Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 369
  • 693
  •   1
Отговори
# 660
И аз си купих елфския шампоан и го ползвах за лице - 2 пъти , с надеждата, че ще ми повлияе добре, защото кожата ми е ужасна... Първо - мирише ужасно, на сироп за кашлица бляяяк, второ - излязоха ми червени пъпки по бузите, такива като при алергия  ( по принцип не съм алергична към никоя от съставките му ) и трето -  няма да спра да се мия с него или кожата ми ще го приеме и ще се държи добре или ще я намажа с елфски крем  Crazy

# 661
  • Варна
Днес си взех от

DM крем за тяло I love you...raspberry & blackberry
-Супер нежен розов аромат , на кремче за хапване.Уникално розов и силен , попива добре.Мисля да си взема и другите от серията

Lilly  Душ Гел с аромат на шоколадови бисквитки ( после го подарих за 8.Март) не запомних марката , но ароматът е 100 автентичен с шоколадоша бисквитка и едвам се сдържам да не го изям  Crazy , даже брат ми го помириса , със затворени очи , и си помисли , че е топинг.
Ако някой се сеща за това душче , би ли ми казал дали имат крем за тяло ?

Харесах си и Balea с онези "кексчета" лимитираните , но нямаха наличен крема за тяло и смята за взема , така хвалената , "Захарна целувка " .

# 662
И аз си купих елфския шампоан и го ползвах за лице - 2 пъти , с надеждата, че ще ми повлияе добре, защото кожата ми е ужасна... Първо - мирише ужасно, на сироп за кашлица бляяяк, второ - излязоха ми червени пъпки по бузите, такива като при алергия  ( по принцип не съм алергична към никоя от съставките му ) и трето -  няма да спра да се мия с него или кожата ми ще го приеме и ще се държи добре или ще я намажа с елфски крем  Crazy
И при мен все така става. Споко Wink. Все най-хвалените продукти на мен ми влияят или ужасно или нулево. Simple Smile Тя и кожата ми си е ужасна, де. Wink Ама тия елфчета и аз мисля да ги пробвам.

# 663
+ за шампоан с Елфче  Peace А каква е разликата с пяната за измиване, която коментирахте, днес я търсих, но не я видях?

И аз си взех шампоана.Имаше и пяната, но ме спря това , че излиза готова пяна, а не гел.Иначе пяната е 150 мл.Снощи се измих с шампоанчето, харесва ми Peace

# 664
Днес си взех от
DM крем за тяло I love you...raspberry & blackberry
-Супер нежен розов аромат , на кремче за хапване.Уникално розов и силен , попива добре.
Много хубав Heart EyesАз взех боди лосиона като по-лек. Heart Eyes

# 665
Никой не отговори на по-горния въпрос,но и моят е същият може ли с това Елфче да се мият очите и маха ли спирала,защото като ми се спи много и не ми се занимава с памуците с лосиона да махам спиралата и какви са тези кремове I love you?

# 666
  • Стара Загора
Нямам това с Елфчето, но май четох, че точно за това го използват.

Козметиката не се казва I love you, а I love cosmetics, като в зависимост от това с какъв аромат е дадения продукт на мястото на cosmetics пишат аромата. 

# 667
Благодаря много   bouquet

# 668
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нямам това с Елфчето, но май четох, че точно за това го използват.

Козметиката не се казва I love you, а I love cosmetics, като в зависимост от това с какъв аромат е дадения продукт на мястото на cosmetics пишат аромата. 

Разкошотийка  Heart Eyes ... много съм щастлива, че вече я има и в ДМ...
И името на самата марка наистина е "I love... cosmetics"

# 669
  • София
много ме е яд , че в ДМ я няма серията с  ванилия и сладолед както и балсамчетата на I love

# 670
  • където си пожелая...даааа...
момичета, предварително се извинявам, ако сте коментирали преди това - някой да има отзиви за базата за грим на CATRICE, която е в бурканче. Интересува ме по-конкретно дали минимизира пори и бръчици newsm78?

# 671
странното е че днес не видях в ДМ Сердика не видях тази нова колекция I love cosmetics и на Алверде пяната също я нямаше,

# 672
И при мен все така става. Споко Wink. Все най-хвалените продукти на мен ми влияят или ужасно или нулево. Simple Smile Тя и кожата ми си е ужасна, де. Wink Ама тия елфчета и аз мисля да ги пробвам.

Йеееее не съм сама Simple Smile ще се помия още малко и ако ефекта е същия, ще си измия косата с него  Grinning дано да не ми изпопада, че едвам се преборих с косопада  Simple Smile

# 673
Enichka, по-добре не рискувай с измиване на косата....по-добре като гел за тяло. Peace

# 674
Ще взема да те послушам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт