. Имат ли WiFi, плаща ли се?

# 1 067
Ама разбира се, че няма wi-fi!  Grinning

Как иначе ще се печели от таблетите?!  Sunglasses (ако си имаш твой нет си спасена, иначе - не)

# 1 068
Ама разбира се, че няма wi-fi!  Grinning

Как иначе ще се печели от таблетите?!  Sunglasses (ако си имаш твой нет си спасена, иначе - не)

Аааааа, "таблетите" са вързани с нет към стената, ще падна!
Значи ще си "нося" нет Wink
Ако изобщо раждам там, живот и здраве.

# 1 069
  • София
Нямаше wi- fi, лаптопът ей така си стоя 5 дни на нощното шкафче.
Платихме за таблетите, само за да се окаже, че на моят виртуалната клавиатура не работи.  ooooh!
Свързах се с оператор, каза да рестартирам и ще се оправи- не се оправи. Накрая погледахме телевизия едната вечер, за да не са отишли парите съвсем на вятъра (пускаха се в някакъв автомат).

Връзка със света ми беше мобилният интернет на телефона...

# 1 070
И от мен стискане на палци! Simple Smile Като гледам застъпваш точно двете години с баткото (и аз бях така, дано не го изживява драматично, като нашия Simple Smile )

Благодаря! То че ще има драма, ще има, да са живи и здрави децата.  Laughing

# 1 071
Аз си носих лаптоп и флашка за интернет.  Crazy

# 1 072
  • София
Алексче, притесняват ли те да влизаш в патология за проследяване? Ти при своя си лекар ли ходиш на тонове или който се падне на смяна?
 Успех и от мен!

П.п. забравих да вметна, че разликата при моите 2-ро и 3-то е по-малка, но не мога да кажа, че е имало драми. Въпреки, че от първата разлика (малко над 3г) съм по-доволна.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 20:04 от skrech

# 1 073
skrech, засега не, аз съм при Киров, той ми казва кога да дойда и ме води да ме преглеждат. Ако не беше той, едва ли някой щеше да ме чака, терминът ми по ПРМ беше преди 12 дни (макар че съм с късна овулация и знам кога е била), а първото ми раждане е секцио.
Благодаря!

# 1 074
skrech, засега не, аз съм при Киров, той ми казва кога да дойда и ме води да ме преглеждат. Ако не беше той, едва ли някой щеше да ме чака, терминът ми по ПРМ беше преди 12 дни (макар че съм с късна овулация и знам кога е била), а първото ми раждане е секцио.
Благодаря!

Как така те "води да те преглеждат"?
Не те ли преглежда той?

# 1 075
Имах предвид прегледите с ултразвук, той не преглежда на ехограф явно.  Първите пъти, когато ходих, ме преглежда с палпация на корема, слуша тонове, един път ме прегледа вагинално, но сега вече трябваше да ме видят и на ехограф.

# 1 076
Момичета, знаете ли с какви шишета ги захранват дребосъците?  И какво АМ за да знам да купя за вкъщи? Нещо не ми се иска в последния момент да пращам мъжа ми по аптеките.

# 1 077
  • София
Акулска стръв шишетата бяха някакви обикновени, а млякото през 2011 беше ХИПП,сега не знам,но това е най-лесното нещо- купуване на мляко за в къщи после, има млека на всеки ъгъл и става за 2мин Simple Smile

# 1 078
  • Gone with the wind
Сега са със стъклени шишета на Нук, млякото мисля, че още е на Хипп (поне това дочух да си говорят две майки)

# 1 079
Момичета, знаете ли с какви шишета ги захранват дребосъците?  И какво АМ за да знам да купя за вкъщи? Нещо не ми се иска в последния момент да пращам мъжа ми по аптеките.

Знам, че е оффтопик, но ако мислиш да кърмиш, купуването на АМ "за всеки случай" е 1. излишно (защото има наистина на всеки ъгъл) и 2. подвеждащо ("бебето плаче, сигурно е гладно и не му стига кърмата, я да му забъркаме едно мляко").

Общи условия

Активация на акаунт