Професионални серии за коса - тема 48

• 67 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
bubka:), различно миришат сериите на Чи.    Peace
Идеално Hug Вече си харесах серията за обем!Сега чакам някой код за намаление от Рибката Flutter

# 631
  • Варна
Коприната на CHI и мен адски ме дразни като аромат. Точно силен, сладко-тръпчив арабски мъжки парфюм. Иначе като действие е чуден продукт.
Макадамията ухае много готино, на нещо средно между Angel и A*Men
Иначе номер едно за миризма давам на Митичното олио. Иде ми да се полея цялата с него Mr. Green
И аз съм на същото мнение за Митик ойлаа  Heart Eyes Heart Eyes

# 632
  • София
Божке!! Аз пък съм луда по миризмата на тая коприна! ooooh!
Ако има такъв парфюм-го искам много! Hug
Аз само заради аромата и я обожавам! ooooh!

# 633
  • Canada
Fonce, благодаря  Hug
Ако не те затруднявам би ли описала продукта, консистенция, действие..

Консистенцията е изключително плътна и гъста, бяла на цвят. Продуктът е със силно овлажняващо и приглаждащо действие при мен Peace

bubka:) , дано ти хареса лилавата серия на Чи. Имах шампоана и го намирам ужасен - сплъстяваше ми косата, лошо измиваше. След второто ползване го подарих. Е, дамата ми е още приятелка, може на нея да й е допаднал Mr. Green

# 634
Foncé,ти ме разби направо!Тъкмо си мислех че имам нова цел за достигане и цоп...целта се сгромоляса Laughing Явно ще се върна пак на тази серия за разнообразяване:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-4371-4639-3777

# 635
  • Варна
Може ли един въпрос,чета ви от едно известно време сериозно.Съвсем наскоро си взех първите професионални продукти(досега все на магазински съм карала) и виждам колко съм се забавила. Wink
Та по какво разбирате,че шампоана "не измива" добре косата ви,какви са индикациите? Simple Smile

# 636
Първото нещо е ако не прави пяна, ненавиждам го това. И ако след изсушаването не седи гладка, лъскава и обемна.
Няма как да не видиш дали косата ти не е хубаво почистена. И се усеща и се вижда.  Peace

# 637
  • Варна
Мерси,Жаки! Шампоан пяна да не ми прави не съм попадала.Гладка не седи,понеже е супер чуплива,но виж обем и блясък си има винаги,дори и с Елсева. Simple SmileИзвинете за тъпия въпрос,просто може би не съм наясно с "определенията" ви!Продължавам да се обучавам де!  bouquet

# 638
О има много, които не правят пяна или прекално малко. Дори при второто измиване.
Ако ми се падне такъв шампоан просто не мога да го ползвам. Усещам си косата мръсна и залепнала. Simple Smile

# 639

Ако ми се падне такъв шампоан просто не мога да го ползвам. Усещам си косата мръсна и залепнала. Simple Smile

Точно!    Peace
Затова не можах да свикна с Флоулес-а на Макадамия. Никаква пяна. Все едно се мия с балсам. 
Така и не успях да се пречупя. Имам нужда от пяна...   Blush

# 640
  • София
Fonce, пак благодаря Simple Smile

Feeling, на мене ми прави много хубава пяна.. Странна работа
Редактиран се, мислех си за Rejuvenating шампоана  Peace

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 19:45 от silver birch

# 641
  • Варна

Точно!    Peace
Затова не можах да свикна с Флоулес-а на Макадамия. Никаква пяна. Все едно се мия с балсам. 
ей аз по-назад бях питала за отзиви за Флоулес-а , но никой нищо не каза.Нещо друго освен пяната да споделиш?  Thinking

# 642

Коприната и термозащитата на Чи миришат на нещо подобно на мъжки парфюм, лично на мен не ми допадна Sick
На крем за бръснене ми мирише коприната,но на мен ми харесва Laughing

От към аромат Тиджитата никой не може да ги бие!

Find What You Love ,определено цимента бих ти препоръчала,много добър продукт  Heart Eyes И аз си го чакам,това е един от продуктите без които не оставам.Косата ми е с тънък косъм,права,небоядисвана.

Много благодаря! Поръчвам го!!!

# 643

Точно!    Peace
ей аз по-назад бях питала за отзиви за Флоулес-а , но никой нищо не каза.Нещо друго освен пяната да споделиш?  Thinking

Вероятно съм пропуснала въпроса ти.   Blush
Ами...
Излиза като пяна, но ако го разтъркаш в дланите, има гелообразен ефект. Ароматът не беше нещо особено, но не беше и лош. Усещането напомня все едно си измила косата си с ултра мек шампоан, след Еластисайзър Екстрийм.   Grinning
Буквално липсва усещане за нужда от маска, но аз си слагах.  Неикономичен продукт е.   Peace

# 644
След като малко се порових по въпроса с цъфтенето на косата и късането, се оказа (или поне аз до такава информация стигнах),че цъфтенето е предходен или начален стадии на накъсването. Тоест горе-долу са едно и също явление,поне от един характер. В такъв случай кое е по-добре да се използва Форс Вектора на Лореал,който си е против накъсване или протеин за цялостно подсилване на косъма?

Общи условия

Активация на акаунт