Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 681
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 930
  • Димитровград
Цитат
много ми харесаха   но момиченце нямам
http://www.amazon.co.uk/Tommy-Hilfiger-Junior-Bridget-Fg76813082 … ie=UTF8&psc=1

Жалко че нашия номер става на 54ев,но ще дебна дано да ги намалят.

Търся мъжки затворени чехли,но да не са домашни.

# 931
# 932

На Le-Coq-Sportif мога да ти дам стелката на номер 45 - 28,5см. По  принцип носи 44, но тези са му 45, така че според мен са умалени. Мъжът ми ги има и си ги харесва.

# 933
Благодаря,поръчах вторите.
А тези дали си отговарят?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007VYD3I4/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 934
  • София-Младост
Тази чанта дали я има вече някой, че ми е колебателно...нещо голяма ми се вижда..

# 935
  • sofia
Ето нещо такова търся, хем е с връзки, но има и една лепка за разнообразие. Платформата е облечена. Е, не са най изчистения модел, но това изрових набързо в гооглето. Амам много скъпи.. Crazy Tired

http://www.asos.com/Ash/Ash-Bowie-Wedge-Trainers/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1904360
Сигурно няма да ми повярваш, но и аз си измислям модел и си ги търся. даже понягога си ги намирам и като се случи просто не мога да повярвам, че някой мисли като мен и ги е сътворил!
Ей тук си търси, ако нещо ти хареса. Сортирани са - 37; 37,5 и 38-ми номер, сиво и бяло. Повече не мога да помогна. Hug
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?Main%2520Colour=Whites%7CGreys& … ;_stpos&gbr=1

Благодаря ти, Бижу! HugВярвам ти, разбира се...предполагам на много от нас се е случвало. Hug
Дребното като заспи ще разровя! Grinning

# 936
Момичета, кой от евтинджосите  Marco Tozzi,  Jane Klein или Tamaris става за нормален към широк  крак  newsm78
Благодаря

И ако може на някой да ми измери на Queens 38 или 39 номер стелката  Hug

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 10:46 от Vanya_P

# 937

само 1 бройка има
[/quote]
 От това точен номер ли трябва да се взима или +1 newsm78

# 938
Banshee, тези погледна ли ги? Само дето не пие, е имат sheepskin вътре  newsm78

Да, гледах ги и тези - може още да не съм се събудила, но не успях да разбера какво те притеснява в тях  Thinking
Доколкото виждам в описанието - естествен велур си е, но с щампа отгоре -  тематични за годината Grinning (англичанките доста им се радват - не е само един коментар отдолу), бих носила и аз такива, но много ще ми станат вече - тези чакам, тъй че ако нещо не е наред с марката и аз съм  „вътре”  да знаеш  Peace...  още ми е криво, заради ботите на баба ти   Embarassed

# 939
Момичета, моля който е носил Clarks да даде съвет за размера. По принцип нося 40 размер от БГ номерация и си чудя кой номер от английската номерация да си взема - може би 7. Погледнах и в сайта на Clarks за всеки случай, но там пише, че 7 е 41 и отговаря на 25,4 см дължина на крака. Моят пък е 26,5 см, та съм в голяма чуденка.  Thinking
С дължина на крака 26,5см няма как да си 40н. Моят крак е толкова и съм твърдо 41, та даже и отгоре в зависимост от марката и модела. Колкото до Клакс...миналия месец мерих в един магазин в Лондон и 7 и 1/2 ми беше добре!
Ами аз си очертах крака върху хартия, премерих от единия край до другия и ми излезе 26.5 см. Но иначе винаги съм си купувала 40-ти размер от българските. От китайските 40-ти размер са ми малки. Значи явно си зависи от модела.
А ако си харесам от немския сайт 40 или 41 трябва да взема. Благодаря предварително.

41  Peace

# 940
От това точен номер ли трябва да се взима или +1 newsm78
[/quote]
Аз взех точен Thinking

# 941
  • Варна
Banshee, тези погледна ли ги? Само дето не пие, е имат sheepskin вътре  newsm78

Да, гледах ги и тези - може още да не съм се събудила, но не успях да разбера какво те притеснява в тях  Thinking
Доколкото виждам в описанието - естествен велур си е, но с щампа отгоре -  тематични за годината Grinning (англичанките доста им се радват - не е само един коментар отдолу), бих носила и аз такива, но много ще ми станат вече - тези чакам, тъй че ако нещо не е наред с марката и аз съм  „вътре”  да знаеш  Peace...  още ми е криво, заради ботите на баба ти   Embarassed
Хахахахахах, уби ме с ботите на баба ми. Ти пък какво си виновна, че бабето не е осъзнало още, че е на 72 години и иска да се фръцка с ботички на ток, един номер по-малки, че да й изглеждат малки краката  Joy

# 942
  • София

Спомням си,че някой писа за Фродо и все пак.Дъщеря ми е между 35 и 36 и се колебая кой номер да поръчам?

# 943

ММ, има един модел и са уголемени с 1 номер.  Peace  А моите си отговарят  Crossing Arms Провери някъде за коментари, преди да поръчаш.  Peace

# 944

Спомням си,че някой писа за Фродо и все пак.Дъщеря ми е между 35 и 36 и се колебая кой номер да поръчам?

http://shop.ivancica.hr/proizvod/2803/
има схема за разпечатване тук

Общи условия

Активация на акаунт