Фиброаденом- да се оперираме ли? 2-ра тема

• 151 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Валентин Иванов е съжалявам .

# 91
Момичета,някоя да е пила Лецивит за ФА? Аз имам няколко,последния ми излезе преди 10-ина дни и е около 2,5 см. Пак ще ме оперират,но лекаря каза да опитаме с тези хапчета,но описанието е за друго,а и не ми влияят добре.Моля да споделите за тях,ако сте запознати

# 92
  • Orihuela Costa,Spain
Момичета здравейте  bouquetИзвинявам се,че нахълтвам така в темата,искам само да попитам дали на някоя от вас й се е случвало да й се подува едната гърда.Аз съм така от около 3 месеца.Десетина дни след цикъл, лявата ми гърда се подува и ме боли,понякога сякаш ме бодват като иглички ,ходих 2 пъти при личната,опипва ме ,каза че нямам бучки и че предполага,че е хормонално нарушение.Дадоха ми час за 29ти за еХограф.Мамография тук правят на жени след 45 години.Много ще съм ви благодарна ако някоя сподели.

# 93
На мен не ми се е случвало, но искам да ти кажа, че личната ти лекарка определено е за смяна. Как може цели 3 месеца да ходиш така?  #2gunfire
Отиди на ехограф по-скоро, ако трябва плати си 30 лв. за преглед. Пожелавам ти успех, дано е нещо безобидно, и следващия път се погрижи по-добре за себе си, ако сама не вземеш мерки, не разчитай друг да го направи !
За пореден път се убеждавам колко са некадърни повечето лични лекари. Ако човек е непросветен, направо ще го пратят в гроба !

# 94
  • Orihuela Costa,Spain
Незнам мила дали е за смяна,ама тука се чака много.Мисля си,че ако е сериозно щяха да ми дадат час веднага.Незнам.Има частна болница,прегледа е около 170 евро.Иначе има и малки клиники,ама никоя от приятелките ми не е ходила.

# 95
  • София
Теичка,Danylony не живее тук Rolling Eyes
незнам там как седи въпроса с прегледите...но според мен :настоявяй да те пратят на специалист!Успех и пиши Peace

# 96
Не видях къде живее, но още по-зле за тяхното здравеопазване тогава. Може да нямаме най-добрите специалисти в бг, но поне прегледите са много по-достъпни. Как да е, дано се оправи девойката ! Peace

# 97
Незнам мила дали е за смяна,ама тука се чака много.Мисля си,че ако е сериозно щяха да ми дадат час веднага.Незнам.Има частна болница,прегледа е около 170 евро.Иначе има и малки клиники,ама никоя от приятелките ми не е ходила.
Ако си наблизо и имаш възможност, помисли за варианта да си вземеш някой евтин билет и да дойдеш да те видят тук.

# 98
  • Orihuela Costa,Spain
Мислих си и това ,ама работя и нямам почивен ден,за час, два  мога да се измъкна,ама за повече не.Както и да е,ще изчакам до 29ти.Здраве и късмет на всички  bouquet

# 99
  • Хасково
Изчетох темата, тъй като и на мен ми поставиха диагноза фиброаденом. Д-р Стоименов от 1-ва градска София ми препоръча да го премахна.
Четох четох пишете, че сте ги премахнали, но при кого и къде дайте отзиви!
Д-р Стоименов ми препоръчва д-р Мекянов в 5-та градска болница.

# 100
  • Варна
Здравейте,

от 2 години имам болка в дясната гърда (малко след като спрях да кърмя), миналото лято е реших да отида на лекар и ми казаха, че имам киста и трябва да се наблюдава. 6 месеца по-късно отидох на контролен прглед и ми казаха, че или съдържанието на кистата се е желирало или имам фиброаденом .... или... или.. много неприятно чувство на несигурност ме обзе. Доктора реши да наблюдаваме, от няколко дни ме наболява доста и се чудя какво да правя, никак не ми е до операция в момента. Някой имал ли е подобен проблем (киста или фиброаденом) и вториория ми въпрос е - тази операция минава ли по здравна каса, заплащали ли сте нещо и остава ли белег? Доктора ми намекваше,, че трябва да си я плащам?!?

# 101
Здравейте,

от 2 години имам болка в дясната гърда (малко след като спрях да кърмя), миналото лято е реших да отида на лекар и ми казаха, че имам киста и трябва да се наблюдава. 6 месеца по-късно отидох на контролен прглед и ми казаха, че или съдържанието на кистата се е желирало или имам фиброаденом .... или... или.. много неприятно чувство на несигурност ме обзе. Доктора реши да наблюдаваме, от няколко дни ме наболява доста и се чудя какво да правя, никак не ми е до операция в момента. Някой имал ли е подобен проблем (киста или фиброаденом) и вториория ми въпрос е - тази операция минава ли по здравна каса, заплащали ли сте нещо и остава ли белег? Доктора ми намекваше,, че трябва да си я плащам?!?
Оперираха ме в Токуда преди 5 години(още проклинам доктора и болницата). Платих 500 лева ДАРЕНИЕ!В друга болница мисля, че здравната каса покрива операцията. Колкото до белезите - остава белег. Разреза се прави по ръба на ареолата. След време белезите почти не се забелязват.

# 102
Аз имам и киста и ФА. И да, кистата понякога ме наболява. Засега и ние наблюдаваме.  Peace

# 103

Здравейте,

А на мен два път вече ми пунктират една киста.
Мамография правили ли са ти, и какво значи - казаха ми, при един и същи лекар ли ходиш?

# 104
  • София
Да си кажа и аз,на лявата имам фиброаденом,на дясната имам микро кистички...преди 2 месеца ходих предварително,защото получих една болка от страната на фиброаденома...появила се е киста 7мм. и до днес си ме наболва,мисля пак да ходя след месец/два Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт