ББ Кремове 3

• 76 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Drop Благодаря !

И през ум не ми е минавало, че можеш да имаш нещо общо с корейския PR бизнес Simple Smile

Моята кожа е светла, направо съм бяла, но ще наблегна на четенето на коментари специално за тази марка, за да се ориентирам какво да купя.

Ако си много бяла не знам дали няма да ти е тъмен, тук май няколко момичета си го взеха и не им пасна поради тази причина. В интернет има суочове де, ти ще си прецениш, да не те подвеждам все пак. Peace

Ето и снимки на ръката ми, постарах се да излязат реални цветовете:

Веднага след нанасяне
http://imageshack.us/photo/my-images/607/16405269.jpg/

Бленднат:
http://imageshack.us/photo/my-images/402/47254519.jpg/

След като попие:
http://imageshack.us/photo/my-images/189/88027342.jpg/

Намазах само дясната част на ръката си за да се види разликата.
Има лека розова нотка, на последната снимка мисля, че се забелязва.

# 631
Здравейте,момичета,записвам се да ви следя.Много ме навихте с тия кремчета,ще поръчвам другата седмица и аз,ама направо 2 наведнъж мисля да взема,защото 2 съм харесала( и по-точно на тези два се спрях,четейки ви  Grinning ).Кожата ми е суха и ви се доверявам на препоръките на 100 %.
Само дано с цветовете да се спогодим,ама аз съм със светла кожа,та мисля,че ще са ок.
Пак ще пиша като дойдат,хубав ден   bouquet

# 632
  • Варна
Drop  bouquet

# 633
  • София
Някой ползвал ли е Skinfood със зелен чай и праскова? Няма мостри в ибей, а пък чета че регулирал омазняването и има матиращ ефект.

# 634
  • срещу двата комина :)))
да се цопна и аз тук  Hug много ви четох, но тъй като кожата ми е доста трудна за определяне на цвят вчера направо отидох в Sephora и съм много доволна. Момичетата там ми обърнаха голяма внимание показаха ми всички BB кремове , които предлагат и след голямо мазане си купих този на Dr.Brandt  Grinning доволна съм като покривност, като усещане и като цвят. Ще кажа повече подробности като се понамажа още няколко пъти  Peace

# 635
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Пристигна моята Holika.
Поръчана от cosmeticmarket2012 на 13.03.2013, пристигна на 26.03.2013. Имах 3 мостри подарък, но не бяха на BB кремчета.

Кожата ми е светла, комбинирана, чувствителна, омазнява се в Т-зоната.
Ползвах го два пъти до сега, но с предварително нанасяне на ежедневния ми хидратиращ крем.
Консистенцията е плътна, но се разнася много леко и е икономичен. За намазване на цялото лице и шия+деколте, ползвах малко повече от 1/2 на количеството фон дьо тен, който използвам в момента /Rimmel-Lasting finish - 100 ivory/. Цветово BB-то и посочения фон дьо тен са близки, като BB-тo e 1/2 идея по-тъмен, но пък сякаш се слива по-добре с цвета на кожата ми. Получава се добро изравняване на тена. Покривността е доста добра. Аз имам 1-2 по-видими петна за прикриване, с Холиката има добра скриваемост, но  в никакъв случай не е100%. За 7-8 часа, към края забелязах слабо лъсване на челото.

Моля, някой с повече опит в експериментирането с различни марки, да сподели, щом цветът на Holika Holika Clering ми пасва, дали ще са ми ок:
Skin Food - Good Afternoon BB - Peach Green Tea #2 или #1
ETUDE HOUSE Precious Mineral Sun BB Cream Light beige NO2 или Natural Beige W13

# 636
Днес си получих мостричките на Скинфууд с алое,шипнати са на 18.03.от Сингсинг гърл са и към тях получих  и една мостра на охлювения Скин и Лиоеле и разбира се това доста ме зарадва,защото точно Скина исках да пробвам.Като цяло съм много доволна и отново бих поръчала от Сингсинг гърл.
Като пробвам Скинфууда ще пиша отзиви,разменям една мостричка от него за  мостра на Скин 79,Миша или пък друго ББ,ако някой има интерес да ми пише.
Ето това са моите мостри,цвета мисля,че ще ми пасне добре,аз съм много бяла,днес го пробвах на ръката и абсолютно се с сля с кожаа ми.
http://www.ebay.co.uk/itm/SKINFOOD-Aloe-Sun-BB-Cream-SPF20PA-01- … sh=item1e6e6a7ff2

