Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 146
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубави гримове видях по предизвикателството. Мога ли да ги коментирам и да изказвам фаворит или не процедирате така?

# 16
  • в 1001-та нощ
може, може  Peace

Олеле, страхотни нещица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Момичета, много ми харесвате до една   bouquet
Аленка, най-ми хареса вариант 3  Heart Eyes
...

с шаловете, нали  Blush обожавам шалове, жалко, че си загубих колекцията и имам някакви остатъци между другото, а на мен любимата ми е тази:

но мисля, че правя някакви много дълбоки лични асоциации от миналото си и затова, иначе и на мен с шаловете ми харесва

и това е може би първото предизвикателство, в което всички, ама всички предложения много, много ми харесват, преди винаги е имало нещо, което не ме докосва, сега всички ми галят сърцето, но още не съм ги разгледала детайлно в албумите  Blush

# 17
Страхотни сте момичета.   smile3501
И много нови лица, страхотно.   bouquet

# 18
Аз шото коментирам без да съм видяла тотално всичко и после редактирах поста, че точно тази със шапката е страхотна  Heart Eyes Светлите тонове с подчертани очи ти стоят много добре Simple Smile Ама то красивото си е красиво и талантът си талант  Blush
Чакам вече следващото предизвикателство  Crazy
И последна редакция, но трябва да отбележа: очите на tany3dj са много красива форма. Страшно нежна Heart Eyes

# 19
Няма такава тема  Crazy Страхотни сте , момичета!  smile3501

И за да не е гол запис, ви показвам новият грим на любимата ми Лиса Елдридж, която този път е пресъздала образа на Типи Хедрен, от филма "Птиците" на Хичкок! Класика  Heart Eyes

http://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom

# 20
  • в 1001-та нощ
Аз шото коментирам без да съм видяла тотално всичко и после редактирах поста, че точно тази със шапката е страхотна  Heart Eyes Светлите тонове с подчертани очи ти стоят много добре Simple Smile Ама то красивото си е красиво и талантът си талант  Blush
Чакам вече следващото предизвикателство  Crazy
И последна редакция, но трябва да отбележа: очите на tany3dj са много красива форма. Страшно нежна Heart Eyes

като я правих си мислих точно за филма Сибирския бръснар (много съм ревала на него и не смея пак да го гледам)  Cry Cry Cry и за Ледената кралица ....

и аз много се надявам да се падне любовния грим  Heart Eyes имам един трепет в сърцето, които искам да изразя в грим

аз не коментирам още снимки, защото искам да ги гледам на спокойствие  Blush

иначе тази сутрин правих синята очна линия - но ще я покажа по-късно, като мине еуфорията по предизвикателството  Heart Eyes (да не смесвам вкусовете - като сладко то смокини с лютеница  Heart Eyes )

по коментара за очите на tany3dj ....и гримът е много нежен и женствен  Peace

# 21
  • София
а на мен любимата ми е тази:
Скрит текст:
Е, тази снимка и на мен ми събра очите! Уникалната снежна кралица! Peace

Прекрасни гримове момичета!
Малвинка и Али-много хубаво ви се е получило! Hug
Еля- чудничка! Веси-не виждам очна линия. Thinking

Скрит текст:
Тръшна ме страшна ангина и ви изпуснах. Първи ден ми е, в който съм на крака вече. :ooooh:

# 22
  • Sofia
Впечатлена съм от всички гримове! Най-близо до моята представа за pin-up са Малвинка и Ally.
Емчето е направила страхотна опашка, формата на окото и веждата е като на Анджелина Джоли.

# 23
  • в 1001-та нощ
а на мен любимата ми е тази:
Скрит текст:
Е, тази снимка и на мен ми събра очите! Уникалната снежна кралица! Peace

Прекрасни гримове момичета!
Малвинка и Али-много хубаво ви се е получило! Hug
Еля- чудничка! Веси-не виждам очна линия. Thinking

Скрит текст:
Тръшна ме страшна ангина и ви изпуснах. Първи ден ми е, в който съм на крака вече. :ooooh:

ауууу, какви последствия има то една забравена шапка  Rolling Eyes (аз затова имам много, но за първа година нося шапки  Heart Eyes)

много бързо да влизаш в час  Peace и в редиците на здравето  bowuu

# 24
  • София
страхотни пин-ъпки видях
(много бързо пишете )

# 25
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много ми харесва грима на Алена с бялата шапка  Heart Eyes  - с тази визия си я представям за героиня в "От Русия с любов" - Шон Конъри в ролята на Джеймс Бонд и Алена като негова фатална дама    

Но най-ясната pin-up визия за мен е на Малвинка, няма как да объркаш в какъв стил е, уловила е ретро усещането на 60-те години.   bouquet   bouquet

# 26
  • София
Момичета, прекрасни сте всички! Наистина всичките много ми харесвате. Браво! Hug
Аленка, и на мен тази с шапката и в бяло ми е любима. Hug
Малвинка, ако знаеш как ме усмихна на снимката с ролките. Heart Eyes
tany3dj, прекрасна си, много красива и нежна. Видях, че ползваш фондьотена на Мак, за който питах преди дни и то същия номер, който аз тествах, ще съм благодарна, ако му направиш ревю.
 WomanBerry, защо не качваш по-често снимки, много ми харесва как се гримираш.
Ally, толкова си нежна и се гримираш страхотно!
Le Soleil*, имаш прекрасни очи! Hug
Веси, както винаги перфектен грим. Hug
mima_r, и твоите очи приковават.
Еlg, em4eto,перфектна очна линия. em4eto, веждите ти много харесват, офоромени са страхотно. Искам и аз. Heart Eyes

Всичките много, много ми харесахте! Hug

# 27
Много сте красиви, браво момичета! Чудни! Heart Eyes

# 28
Колко красота на едно място  Hug Hug Hug Прекрасни сте всички.Ally, каква е тази нежна красота ,не помня да съм виждала друга твоя снимка тук на цялото лице.Алена, тази с шапката е жестока- истинска Ледена Кралица със смразяваща кръвта красота Crazy.Малвинка,ти си моят фаворит за този грим.Върна ме назад във времето.Истинска актриса от Ретро филм от 60-те. Hug

# 29
  • в 1001-та нощ
Благодаря Дами, аз .... усетих че се очаква и визия "домакиня", но трудно го докарах до там, освен може би в тази серия

като я гледам си представям как държа метлата  Blush

но пък мислите ми бяха повече в посока той и тя са в кабриолета и нейното шалче се вее, затова опитах визията с шаловете, но не можах да докарам такова връзване  newsm78 трябва точно да намеря снимка, клипче и да огледам; пречка е, че мацката мисля беше с очила, големи тъмни и грим няма да се вижда, но аз съм се фиксирала на идеята, ако някой се сеща за такъв филм, снимка - да помага  Blush bowuu

Общи условия

Активация на акаунт