Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 373
  • 693
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Bunnylicious, undrwater, благодаря - ще го търся  bouquet

# 646
Купих си аз измиващия гел и шампоан Елфче Simple Smile и един измиваш гел пак на Алверед с лечебна кал.

# 647
Гелът с измиващата кал също е много хубав...както и крема от същата серия... има някакъв шампоан на Alverde с кофеин и му се чудя много... имам за обем и съм многооооо доволна..... май ще взема и този с кофеина  newsm78

# 648
Момичета, да се оплача колко съм недоволна от този гел  Crossing Arms
Днес го ползах за първи път. Ужасно е течен и едва успях да се намажа  ooooh!
Разбирам, че е гел, но пък чак толкова течен не очаквах да е! Направо съм разочарована!   Confused

Още един глас за бебешкия шампоан "Малкото елфче" и аз го ползвам, благодарение на темата  Grinning
Харесва ми и на мен!

# 649
  • София
Момичета, сетих се за една спирала която хвалехте с една адски странна четка, но не помня дали я бяхте похвалили в тази тема като продукт на Есенс или на Флормар. Четката беше една извита и в основата много дебела кръгла, а на върха по-тънка и странно извита. Ще съм благодарна ако ми припомните коя беше, защото в нито една от двете теми не открих Sad

# 650
catrice -fake it

# 651
  • София
Нищо не намирам...за съжаление.

# 652
Не е ли това ?

# 653
  • София

Да, благодаря. Аз като потърсих с това име и нищо не ми излезе :S

# 654
  • София

А отзивите ви за нея само положителни ли бяха, не слепва ли много миглите, някаква цена горе долу?

# 655
+ за шампоан с Елфче  Peace А каква е разликата с пяната за измиване, която коментирахте, днес я търсих, но не я видях?

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 20:20 от LOSHKA

# 656
 topsi91 , не съм я ползвала , но отзивите тук, доколкото помня, бяха само положителни. Цената мисля е към 8-9 лв?

# 657
Днес си взех това
дано наистина успокоява кожата.
Момичета, с тази пяна с елфчето чистите ли грима от очите?

# 658
от днес   

essence silky touch

# 659
Спиралата на Катрис е от намалените продукти, които се спират от производство и в момента е на цена 4 лв. и нещо. Съответно при нас изчезна за нула време, може в София да я има някъде евентуално. В момента в нашето Лили има само водоустойчивия вариант.
Много е хубава спиралата - ефекта е много обем обем, има и ефекта на удължаване, при мен не слепва миглите, но много цапа горния клепач. Сега съм й хванала цаката и е по-добре, но в началото половината ми горен клепач беше черен, все едно очна линия съм си слагала. Препоръчвам я и бих си взела пак, ако ми падне.

Общи условия

Активация на акаунт