Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусия във форума?
Какви са очакванията на участниците относно поръчаните обувки и аксесоари?
Какви са проблемите, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусия във форума?
-
Какви са очакванията на участниците относно поръчаните обувки и аксесоари?
-
Какви са проблемите, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какво е качеството на обувките и аксесоарите според потребителите?
-
Как влияе дъждът върху обувките от естествен велур?
Ето този модел -
Изобщо не са ми малки въпреки всички мнения, че марката е умалена с един размер, а са ми точно по мярка.
Съвсем точно, без да стягат, без да са дълги, къси, тесни или каквото и да било друго. Това обърнатото като се вдигне нагоре си стават едни супер боти, защото иначе надига крачола на тесни дънки. Смятам да им сложа по едно копче тик-так и да си ги нося необърнати, защото повече ми харесват така. Отвътре са топлички, платформата е стабилна и удобна, въпреки че е 9 см отзад и изглеждат по-малки, отколкото са. Това са любимият ми модел стабилни чепици.
Снощи платих гумените ботуши и сега чакам само тях, и аз просто нямам нужда от абсолютно нищичко, което се нарича обувка, от какъвто и да е вид при тия залежи мои.