Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Самсара,  Hug
Ето снимки:

Прекалих малко с количеството на скулите, но не съобразих, че е по-пигментирана от обикновен руж  Blush

Скрит текст:
Е,не! Кой е този руж?! Ще полудея вече Party

# 361
  • София
armira, това не е руж, а сенки на Фармаси, които аз реших, че са идеални за ружо-хайлайтър  Mr. Green

Норе, цветовете са:

Pumpkinfire, Shenanigans, Purgatory, Hypercool

# 362
ах, очаквах да кажеш - повече от 70 лв  Rolling Eyes , аз като разбрах, че любимият ми ланкомски молив за устни струва 40 лв - също ахнах, но помисли така:   Blush Една готина спирала струва около 60 лв и се ползва няколко месеца и пак спирали има колкото искаш, а този молив е уникално готин и незаменим и струва само 40 лв, а ще го ползваш поне 1 година  bowuu ами направо е много на сметка  Blush Heart Eyes newsm51
А права си разбира се. Hug 70 лв. за молив не давам. Няма начин просто. Те всъщност само на Сисли са толкова.
Но скоро ще си взема техния руж с животински принт, който харесвам от години. Преди от старите колекции, сега от новата. Просто са божествени. Heart Eyes

# 363
Специално за Веси пигментите на Fyrinnae  Crazy

Скрит текст:

Естествено, на снимка не личат блестящите частички. В златния пигмент са многоцветни глитърчета, а в червеникавия са шимъри в бордо  Heart Eyes

Мерсиии, за снимката, мацка  Hug Наистина са супер красиви. Ще си поръчам и аз някой и друг цвят за проба, видяло се е  Mr. Green  Crazy

# 364
Здравейте! От известно време ви следя с голям интерес и се възхищавам на творенията ви  Party
престраших се и аз да покажа нещо,за да не съм като натрапник в темата, макар и далеч далеч от вашето ниво, още съм начинаеща и се уча, но покрай вас няма как човек да не се зариби  #Crazy
http://www.album.bg/gorgeous95/images/30348785/
http://www.album.bg/gorgeous95/images/30348786/
извинявам се за лошото качество, но всъщност това ми и първия опит да снимам грим  Embarassed

# 365
Прекрасни очи и светлия грим много ти отива! Heart Eyes Hug  bouquet

# 366
Прекрасни очи и светлия грим много ти отива! Heart Eyes Hug  bouquet

И аз съм на същото мнение  Heart Eyes

# 367
  • София
лошото качество на снимката не може да скрие красотата на очите Simple Smile
на горните мнения съм.

# 368
Момичета,има ли някоя от вас тези пигменти на Никс  Thinking

http://www.ebay.com/itm/Set-of-8-NYX-Loose-Pearl-Eyeshadow-Pigme … sh=item335bd6a915

Добри ли са?  newsm78 Много ми харесаха цветовете  Crazy

# 369
  • Велико Търново
Gorgeous95,прекрасни очи имаш Heart Eyes  bouquet И без грим,и с грим,все са си хубави  bouquet

# 370
Благодаря ви, момичета  Hug много сте мили!  newsm51
а аз докато се науча да се гримирам като вас, се надявам очите ми умело да "замазват" положението  Mr. Green Mr. Green

# 371
 Следя ви от доста време, защото сте страхотни   bouquet
 Много рядко пиша във форума, а и няма какво интересно да покажа върху себе си, понеже и не смея да се гримирам с нещо кой знае какво през деня / молив и спирала  Laughing/. Да не говорим, че тези дни сложих  молив на долния клепач, както и спирала на долните мигли и ми се стори, че съм страшно опулена, та се изтрих  Laughing Имам някакво тъпо чувство, че ако се гримирам по - цветно през деня всички ще ме зяпат.
 Единственият по - сериозен грим, който направих, беше на бала. Добре, че беше NovemberRain, та да имам хубави изкуствени мигли да замажат положението  Laughing
 Обаче тези дни попаднах на няколко интересни неща и ми се ще да ви ги покажа  Grinning

Попаднах на този блог случайно и като разгледах гримовете на това момиче ми се сториха прекрасни Simple Smile Най - много ми се наби на очи светлата сянка, която слага в началото на окото  Crazy Оказа се, че е на някаква неизвестна марка Mewcosmetics newsm78 и е лимитка, казва се Prophecy. Ако се сещата за някаква алтернатива от по - достъпните марки би било чудесно. Леле, само на мен ли ми се струва толкова прекрасно Laughing Направо ще го сънувам Heart

Скрит текст:

Второто нещо, което много ме впечатли са "Velour lashes". Изглеждат прекрасно  Shocked Но цените са им безумни. Доколкото гледах в сайта, реалните цени са около 60$, а в момента има някакво намаление и повечето са 30-на долара Crazy

Скрит текст:

Всъщност ги забелязах в блога на Katosu - онези страхотни очи с невероятни гримове, които се въртят из нета са нейни  Heart Eyes

# 372
Jinx веднага ти давам алтернатива на INGLOT пигментите са много,цветовете прекрасни...Остава да ги нанесеш правилно Simple Smile
Момичета,има ли някоя от вас тези пигменти на Никс  Thinking

http://www.ebay.com/itm/Set-of-8-NYX-Loose-Pearl-Eyeshadow-Pigme … sh=item335bd6a915

Добри ли са?  newsm78 Много ми харесаха цветовете  Crazy
На теб също препоръчвам същата фирма,имат същите цветове пигменти...Засега по добри от тази фирма не съм срещала,а се занимавам с грим от както се помня,някъде понагоре съм споменала...Поздрави

# 373
Не си срещала по- добри от пигментите на Инглот? Познаваш ли и работиш ли с Мас?
Пигментите на Инглот в тази тема нямат много фенове. Само аз май ги ползвам активно и не съм изказвала лоши мнения за тях.

# 374
  • в 1001-та нощ
Добро утро, Прекрасни   newsm51

Влизам да споделя две нови свои открития  Heart Eyes

1. Червилото No7 Stay Perfect lipstick 'Classic Rose'

Скрит текст:

2. сянка 314 I-shine на MODA, която за очи на ми хареса, но я ползвах за озаряващ руж - до другия, матовия руж - малко под скулата с леко и контуриращ ефект, днес умишлено малко натъртих, а озаряващия - над скулата на изпъкналото за ефект - отразяване на светлината

Скрит текст:

не съм снимала очите - но там съм показвала вече и не е ново - Naked 2 - Bootycall на подвижния клепач и YDK на костта  bowuu

Скрит текст:

червилото е страхотно, усещането е целуната от мъж на събуждане, изключително много ми хареса, нещо ме тегли към лилавото повече - напоследък, матово е, но сложих малко безцветен глос

ето една снимка и другите са в албумче - опитах да сменям ъглите да се хване добре, от моя комп се вижда много добре, дано и Вие видите, но не е натъртващо мазен ефект  bowuu

ето и другите в албумчето https://plus.google.com/u/0/photos/111250208909319458566/albums/ … 41359974782573313

мерси на Адри за идеята от снощи   bouquet и на Малвинка, че ме снабди със сянката  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт