Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • на 4-ия етаж до асансьора
Тя че продължава...продължава, ама няма Fair  Play май!  hahaha
Както и да е ...ще се поборя още малко, пък ще видим къде ще му излезе краят!  newsm78

# 211
Малко ми е неудобно, че така често пиша, но тези дни се позастоях вкъщи и не съм свикнала нищо да не правя Simple Smile  
Благодаря за високите оценки за кучетата ни  Laughing Кари е с черно и е момичето, а Веро (идва от Верлен) е момченцето и е с кафявото. Много са послушни.

Много е хубаво това, че вече ехографа също е по здравна каса. Благодаря за информацията, Петра!
Жълта роза, вярно е, че нивото е ниско. А и информация трудно се намира или пък има все някакви скрити противоречия, от които пациентът страда. Въобще, да не се случват сериозни проблеми! Айде, стига  мрачни мисли.

Да празнуваме!  Peace

# 212
AnaLena, пиши, пиши Simple Smile)) всяка от време на време я фаща тая работа Simple Smile)
мен сега ме е хванало  неписането, та ти ще компенсираш

# 213
  • В градината...
Не се знае, Петре, никога не се знае  Naughty

Аз другия петък заминавам за 2 дена в Софето.

# 214
И аз си бях казала и обещала, че по-малко ще пиша в "бебешките" теми.
Обаче като че ли ми е по-лесно така, да приемам поредното разочарование.  Confused
И ако почувствам, че пак се психирам, лично ще взема мерки!
Но ми е приятно сред вас, защото да не казвам голяма дума, но за първи път се чувствам на мястото си.А съм писала в много подобни теми, много .. hug

# 215
Ана, че какво му е лошото на това да пишеш повече? Даже е хубаво, че става приказка. Grinning
Не познах за пола на кучетата, мен Веро ми прилича на момиченце. Embarassed

Перу, какво ще правиш у Софето? Бизнес или удоволствие?

# 216
Перу, баш га ме нема ли шъ додиш????

# 217
  • В градината...
Даре, баш тогаз ли няма да те има  newsm78

Розичке, на заседание съм  ooooh! Ама мога да дезертирам.

Мамче, аз също най-добре се чувствам в тази тема. В другата, дето са все едни младички, които забременяват на втората седмица и ги тресат едни вълнения .... ми не и е комфортно  Tired

# 218
Мамче, аз също най-добре се чувствам в тази тема. В другата, дето са все едни младички, които забременяват на втората седмица и ги тресат едни вълнения .... ми не и е комфортно  Tired
Hug Hug Hug

# 219
Да, Перу, ще караме свеки у тях ....
е нищо, другия път

# 220
  • Бургас
Аз да си призная много се чудех дали да пиша в такива теми изобщо... Не искам да се филмирам излишно и все за това да мисля, не отива верно на годините, perunika , обаче като поостана малко без работа и пак мисля.  Confused

# 221
Розичке, на заседание съм  ooooh! Ама мога да дезертирам.
Перу, задължително си остави време и за малко разходчица. Hug

# 222
Здравейте момичета,
реших и аз да се впиша във вашата компания.Чета от много време вашата тема. На кратко за мен: имам три раждания, но две живи деца. За съжаление точно преди една година моето трето детенце почина в мен една седмица преди термин в 39 седмица.Преживях го много мъчително, очевидно, но не съм се отказала от идеята за още едно живо и здраво дете.Там е работата, че от доста месеци се стараем по въпроса, но нещата не се получават.С предните три бременности стана от раз, но сега....Моята лекарка казва,че е от възрастта- навърших 41 тази година.Изследванията ми са супер, единственото, което ми предписа да пия 4 поредни месеца по 5 дни в месец е фемара(литрозол), за да се пуснат повечко яйцеклетки и толкова.Изпълнявам всичко стриктно, но не знам дали ще се получи нещо. Затова се присъединявам към вас с огромна надежда както за мен, така и за всички, които са в тази тема!
Честит Св. Валентин!

# 223
  • София
Има ли трезвииииииииииииииииииииииии,освен мен..засега Mr. Green

Как сте,как сте,аз ви чета ама нищо особено няма за писане, действаме по план номер 2, от днес започнах дуфастона, т.е ако е станало е станало,ако не - не и така.

a_tita добре присъединила се и скоро да ни зарадваш!  Simple Smile

Аз чакам мъжО да донесе продукти за манджа-ще  правя спагетките ми...мммм страшни ги правя  chef bowuu и са една калорийна бомба,ама здраве да е,от сутринта се подкарахме с една убийствена торта от романса-мъжО я довлече снощи.. ще се освинваме, от утре ще му мисля Mr. Green Дребния спи, аз се мъча да не спя,че спя ли напоследък с него през деня, нощем гледам филми като някой таласъм до сутринта и после олеле-малеле...

# 224
  • Бургас
Има, има... не стига, че трезва, ами и още на работа Confused

Общи условия

Активация на акаунт