Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 157
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Cesari, много благодаря  Hug Не пускам много (от време на време качвам нещо, ама го слагам в скрит текст, пък който иска да гледа, че не винаги е приятна гледка  Rolling Eyes ), защото рядко успявам да хвана на снимки гримовете. Пък тук се качват големи красоти и не искам да се излагам.  Embarassed
Но ще се включвам в предизвикателствата  Blush

# 31
  • София
Момичета страхотни сте  Peace
Мерси за новата тема на мис Нели   bouquet.
Фокси, за почистване на грим ползвам мицеларната вода на Кауфланд /Бланшет или нещо такова е марката и, а цената е под два лева/. Пробвай я, чисти всичко без остатък, не щипе, и едно шише ми стига за 2-3 месеца. В темата за евтината козметика има много почитатели тая мицеларна вода  Mr. Green.

Днес и аз съм синя  Mr. Green, ползвах една палитра на МУА с едно синьо, което изглежда много невзрачно в самата палитра, а на окото е разкошно. Ето я палитрата, цвета е четвъртия на долния ред:
Скрит текст:
А реално е супер наситено, намерих суоч на ръка ето:
Скрит текст:
Снимах сутринта, но довечера ако ми остане време ще кача снимки. На долният клепач сложих яркото синьо от същата палитра опушено към края с кафяв молив.

# 32
  • в 1001-та нощ
Cesari, много благодаря  Hug Не пускам много (от време на време качвам нещо, ама го слагам в скрит текст, пък който иска да гледа, че не винаги е приятна гледка  Rolling Eyes ), защото рядко успявам да хвана на снимки гримовете. Пък тук се качват големи красоти и не искам да се излагам.  Embarassed
Но ще се включвам в предизвикателствата  Blush

всички снимки са станали много, много добре, и твоите предишни също, ти вероятно си много самокритична  Peace

# 33
Страхотно изпълнение! Браво на всички!  Hug

Преди седмица пробвах червено червило, ярко, почти класическо. Тц, не е за мен, грам не се харесах, да не кажа направо, че ми седеше повече от комично. Mr. Green

# 34
  • в 1001-та нощ
а кое червило пробва?

пусни го в размените  Peace

# 35
Aленамного си красива!Браво!

И грима , и бялата шапка и шал ти отиват много.

# 36
  • в 1001-та нощ
мерси  newsm03 шапката я взех, когато разхождах малкия с количката зимата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! да не ми замръзват главата и ушите  Blush но наистина е много хубава - качествена  Peace, а пелерината я взех за сватбата, защото беше 14.02 - зима  Heart Eyes но ето че пак влязоха в употреба  Joy hahaha

# 37
Е престраших се и аз да се покажа  Embarassed не боляло. Резултата може да не е блестащ, но лично за мен си беше голямо предизвикателство да се включа  Peace
Поздравления за старанието на всички   bouquet Интресно е да видиш различните интерпретации  Wink

# 38
Всички ми харесаха без изключение но Малвинка и Али ми останаха в главата най-много!
Али,това определено е твоя "look" - много ти отива  Heart Eyes

# 39
Много сте красиви момичета! Heart Eyes Hug  bouquet

# 40
  • в 1001-та нощ
Е престраших се и аз да се покажа  Embarassed не боляло. Резултата може да не е блестащ, но лично за мен си беше голямо предизвикателство да се включа  Peace
Поздравления за старанието на всички   bouquet Интресно е да видиш различните интерпретации  Wink

много ти е добър резултатът  Peace как така не е блестящ, напротив  Peace наистина предизвикателството е обърнато към теб самия и трепетът  е вълнуващ  Peace  Heart Eyes

трябва по-смело да се включваш в темата  Heart Eyes

# 41
Прекрасно изпълнение на предивикателството  Hug  Heart Eyes
Малвинка се доближава най-близо до моята представа за такъв грим.

Гласувах за грим Св. Валентин  Peace

# 42
  • Варна
Нели, благодаря за темичката!  bouquet

Фокси, за почистване на грим ползвам мицеларната вода на Кауфланд /Бланшет или нещо такова е марката и, а цената е под два лева/. Пробвай я, чисти всичко без остатък, не щипе, и едно шише ми стига за 2-3 месеца. В темата за евтината козметика има много почитатели тая мицеларна вода  Mr. Green.

Ще взема да я пробвам, досега мицеларна вода не съм ползвала. Crazy

Страхотно изпълнение! Браво на всички!  Hug

Преди седмица пробвах червено червило, ярко, почти класическо. Тц, не е за мен, грам не се харесах, да не кажа направо, че ми седеше повече от комично. Mr. Green
И аз така изглеждам с червено червило... като гейша. Sick Все се опитвам да се харесам с някое и все не мога...  baduu

Много хубави гримове и снимки сте показали всички! Hug

# 43
  • София
Еййййййй страхотни сте значи.

Малвина ми е фаворит  bouquet С тези ролки изби рибата.
Гласувах за Мулен руж

# 44
  • Бургас
Момичета,казах че ще участвам и снимки имам и ще го напрявя сега ,не по установения ред,за което се извинявам,но си имам малко проблеми и не ми беше до пращане на снимки.Сигурна съм,че ще ме извините 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт