Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 401
  • 693
  •   1
Отговори
# 45
Днес си взех :

веднага ги пробвах - балсамчето за устни няма кой знае какъв аромат или вкус  Mr. Green, но ми харесава, значително ми омекоти устните, маслото за тяло мирише много леко и приятно и омекотява, а пък фон дьо тена лесно се нанася и покрива горе долу добре Simple Smile

От този балсам за устни никак не съм доволна, стои ми все едно съм се намазала с нещо бяло по устните, няма покривност, а се води с цвят

# 46
Влад@,аз ползвам 3  в 1 на Перфект-заздравител,основа се води...и още нещо... newsm78 Доволна съм Peace
Взех си балсам за устни на Балеа-какао-не ми харесва Confused
Дайте линк към олиото на Гарние,моля Hug
Заповядай http://www.ivis.bg/garnier-ultimate-beauty-oil-%D0%B2%D0%B5%D0%B … %D0%BB-p8488.html

# 47
  • София
Цитат
От този балсам за устни никак не съм доволна, стои ми все едно съм се намазала с нещо бяло по устните, няма покривност, а се води с цвят

И аз го имам това балсамче. Цетът наистина е много бял и на мен изобщо не ми стои добре. Придава много анемичен вид Simple Smile За пред хора не става, но пък иначе като изключим това си е супер. Вкъщи си го ползвам.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 19:22 от bubanka

# 48
Цитат

И аз го имам това балсамче. Цетът наистина е много бял и на мен изобщо не ми стои добре. Придава много анемичен вид Simple Smile За пред хора не става, но пък иначе като изключим това си е супер. Вкъщи си го ползвам.
+1  Laughing Laughing Laughing ужасен !! дори и вкъщи не го слагам, страхувам се че ще забравя и като се видя в огледалото ще се изплаша  Joy  hahaha

# 49
Може ли да ми препоръчате някакъв изпробван и от който сте доволни - хайлайтър, коректор под очите ( да прикрива мноооого добре напуканите капилярите, които имам под очите ) и някаква четка, подходяща за руж/хайлайтър и на какви цени са? Благодаря.  Hug

# 50
  • Велико Търново
CelluliteFree,благодаря Peace

# 51
Може ли да ми препоръчате някакъв изпробван и от който сте доволни - хайлайтър, коректор под очите ( да прикрива мноооого добре напуканите капилярите, които имам под очите ) и някаква четка, подходяща за руж/хайлайтър и на какви цени са? Благодаря.  Hug
Четка Екотуулс около 15 лв.

# 52
Влад@,аз ползвам 3  в 1 на Перфект-заздравител,основа се води...и още нещо... newsm78 Доволна съм Peace
Благодаря, *Biskvitka*!

# 53
да се запиша и аз в новата тема-нещата които последния път си взех са: страхотни са като ги махнах и нямаше ни една бръчка,гладичко хубаво.Другото е маска с охлюв пак на същата фирма,но нея не съмя пробвала още.Интимен душ гел на Jessa и техни ежедневни превр.Превръзките съм ползвала и друг път но гела не съм и ми хареса много.Искам да питам в това масло на Гарние има ли парабени или не? И кое според вас е по-добро олиото на Гарниер или на Алверде с касис?

# 54
Според новата брошура на Lilly, през февруари над 200 продукта на Essence и Catice ще са с 50% намаление  Grinning Явно разчистват място за новите нещица  newsm68

# 55
Според новата брошура на Lilly, през февруари над 200 продукта на Essence и Catice ще са с 50% намаление  Grinning Явно разчистват място за новите нещица  newsm68
Някой ако е ходил вече, моля да сподели горе-долу какво е намалено Praynig

# 56
  • на последния етаж
Тази ли, densi?

# 57
Тази ли, densi?
Да точно. Има и друга за 14 лв. тя е с леко по-къс косъм. Hug  bouquet
Тези четки са с много хубаво качество за цената си. От изкуствен косъм са и се поддържат много лесно. Не правят алергии и нанасят хубаво продукт.

# 58
  • на последния етаж
Благодаря!  Hug
Аз още се чудя между нея и Elf Mineral Angled blush brush. Thinking Ти какво ще кажеш?

# 59
Имам четката на Екотуулс за руж и е невероятно мекичка и качествено изработена Flutter Любимата ми четка е  Blush

Общи условия

Активация на акаунт