Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 504
  • 757
  •   1
Отговори
# 195

smile3501 Има и ФЕмирско клипче с песента... smile3501
Знам  аз исках само песента пред публика Laughing

# 196
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ох простете ми ама аз май съм болна даже си припомням вече по някоя серия от по старичките ... страшна болест е това направо вампирясъх  Twisted Evil

Скрит текст:

# 197
Момичетата само могат да си мечтаят за моя син Joy JoyКрасавеца  ми той Mr. Green
права е жената такъв син има  Heart Eyes

# 198
  • Pleven, Bulgaria
Наде,напълно съм съгласна с това,че всички са виновни.Корай и Ферия бяха подозрителни,но Емир повярва на интерпретацията,която си направи.
Ама Зехра и майката на Халил колко са заблудени.Едната си мисли,че дъжеря и мисли само за учене,а другата,че по-добър от сина и,а той един....
А този Мехмед все му е виновен някой,ама никой не вика Мехмет,ми Ферия #2gunfire
Лудостче  bouquet Heart Eyes ще си взема едното гифче,ако разрешиш

# 199
До последно не се научиха да се изслушват взаимно, да си говорят открито без недомлъвки, да са търпеливи един към друг и да си вярват, оттам идват всичките им беди.

# 200
Момичетата само могат да си мечтаят за моя син Joy JoyКрасавеца  ми той Mr. Green
права е жената такъв син има  Heart Eyes
Мдааа и е наш Mr. Green

Лудосче ще мине Hug

# 201
Ох простете ми ама аз май съм болна даже си припомням вече по някоя серия от по старичките ... страшна болест е това направо вампирясъх  Twisted Evil

Скрит текст:

newsm51

# 202
Момичетата само могат да си мечтаят за моя син Joy JoyКрасавеца  ми той Mr. Green
Ми така е, тя и рошавата гарга казва, че нейното гардже е най-хубавко. В случая Хали си е гаргамел та дрънка, но това е подробност.

# 203
Оххх, допреди малко беше Ханде, а сега е ред на Джансу да я... #2gunfireКакви, ще ги сътвори и тяяяяя, и приятелка и била.
Божееее,  Praynigпази ме от приятели, а с враговете си сама, ще се справя.

# 204
айде чашката  Mr. Green

# 205
# 206
За тези, които не знаят, в ляво е майка й, а в дясно с късата коса е Вахиде/Зехра.
Тя напусна сериала и пратиха героинята й на село, защото Вахиде се разболя от рак на гърдата, а в последствие и Дениз/Санем, но игра до последно.

# 207
Ханде пак оплеска пейзажа Peace Laughing

# 208
Аз съм пълен глупак. Ама наистина си глупак, и това ти е само вторият път, колко още ще изглупяваш и оставяш да те манипулира Хандето.  
В случая не го съдя, защото всичко изглеждаше така както Ханде му го представи, а и той искаше да разговаря с Фериха, но покрай аборта на Гюндже тя не спря да го лъже и да го пренебрегва.
За мен вината е във Фериха с това криене за Гюндже, а вината на Емир е породена от нейната такава.

Едните обещаха да не казват, другите се осъмниха и от там всичко се обърка. Всеки има вина, всички страдат от последствята. А колко лесно би било да се довериш на любимият човек, но пак от друга страна нали си обещал. И в двата случая предаваш някои.

# 209

Скрит текст:

newsm51
Туй е по хубаво smile3533

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт