Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 520
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • на последния етаж
Страхотен грим, a.l.e.n.aSimple Smile
А хайлайтърът на Сефора този ли е? И дали се продава още?

# 601
  • Отвъд алеята зад шкафа
Този е хайлайтърът и вчера го имаше наличен в Сефора. 19 лв струва и е много хубав.

# 602
  • в 1001-та нощ
Страхотен грим, a.l.e.n.aSimple Smile
А хайлайтърът на Сефора този ли е? И дали се продава още?

Благодаря  Blush този е, предполагам, че се продава, но можеш да питаш в магазина по телефона - да не се разкарваш, ако го няма  Peace

# 603
  • на последния етаж
Благодаря, момичета!  Hug

# 604
Аз от грима на Алена най-много харесвам розовото на клепача !  Heart Eyes Някак много гладко стои, без нито една гънчица, без нито една бръчица!  Heart Eyes Аз никога не успявам да докарам такъв ефект - освен с абсолютно матови сенки!  Crossing Arms Каква база за сенки използваш? А и самият розов цвят е разкошен!  Heart Eyes Аленка, ако имаш ходене към Инглот грабни едно такова розово и за мен  Hug

# 605
  • в 1001-та нощ
добре - ще ти взема, това розово е мат, със сребърни частички, но не е перлено  Peace затова клепачът изглежда гладък  Peace

базата ми е на белла пиер - хванала съм й цаката - слагам, тя е като гъст крем, телесна, добер размазвам, да не стои мазно и някак изглажда клепача, но стои като - готова да зацепи продкта, както фино кадифе, не като огледало, после слагам сенките с потупване - да не разтягам кожата и някъде след 10 мин - самата кожа с базата и сенките - ако е имала някакви гънки (от слагането на сенки) се наемства  Peace

има обаче гадни гримове, които са по-перлени и се спиват в гънките на самата кожа - браздите и ги подчертават

сенките, които с тази база ми дават изгладен вид - са матовите сенки, глитърите, прахообразни сенки ...  Peace

сега ще видя кой номер беше сянката и като ходя в инглот - ще ти взема  Peace

между другото - това розово се подчертава от бордото  Peace ако съм с рамито кадяво ан костта не искри така  Peace

ето с глитър на ГР - пак клепачът стои гладък

тук със със същото розово, но понеже костта е по-светла - розовото не "искри" така

# 606
  • София, Лагера
Hope, ярко и много цветно на очите. Идва лято идват и неоните. Синьо, зелено и плодове на очите. Hug
Хохохо, иде моето лято!!!  Party Party Дано и да пуснат неонови цветове скоро!!!  Heart Eyes

Ох, аз хич не мога да се пречупя и да сложа розов грим. Хич не се възприемам  Confused Само розово червило нося. На Алена много ми харесва, обаче  Simple Smile Peace

# 607
  • в 1001-та нощ
ооооо, ти да видиш Валентинските ми изпъления, преди за мен това бяха неползваеми цветове, сега си мисля спокойно да ги нося  Joy hahaha ама да не говоря повече - да не развалям магията

в интерес на истината и аз някак не те виждам с розово, но съм сигурна, че просто трябва да се намери правилния нюанс  newsm78 и съответния цвят за костта  Peace

# 608
  • София, Лагера
И коса, и кожа, но и излъчване  Wink. А аз каквато съм нежнаааа  Laughing ooooh!

# 609
  • в 1001-та нощ
ти си нежна, но и много загадъчна, неразгадаема, определено те асоциирам с морски вълнения и тонове  Peace дори, като нещо недостъпно и недокосваемо  bowuu

но вече съм амбицирана да търся твоето розово  Blush и като взема всички многоцветни палитри - можем да мислим  Blush те са точно за това  Blush

# 610
a.l.e.n.a,
наистина много ти прилича розовото и колко е гладко.  bouquet
Ако изберете розово, като за Ноеми споделете, ще ми е интересно. Hug
Аз ползвам много светло почти бяло-розово във вътрешния ъгъл на окото, както и други светли цветове, но наистина понякога много подчертават гънките......плаши ми се окото. Shocked

# 611
  • Стара Загора
Avon Perfect Kiss "Smitten Red"

Достатъчно плътно с едно прокарване, меко и приятно на допир - не изсушава устните, дава хубав блясък и мирише подобно на Римелските червила Кейт Мос. Доближава се доста до тях според мен, но са 1-2 идеи по-овлажняващи и с блясък. Не съм очаквала това качество от Ейвънско червило и то за 7 лв. Ще си взема сигурно още 1 поне.  Crazy Заслужават да им се обърне внимание.  Peace

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/avon-perfect-kiss-quot-smit … d-quot.729777.all

Очертала съм с молива, а като ги сложих двете едно до друго на ръката и си казах, че изобщо няма да си паснат, но заспаха.  Heart Eyes

Бях консерва до скоро за такива цветове, но сега вече ги нося с удоволствие.  Blush

И да кажа, че снимах под различни ъгли на китката и може би ще видите, че изглежда различен цвета и на устните ми също. Пълен шах, както казва Юлето  Heart Eyes , е това червило. Мисля, че би изглеждало по съвсем друг начин на жени с повече тен и пр.  Blush

Да не се чудите какви са тези косми, които ми се подават от носа  ooooh! - ходих да си пострижа бритона и са ми влезнали чак там, сега като увеличих снимките и видях.  ooooh!

# 612
Iv4enceto_91, прекрасно е  Heart Eyes . Не бягай от тези цветове ,страшно много ти отиват. Аз съм се спряла на pink wink от същата колекция  Peace. Да но и аз остана доволна като си го получа. От молива за устни какви впечатления имаш?

# 613
  • в 1001-та нощ
Ивче   bouquet мерси  Heart Eyes чудя се, но май ще си взема другите цветове  newsm78 които обмислях Rolling Eyes

# 614
  • Стара Загора
Iv4enceto_91, прекрасно е  Heart Eyes . Не бягай от тези цветове ,страшно много ти отиват. Аз съм се спряла на pink wink от същата колекция  Peace. Да но и аз остана доволна като си го получа. От молива за устни какви впечатления имаш?

Pink Wink ми е едната мостра, която взех. Утре ще го пробвам и покажа.  Peace

Молива е сухичък, но се нанася супер лесно. Прави много хубава тънка линия и ако наклониш като го нанасяш, от вътрешната страна се получава като преливка. За трайност не знам как е, защото днес го слагам за първи път, предполагам ще стои поне 2-3 часа. Мисля от този каталог да взема и Pink Bouquet, за да го ползвам като съм с нюд на устните.

Аленка, на теб ти отиват по-ярки цветове. Не знам кои си набелязала, ако ти се занимава напиши именцата да хвърля едно око.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт