ЮНСКИТЕ коремчета стремително наддават, бебешки ритничета с усмивки ни даряват

• 27 053
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен момичета, много сте изписали вие, едвам смогвам да ви изчета, незнам уикенда като ме няма, трябва  после 2 дни да си отделя да ви смогна  Mr. Green

Аз да кажа добре доли на новите юнски мами, леко бременеене и прекрасни пуФкави бебковци на финала  Hug

Честито на мамите, узнали пола  stork-boy stork-girl

Честито и за новите покупки, а мен как ме сърбят лапичките а купувам, но ще трябва да ги скрия некъде, а сега ремонт ни предстои и няма да има място за скришни работи  hahaha

Okiaz тези пантофки са страшно сладурски, но ако ме чакаш мен да ги оплета.... малиии по-скоро за правнуците ни ще станат... че нали съм начинаеща, още се уча да започвам и завършвам плетивото като хората  hahaha

marinels не с епритеснявай,че не усещаш много бебчето мила, ако си с предна плаценте и по-късно се усеща  Hug

Eva_Beva много сладък твоя беборанчо  Hug ти не си със предна плацента нали, че моята е такава и снимката ми е една размазана... ама поне нали си е мое си го разпознавам кое какво е  hahaha

fashionmama нямаш връзки мила, просто имаш голям талант  Mr. Green аз преди мислях заглавията, н осега като знам колко талантливи мамчета сте се събрали и съм ви оставила на 100 % тази задачка на вас  Hug

Сега да кажа за мен, моя хубосник е станал голяма калпазанчо, като по часовник започва да се премята и да прави  гимнастики точно в 11.30 вечерта и след това в 6.30 сутринта  Laughing голямо въртене и мяткане пада, даже и половинът успява да го усети - еми то си стана близо половин килце бебок, нормално... дошли са му силичките и подпутва и подритва мама яката   Heart Eyes Hug
А да ви кажа от няколко дни така ме били кръста, че не е истина.. даже и през нощта се будя от болка... даже запонах да си поглагам една просълговата възглавничка под крака и под пупата, че не си намирам място... а и котио и отй като м имегне в краката съвсем го закъсвам  hahaha

Пак ми стана малко дълъг поста, но ще ме извините, нал иси ме знаете, че съм Мара подробната и трябва по всички теми да се включа  hahaha Цунки по попитееее  Hug

# 76
  • София
П.С. Ако искате можем да си направим и албум ехографски и 3Д фотоси на малчовците  Rolling Eyes

# 77
serendipity_85,  и на мен ми се видя скъпичка количката, но половинчо рече и отсече, че ако трябва, няма да яде, но иска да купи на бебето си хубава количка - еееее, какво да направя .... Стига да не спира моето ядене, нека купува:))))

# 78
serendipity_85 много ми харесва твоята количка,аз по принцип исках с единични предни гуми но тази  на клипчето ми се стори много добре,ти също беше от Варна нали? Знаеш ли в кой магазин я има да отида да я видя на живо?  Hug
И аз един ден бях тръгнала да гледам колички и главата ме заболя  #Crazy #Crazy

alex_n Много добра идея и аз си мислех за същото и тъкмо щях да предложа  и видях че ти си писала  Laughing

# 79
Здравейте момичета,

Благодаря много за милите думи на всички ви Simple Smile Вече съм си вкъщи и мога да се похваля, че вчера док каза, че всичко е наред с бебока въпреки упойката и инжекциите Simple Smile аааааааааа и ще си имаме момиченце Simple Smile
Коляното ми все още е зле, но няма как и да е по друг начин, живи и здрави след около годнина трябва още една операция и тогава ще се оправи, важното е, че сега мога да ходя и ще мога да се грижа за принцеската като се появи Simple Smile
Хубав ден на всички и до скоро Simple Smile

# 80
Момичета здравейте  Hug чета си ви редовно и много се радвам на всички за хубавите резултати   bouquet
Провокирана от спор с майка ми реших да се допитам и до вас  Grinning Тъй като сега проучвах въпроса какво се случва с бебчо щом се приберем вкъщи и колко често идва лекар да го види реших че спокойно можем да си отидем на вилата и там да прекараме голяма част от времето. Намерих ето тази информация по въпроса http://www.nhif.bg/c/ext/publications_display/get_file?p_l_id=11 … name=PBFE-108.pdf
Най вече към мамите които чакат второ детенце питането ми е бихте ли излезнали от градовете с бебетата си за по дълго време или не бихте рискували?
Все си мисля че чистия въздух дърветата гората а и язовира наблизо биха били по добра алтернатива и за мен и за бебка отколкото разходките между блоковете в града  Rolling Eyes
Прегръдки за всички  Hug