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 13:47 от Gali D

# 637
  • Sofia
Момичета, абсолютно сигурни ли сте, че бб кремовете могат да се ползват и лятото, например на плажа??Дълго време ще бъда на морето и ме притесняват  избелващите съставки . Да не се сдобия с петна, въпреки високия фактор?
Чакам си  Етюд Хаус поръчката от синг синг , вече умирам от нетърпение.

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 15:59 от Margi

# 638
  • София
Ха-ха!
Рових с търсачката днес за да намеря някакво старо мнение за маските за коса и попаднах на едно мое старо мнение от 2010. ooooh!
Не знам дали ББтата са измислени 2010 година, но реших да ви покажа това:

Добре! Нека бъда първа! Simple Smile

Фантазията и реалността често се разминават, но не рядко сме свидетели и на обратното. Grinning
Та, защо да не пофантазираме!? Hug
........

Крем за лице със слънцезащита и фдт -кой казва, че трябва винаги да са разделени?!
Винаги съм, смятала за ненужно, че за да да имам добра слънцезащита трябва да ползвам крем с СПФ и след това отделно да нанасям ФДТ.
Искам продукт, който да обединява и двете в едно!
Добрата слънцезащита вече трябва да бъде превърната в отговорност и на производителите на дермокозметика, не само на потребителите.
Вече не е достатъчно само ФДТ да има слънцезащита. Защото винаги лицето има нужда и от добра хидратация и овлажняване и подхранване. А само по ФДТ- пак не става.
Та крем и ФДТ е добро решение, макар ще каже някой –тонираните кремове са вече на пазара.
Не тониран крем а истински крем-фдт искам!
И, разбира се, да не запушва порите и да не стои като маска на лицето.  Naughty

.......

Та това са на прима виста моите очаквания за близкото бъдеще!
Не ми се струват трудни за изпълнение, или не на пръв поглед.

Успех на инициативата!   bouquet  bouquet  bouquet

С това си участие тогава в обявеният Конкурс на L’Oreal: „Дермокозметиката на бъдещето” спечелих и първа награда-комплекта Youth Code . Heart Eyes

Та, корейците, така да се каже са сбъднали мечтата ми като се чета! hahaha Simple Smile

# 639
Имам си и аз най-накрая Holika Holika Clearing. Дошъл е за 15 дни, но аз не съм получила разписка и го чаках двойно по-дълго, докато се натуткам да си го потърся в пощата.
Та - днес го нося за пръв път и не ми харесва. Цветът ми пасва идеално, но го усещам мазен върху лицето си, гледката също е незадоволителна. На всичкото отгоре не е достатъчно покривен. Мога да го сравнявам само с Missha Perfect Cover 23 и макар Holika-та да е с една идея по-подходящ цвят, Missha-та определено е по-добра за мен. Ще си взема Perfect Cover 21, но по-нататък; този месец ще си поръчам розовия Skin79 и евентуално още някой.
Ще дам още два шанса на Holika-та - веднъж с безцветна пудра отгоре и веднъж с база отдолу, а може и трети шанс - комбо Laughing

# 640
  • София
Ще цитирам дословно избран текст от мен:
... an SPF 15 product blocks about 94% of UVB rays; an SPF 30 product blocks 97% of UVB rays; and an SPF 45 product blocks about 98% of rays.

