Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 789
  • 839
  •   1
Отговори
# 525
Днес бях във ВМА при Гиздов прегледа ме общо взето каза, че съм на финала да се отърва от течението...няма гъби и бактерии сега ми изписа една свещичка само и едно гелче за промивки и по неговите думи всичко ще е наред ...ще видим... Прегледа и гърдите ми Слава Богу и двечките са си екстра Simple Smile) Явно за сега нещата са се понаредили при мен  най-накрая!! Hug Надявам се и при Вас да чувам само хубави новини и добри резултати!!!   bouquet

# 526
Sweethoney радвам се, че всичко е ок, а течението ще мине - няма къде да ходи Wink

bonbolina аз съм си взимала стъклата от 5та градска, когато ми правиха биопсия. Където ги гледат, имат си патолози и там ги съхраняват. Когато си ги взех им оставих 20 лв., за да имат гаранция ще им ги върна, защото по закон ги съхраняват няколко години, но не помня точно колко - повече от 5 мисля, че бяха. И като си ги върнах стъклата, ми върнаха парите. Нямат право да ти отказват, но се правят на интересни с въпроси от рода защо са ти?, къде ще ги носиш? и тем подобни.

zizivoli ти ме разби Shocked 10 дни след конизацията да ходиш на танци; според мен от там е дошъл целия ти проблем, но важното е, че сега всичко е ок. АЗ затова толкова повтарям да се пазите Rolling Eyes

# 527
Besty, не трябва да има кървене 10 дни след конизацията нали?  newsm78 Какво значи, че конците се разграждат с толкоз кръв  #Crazy Плаша се....На 8-ия ден се връщам на работа, след като от вчера се чувствам много добре физически. Психически - не  Crazy

# 528
Besty, не трябва да има кървене 10 дни след конизацията нали?  newsm78 Какво значи, че конците се разграждат с толкоз кръв  #Crazy Плаша се....На 8-ия ден се връщам на работа, след като от вчера се чувствам много добре физически. Психически - не  Crazy
Не се плаши -14 дни по-късно все още кървя, вече не знам дали е заради цикъла или от другото ,всичко се сля.Аз се върнах още на следващия ден на работа ,защото се чуствах очудващо добре -никакви болки, тежест в корема или дърпане.
За танците може би наистина постъпих необмислено и прибързано , но реших че достатъчно време е минало.При мен може би обилното кървене се получи именно от това така че не се плашете.

# 529
Toчно 10 дни след конизацията прокървих и аз,както при цикъл.НА деня на цикъла нищо...И настана едно объркване кога е бил цикълът.Постфактум се оказа,че при много жени ,след конизацио,цикълът се обърква ,най-вероятно на психическа основа и стрес.

След конизацио 1 месец не се препоръчват ; физическо натоварване,секс,вани или басейни,сауна,вагинални промивки.

# 530
Е аз пък не мисля, че танците са толкова натоварващи, то си зависи де. Сега ще ви препиша какво пише на моето листче, за да не се шашкате с тия течения.

Една седмица след ЛИИП ще получите воднисто, нечисто течение. След около 10-14 дни се появява кървене, което не бива да е по-обилно от менструалното.

# 531
Utopia, май нашите листчета са различни  Mr. Green Crazy

# 532
Utopia, май нашите листчета са различни  Mr. Green Crazy
вие поне имате листчета  Laughing

# 533
Аз вчера успях да се добутам от колата до парка и там до първата пейка (15 мин ходене) и пак ме заболя! Обаче днес сякаш съм по-добре, лека-полека се оправят нещата. Днес може да стигна до втората пейка евентуално Laughing

# 534
аз от вторият ден не сам спряла да се разхождам ,но нещо яйчниците ме наболяват ту от едната страна ту другата незная дали има нещо общо с конизацията,а иначе си тече нещо раждиво такова и аз незная кое е нормално Hug

# 535
Момичета разбира се, че болките и тежестта имат общо с конизацията. Не забравяйте, че след изрязването на участъка, са ви направили и кюртаж така, че е нормално да боли. Тези, които нямат никакви оплаквания са щастливки.
Относно кървенето, почти навсякъде пишат момичетата, че след 10-я ден започва кървенето. При мен започна на 2-я, имаше и съсираци по едно време, но като си лежах и кротувах всичко беше ок. Мен също ме болеше долу ниско като стоях права. При всеки е различно, но пазенето е еднакво за всички. Peace

# 536
Момичета - ПАП 2  newsm53!

zizivoli, споко и да пишеш!

# 537
Здравейте,
върнах се от Шейново,доктора ми даде предписание за LEEP конизация,обясни ми за изследвания и т.н.
Специално го попитах ЦИН 3 и Ка ин циту еднозначно ли е,отговори,че не е.
За лазерна конизация каза,че това е многодобър метод,осигурява също достатъчно материал за хистологично изследване и че не е проблем да отложа конизацията с месец да кажем.

В общи линии това е.Сега чакане до часа за Токуда на 13 март,и после пак,и пак...
На всички ви желая хубав ден и само положителни мисли!

# 538
Момичета - ПАП 2  newsm53!

smile3501
Ще пиша непременно newsm17

# 539
  • София
Момичета - ПАП 2  newsm53!

Само така и занапред! Peace

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:03 от bonibon 44

Общи условия