# 81
Много готина идея е албумче с ехографски снимки Simple Smile Simple Smile Като е готово да кажете  Stuck Out Tongue

# 82
  • София
diet_attack, количката за близнаци е хубава, но аз не съм привърженик на тези, които са едно до друго, а и не се свалят кошчетата от рамата- това прави влизането на повечето места с нея почти невъзможно. а цената....ще си замълча  Shocked

В моето комплектче има жилетчица и ританка. Така че ще трябва допълнително и боди май като се замисля...но харесах едни много сладки и по мнение на приятелка,която ги еп олзвала-много качествени и меки от вис виталис- изчистени са- примерно само синьо, розово и т.н., но цената е 3 лв бройката! и са бг производител.
То май месец си е променливо времето...нямам идея как тр.да се облече новородено тогава newsm78

Аз се оказа, че съм с предна на едното и задна плацента на другото...но и двете си излязоха размазани честно казано и са им в профил (оттам и впечатлението за нослетата). Този път получих доста по-малко снимки. предният път другата лекарка тооолкова нащрака,че даже подарих  Laughing

Alex, аз пък наполседък имам крампи (май така се казваше)- през нощта неистово ми изтръпват всички крайници... будя се през час и не си чувствам левия, после десния крак, после ръката, после другата...много е неприятно...

# 83
  • София
Nagaina. Имаме си вече албумче за първите фотоси на нашите бебчета  Hug

Kalinchica
според мен няма нищо по-хубаво от това бебко да е на чист въздух, но си мисля, че трябва да има поне 40-50 дни, но нека и мамите с опит да кажат  Hug Аз лично мисля лятото да водим нашия бебок на вилата на чист въздух живи и здрави, но ние се очакваме в началото на юни, т.с. някъде към юли или август ако ще ходим някъде Simple Smile

Kanari1305 офф и аз получавам крампи и е ужасно... явно е нормално  newsm78

# 84
  • Paris, France
Момичета, открих сайта с най-скъпите бебешки дрехи! Веднага го споделям, сигурна съм, че всички ще се юрнем да пазаруваме от там  ku-ku

http://www.childsplayclothing.co.uk/babies

Алекс, сега те видях докато ровех из емотиконите  knit Аз като малка съм се опитвала да плета, майка ми ме обучаваше, обаче единственото, което мога да правя са квадрати и правоъгълници, така и не разбрах как стават другите форми, затова си останах на ниво "шалове" Wink

# 85
  • София
fashionmama ти значи си по-напреднала  hahaha аз съм още на започване и завършване на плетка  и се мъча с направата на елементарен ластик  hahaha

Но се надявам да напредна де  Rolling Eyes А това с емотикона ме разсмя... баш така излеждам само панделката ми липсва, но за сметка на това имам фибка на бретона, че ми влиза в очите докато плета  rotfImbo

# 86
  • София
Аз през септември бих мръднала до стара загора за седмица-две-три, но си мисля, че 3 мес. все пак е малко време за път, не знам...мин. год. с една приятелка и нейното бебче на 6 мес. ходихме до Велинград за 3 дни, но тя вече не я кърмеше, а и не беше никак лесно,честно казано- накрая така се вкисна,че от Велинград до софия се скъса да реве. Заспа ревяща на половината път от изтощение и почти веднага пак се събуди и така до София-ужас! Но пък и детенцето по принцип беш и още е нервничко, та може това да е била причината...

# 87
Благодаря ви че се включихте момичета   bouquet Нашата вила е на 30 мин от София и мисля живот и здраве юли да се качим горе. Бебка трябва да се появи в началото на юни ( по последни данни термина ми е на 01.06.) Иска ми се там да прекараме лятото и да се прибираме за задължителните имунизации и прегледи само  Grinning

# 88
  • Варна
Diet_attack количката я гледах в магазин Слънце, на Владислав 36, имаше мисля и вариант с помпащи гуми. Общо взето  останах доволна от магазина, на два етажа е, като на втория етаж са количките, легълцата и разни други щуротии, казаха че ако поръчаме леглото от тях ще ни направят отстъпка за количката.

# 89
serendipity_85  сега разглеждам количките в сайта на този магазин и има добри колички,например ето тази ми хареса също http://www.slunce-bg.com/product/72/orlando-2-v-1-garden-party-.html , аз не се притеснявам от размера защото наскоро се преместихме и има голям товарен асансьор   1stroller smile3501

Общи условия

Активация на акаунт