Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 374
  • 693
  •   1
Отговори
# 675
Ползвам гела с елфчето вече няколко пъти, но вече усещам кожата си доста изпъната.Със смесена кожа, ще му дам още малко шанс.....

# 676
Някой има ли впечатления от ексфолиращите за ръкавици за баня, които се продават в ДМ? Или ако може да предложите някакво друго ефективно средство за ексфолиация?

# 677
  • София
Някой има ли впечатления от ексфолиращите за ръкавици за баня, които се продават в ДМ? Или ако може да предложите някакво друго ефективно средство за ексфолиация?

Аз ползвам от години такава ръкавица, не е купена от ДМ, но съм много доволна. Simple Smile Моята доста "жули" и много внимавам, когато я използвам. Simple Smile

# 678
  • София
Здравейте търся гел очната линия на есенс,виждал ли я някой в софия.
И http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/senki/detaili/product/smo … eyes-set-010.html

# 679
Enichka, по-добре не рискувай с измиване на косата....по-добре като гел за тяло. Peace
В краен случай за миене на ръце и в още по-краен за тоалетната Laughing

# 680
Enichka, по-добре не рискувай с измиване на косата....по-добре като гел за тяло. Peace

Ама, хора - Вие лицето си миете с него, а на косата не рискувайте Simple Smile Какво ще й стане на косата?

Аз си го взех и се измих веднъж с него, нищо особено. Снощи направих паня във ваната за малката с него.
Ще и мия й косата. Детска серия е все пак.

# 681
Козметика на I Love, няма в ДМ. Купувам си я от Бюти Зон. Иначе търсих новата пяна с помпичка на Елф, но не я намерих.

# 682
  • Бургас
I Love вече я има, на 8-ми март за въртях в ДМ и и видях душ геловете , преди години съм ги пробвала  с лайм, даже още ми се намира балсама с лайм има аромат на лимонена целувка.

# 683
Страхотно,тъкмо си викам като я няма тука тази коаметика защо се споменава в тази тема.Иначе купих перли за лице на Алверде и околоочен крем с пасифлора тъй хваленият тук за сега съм доволна и от двете.Излезе ми 11 лв с намаленията

# 684
В Лили Пловдив някой ходил ли е тези дни да каже колекцията Оз дойде ли най-накрая ? Аз миналата седмица бях два пъти да проверявам,не ми се разкарва напразно вече .
И да похваля тази детска серия  http://www.dm.de/de_homepage/prinzessin_sternenzauber_home/produkte/ ,шампоана е много хубав и косата ухае след това,само че аз взимам розовия,също пяната за вана,която е с блясък   и често се ползва и като душ гел ,имаме и млякото за тяло също блестящо  Heart Eyes,  абе радост за дъщеря ми ,а балсамчетата за устни съм ги хвалела и друг път.

# 685
  • В полите на Витоша :)
Balea или Alverde имат ли хубав продукт против черни точки? Или някоя друга марка, от която сте доволни?

# 686
  • Бургас
В Лили Пловдив някой ходил ли е тези дни да каже колекцията Оз дойде ли най-накрая ? Аз миналата седмица бях два пъти да проверявам,не ми се разкарва напразно вече .
И да похваля тази детска серия  http://www.dm.de/de_homepage/prinzessin_sternenzauber_home/produkte/ ,шампоана е много хубав и косата ухае след това,само че аз взимам розовия,също пяната за вана,която е с блясък   и често се ползва и като душ гел ,имаме и млякото за тяло също блестящо  Heart Eyes,  абе радост за дъщеря ми ,а балсамчетата за устни съм ги хвалела и друг път.
В Бургас в  Лили има пълната колекция Оз,лично аз нищо не си харесах,но я видях вчера

# 687

Ама, хора - Вие лицето си миете с него, а на косата не рискувайте Simple Smile Какво ще й стане на косата?

Аз си го взех и се измих веднъж с него, нищо особено. Снощи направих паня във ваната за малката с него.
Ще и мия й косата. Детска серия е все пак.

Детска ама нали много го хвалят, че бил страхотен за ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ, та реших и аз да пробвам . При теб нищо особено, при мен пъпки.

# 688
I Love вече я има, на 8-ми март за въртях в ДМ и и видях душ геловете , преди години съм ги пробвала  с лайм, даже още ми се намира балсама с лайм има аромат на лимонена целувка.

Дам има, дори в този журнал, който им е в момента има  Измиващ гел за душ и вана, 500 мл
различни видове за 10.49 лв.

# 689
Още един глас против елфския шампоан. Писала съм и друг път, много ми е агресивен и за лице и за коса  Naughty И мирише на лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт