Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената за фетална морфология и запис на диск след фетална морфология?
Какви изследвания са необходими по време на бременност?
Какви са цените за 3D и 4D скенери в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената за фетална морфология и запис на диск след фетална морфология?
Цените за фетална морфология варират, като един потребител във форума споделя, че във Фемина цената е 70лв за ФМ и 30лв за запис на диск. Други потребители споделят, че цената за втора ФМ е 100лв, а записът на диск е 10лв. В друг случай цената за ФМ е 80лв, но основната цена на FM е 100lв, като записът на диск остава на същата цена от 10лв. Тези цени могат да варират в зависимост от клиниката и услугите, които се предлагат.
-
Какви изследвания са необходими по време на бременност?
Феталната морфология и биохимичният скрининг не са задължителни изследвания по време на бременност. Родителите решават какви изследвания да направят за собственото си здраве и здравето на бебето. Въпреки това, мненията се различават, като някои майки твърдят, че не всички имат финансова възможност да си направят изследванията и че това не е задължително, особено ако няма проблеми с бременността.
-
Какви са цените за 3D и 4D скенери в България?
Цените за 3D и 4D скенери в България могат да варират. Един потребител на форум споделя, че в болница Вита цената за 3D скенер е 70 лв, но не се извършва запис на диск. Други потребители споделят, че в Светa Петка цената е 100 лв, но също така не се записват дискове. Цените и услугите могат да варират в зависимост от клиниката.
-
Какви са преживяванията на други майки с покупките за бебето?
-
Какво представлява изследването фетална морфология и защо е важно?

Вече съм си вкъщи и мога да се похваля, че вчера док каза, че всичко е наред с бебока въпреки упойката и инжекциите 
Тъй като сега проучвах въпроса какво се случва с бебчо щом се приберем вкъщи и колко често идва лекар да го види реших че спокойно можем да си отидем на вилата и там да прекараме голяма част от времето. Намерих ето тази информация по въпроса

Аз като малка съм се опитвала да плета, майка ми ме обучаваше, обаче единственото, което мога да правя са квадрати и правоъгълници, така и не разбрах как стават другите форми, затова си останах на ниво "шалове"