Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 787
  • 839
  •   1
Отговори
# 810
еrika. браво за перфектния резултат. И другото ще се оправи! Peace

Валенце и теб те прегръщам и съм сигурна, че всичко ще е наред. Hug

Mainatowngirl всичко ще е наред, само бъди спокойна и си мисли хубави работи. Ето случая на ерика е като твоя и виждаш какъв хубав резултат има. Peace

aca75 ами най-вероятно ще ти идва. Мен при първата менструация след конизацията ме болеше много единия яйчник - такава болка не бях имала от години. Тогава пих спазмалгон и ми успокои. На втората се опита нещо леко, но това беше и премина всичко. Дано да нямаш проблеми. Wink

# 811
besty,  Hug дай боже да е тай Praynig

# 812
  • София
Момичета,днес трябва да е минала операцията на Zizivoli.Дано всичко е преминало успешно!!!  Praynig Peace

# 813
Да и аз точно за нея мислих днес, дай-боже всичко да е минало успешно Praynig Peace

# 814
И аз мислих за нея днес, дано се възстанови бързо и безболезнено Praynig

# 815
Здравейте момичета. Искам да питам нещо.
Резултата от цитонамазката ми е 3Б-4. Моята гинеколожка ме прати в Пета градска за биопсия която ще е в петък. Ако се наложи конизация колко време е престоя в болницата, пият ли се някакви лекарства и по кое време на цикъла се прави? Питам, защото имам бебе и още кърмя.Няма да ви казвам колко ме е страх, защото вие го знаете.

# 816
zizivoli, ще го прочетеш след няколко дни, но да знаеш, че съм с теб  Hug
utopia, нямам никаква идея за тия цикли и за тия кървенета  newsm78 Ако нещо те смущава, не се колебай да звъннеш на Славчев, все ще ти каже човека.
Аз да попитам, така и така е станала дума, колко време ви закъснява цикъла след конизацията? Или пък не ви закъснява  newsm78 На мен ми бягат вече 2 дни  Mr. Green След последното закъснение, 10 годишния резултат си пише домашните в неговата стая  Crazy
Това в кръга на шегата - сексуалната суша е огромна  #Crazy
Вече сънувам едни неща  Embarassed Embarassed

Едит: Ваня-Елизабет върни се назад в темата - тук сме няколко пресни-пресни с конизация. Всичко е индивидуално. Аз лежах 2 дни в болница, utopia беше амбулаторно в кабинет тоест....Намери време да прочетеш назад и ще намериш много отговори. Дръж ни в течение   bouquet  bouquet

# 817
  • София
Нефертити, на мен си ми дойде нормално.
Ваня- елизабет, ще повторя и аз горният постинг- индивидуално е. Аз не съм лежала в болница, всъщност по документи само лежах три дни, но де факто вечерта след конизацията си бях вкъщи.

# 818
Vanya-Elizabet, престоят си зависи от вида на конизацията и от клиниката, където ще го я правиш, но май не е повече от 3 дни. Що се отнася до лекарствата, антибиотици не се пият, ама ако си с пълна упойка сигурно ще повлияе на кърменето...или после ако ти дадат хапчета, за да не ти идва цикъла, не знам...
Иначе се прави непосредствено след цикъл, за да има време шийката да зарастне максимално преди следващия.

nefertari30, ами аз ако се притесня много, наистина ще звънна да питам, но той ми даде листче, на което си пишеше да очаквам кървене по това време, така че не съм се шашнала още Simple Smile Но ми омръзна от тия превръзки вече, а и само гледам жално мъжа да го спипам Laughing ахаха

# 819
Е, значи няма за какво да се притесняваш  Peace МъжО ще изтрае още малко, няма как  Mr. Green

# 820
  • Wolwedans
Utopia, ти какви лекарства пиеше за отлагане на цикъла. Може и те да са причина за кървенето. При някои жени приема на хормони води до такива ациклични маточни кръвотечения. Аз например само веднъж в живота си пробвах да си изместя цикъла заради едно пътуване и резйлтата беше плачевен. Около времето на очаквания цикъл започна кървене, което продължи 9 дни след спирането им, общо 2 седмици... Повече не повторих.

# 821
Започнах да пия по две хапчета Цилест седмица преди предполагаемия цикъл. 14 дена нямах никакво кървене и точно, както ми пишеше на листчето от Славчев - тогава започна. Затова не го свързвам с хапчетата, ама знае ли се. Просто беше странно, защото вчера прокървих силничко, а днес имам само зацапване, още 2 седмици стискам зъби и това е.

Нефертари, той мъжът се оправя, то за нас е жално Laughing

# 822
Здравейте момичета. Искам да питам нещо.
Резултата от цитонамазката ми е 3Б-4. Моята гинеколожка ме прати в Пета градска за биопсия която ще е в петък. Ако се наложи конизация колко време е престоя в болницата, пият ли се някакви лекарства и по кое време на цикъла се прави? Питам, защото имам бебе и още кърмя.Няма да ви казвам колко ме е страх, защото вие го знаете.

Аз като лежала в 5та градска ще ти кажа, че след биопсията ще те пуснат или същата вечер или на другия ден. Там биопсиите се правят само петък така, че при кървене може да останеш до събота.

В момента няма как да се каже какво ще се случи оттам нататък. Първо трябва да излезне резултата и след това ще ти кажат какво ще се предприеме. При конизация може да лежиш и седмица, мен ме държаха доста и с големи разправии ме пуснаха, това там е практика имай го предвид. Но при този резултат, който имаш това ти е най-малкия проблем.

Не знам на колко месеца ти е бебето, но ако се наложи да ти правят конизация няма как да го кърмиш и може да се наложи да мине на сухо мляко. Да ти кажа, аз понеже нямах с какво да кърмя моето дете и израсна със сухо, пък вече е на 6 години така, че това да не те притеснява. Гледай да си оправиш здравето. Peace

# 823
  • Plovdiv
Здравейте записвам се в темата и аз с моя проблем ПАП 3А и раничка. След лечение цял месец резултат пак ми е ПАП 3. преглед с колпоскоп - Нищо обезпокойтелно.Изгориха ми раничката,Сега ми взеха биопсия утре ще ходя зя резултата.  Rolling Eyes дано всичко там е ок

# 824
Здравейте записвам се в темата и аз с моя проблем ПАП 3А и раничка. След лечение цял месец резултат пак ми е ПАП 3. преглед с колпоскоп - Нищо обезпокойтелно.Изгориха ми раничката,Сега ми взеха биопсия утре ще ходя зя резултата.  Rolling Eyes дано всичко там е ок
Биопсия след горене... Twisted Evil!!"Браво" на този лекар.

Общи условия

Активация на акаунт