Е да, де, между 30-ти и 50-ти фактор разликата е 2%.  Hug Обаче се чувствам по-сигурна и спокойна с по-високия фактор, пък и най-често не е удобно да се мажа през час-два като съм навън. Преди две години оставих една консултантка в БЗ да ми намаже с Парюр Екстрийм половината лице /не искаше да ми отлее в в контейнерче/ и докато се прибера до нас се сдобих с още няколко петънца от тази страна, въпреки че този ФДТ е с фактор 25. А живея съвсем близо до МОЛ-а.  Grinning
Сподели, моля те, с какво ги пребори твоите петна, че аз с нищо не успявам засега.   bouquet

# 641
  • Варна
ами значи добре , че не съм поръчала холиката... аз както съм тъмна сигурно съвсем нямаше да ми пасне  Confused

# 642
Някакви отзиви за Missha Signature Wrinkle Filler?

# 643
  • София
Сподели, моля те, с какво ги пребори твоите петна, че аз с нищо не успявам засега.   bouquet
Първото с което започнах, още в годините когато четях в Козметиката в Дир-а, беше, че научих от съфорумка за козметичното гуру Paula Begoun и започнах да чета всичко от нея. Съфорумка ми прати от чужбина тогава избелващо кремче, лосион по-скоро избелваш с AHA/BHA киселини пак от серията на Пола Бигън. Ей така за проба. Беше един кафяв ужасен лосион, който всяка вечер, преди лягане трябваше да мажа на лицето. Беше като крем какао. Това от октомври-ноември нататък. До пролетта го бях измазала.
Виждам сега на сайта, че опаковките са променени, обаче неузнаваемо: http://www.paulaschoice.com/shop/skin-care-categories/skin-lighteners/
Но незаменим спътник за мен станах кремовете с 50 ф-р! Не инвестирам никога в крем, колкото и хвален да е той, в който няма слънцезащита Naughty. Дори балсамите ми за устни за задължително със слънцезащита. Не познавам солариума и никога няма да се запозная с него Naughty. Безотговорно печене на слънце-не знам какво е ooooh!.
Винаги съм с 50 ф-р на лицето, шапка и очила.
Опитвам се всякак си да запазя резултата, който постигнах с много усилия и воля тогава. Всичко дължа на слънцезащитата. Фен съм на бялата чиста кожа и държа много на нея. Не си позволявам да излизам без ф-р, разликата е че намалих числото, защото след четене на такава литература пък виждам и другата страна на монетата, че високият ф-р натоварва кожата с повечко химия. Та идеалното ми е 20-35ф-р.
За сега корейските кремчета ме удовлетворява Winkт към тези ми изисквания.

# 644
  • Пловдив
Сподели, моля те, с какво ги пребори твоите петна, че аз с нищо не успявам засега.   bouquet
Първото с което започнах, още в годините когато четях в Козметиката в Дир-а, беше, че научих от съфорумка за козметичното гуру Paula Begoun и започнах да чета всичко от нея. Съфорумка ми прати от чужбина тогава избелващо кремче, лосион по-скоро избелваш с AHA/BHA киселини пак от серията на Пола Бигън. Ей така за проба. Беше един кафяв ужасен лосион, който всяка вечер, преди лягане трябваше да мажа на лицето. Беше като крем какао. Това от октомври-ноември нататък. До пролетта го бях измазала.
Виждам сега на сайта, че опаковките са променени, обаче неузнаваемо: http://www.paulaschoice.com/shop/skin-care-categories/skin-lighteners/
Но незаменим спътник за мен станах кремовете с 50 ф-р! Не инвестирам никога в крем, колкото и хвален да е той, в който няма слънцезащита Naughty. Дори балсамите ми за устни за задължително със слънцезащита. Не познавам солариума и никога няма да се запозная с него Naughty. Безотговорно печене на слънце-не знам какво е ooooh!.
Винаги съм с 50 ф-р на лицето, шапка и очила.
Опитвам се всякак си да запазя резултата, който постигнах с много усилия и воля тогава. Всичко дължа на слънцезащитата. Фен съм на бялата чиста кожа и държа много на нея. Не си позволявам да излизам без ф-р, разликата е че намалих числото, защото след четене на такава литература пък виждам и другата страна на монетата, че високият ф-р натоварва кожата с повечко химия. Та идеалното ми е 20-35ф-р.
За сега корейските кремчета ме удовлетворява Winkт към тези ми изисквания.
А под корейския ББ с фактор,какъв крем слагаш?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт