Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 592
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Аз имам много какво да казвам, но не мога да ви смогна .... а и ще ги гледам и по бтв, защото не ми пречи да си пускам ен пъти някоя сцена   Mr. Green 

Ами ще чакам за vbox освен, кой потребител ще ги качи ?

# 436
Обикновено studio_tv ги качваше, но сега видях, че е написал, че повече няма да го качва.  ooooh!
Дано някой да е записал сериите и да ги качи.

# 437
# 438
Добър вечер на всички.От Бтв много гадно са направи ли сериите на безмисленно място свършват.И реклами реклами колкото искаш.

# 439
С какво желание се гледат, чак зениците им са разширени. Heart Eyes
Скрит текст:
52
Ф; Много е хубава гледката. Аз ще си взема душ.
Е; А аз да поръчам нещо за ядене.
Ф; Но не поръчвай пиене, защото е забранено.

Е; Хайде облечи се, ще настинеш.
Ф; Емир?!
Е; И аз да видя яденето.

# 440
Вечерта, след като Фери не прие пръстена-24.

Фериха:Аз вярвам в нас. В нищо друго не съм вярвала толкова.
Емир:Тогава повярвай в мен!
Фериха:Да не се отказваме от нас! Аз много те обичам!

Взима пръстена.
Фериха:Първо трябва да го заслужа. Сега не му е времето. Не е правилното време. Моля те, не питай нищо! Но когато му дойде времето ти, ще го сложиш на пръста ми и аз никога няма да го сваля! Много те обичам!

Емир:Ще те чакам! Каквото и да стане, колкото и да продължи. Ще чакам да ти сложа този пръстен.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 18:55 от Neidjal

# 441
momicheta poludqh pomagaite epizodite kacheni ot Reni gi svalqm no mi se otvarqt samo parvite 10-15 minuti

# 442
Когато теглих серийте нямах проблеми и епизодите са ми пълни.

# 443
momicheta poludqh pomagaite epizodite kacheni ot Reni gi svalqm no mi se otvarqt samo parvite 10-15 minuti
епизодите се гледат с КМПЛЕАР  Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 19:25 от relax

# 444
и при мен така се получава? пишете с кмплеар, ама на мен не ми дава да ти изтегля в смисъл почва да се тегли и от 365 са изтеглени 150МБ примерно newsm78

# 445

Тази торта е специално за Мис Каприз newsm51
Ето най-накрая успях и аз със картинките..
Гале,и на мен така ми се теглеха,защото ги бях пуснала всички накуп.Тегли една по една сериите и няма проблем Peace

# 446
ми за мен торта Sad

# 447
За всички е мацкииииии,ама нали от вълнение,че съм успяла не съм се изразила правилно.
Чувствайте се почерпени след вечерята с тортичка от мен....

# 448
Рении хиляди благодарности!

Нещо много трудно ги свалям, но си заслужава чакането. Ей тоя Ръза направо ще ми скъса нервите. Как може да е толкова жесток.  #Cussing out

Момичета, ако не можете да ги заредите или ви се зареждат само 15 мин. проверете дали са се свалили целите файлове (в папката, в която са свалени вижте колко е голям файлът, трябва да е около 350 МБ). Гугъл хромето много смотано понякога спира да ги сваля до половината и уж имаш свален файл, а той не тръгва. Ако е по-малък, сваляйте наново  Wink

# 449
  • Някъде там

Тази торта е специално за Мис Каприз newsm51
Ето най-накрая успях и аз със картинките..
Гале,и на мен така ми се теглеха,защото ги бях пуснала всички накуп.Тегли една по една сериите и няма проблем Peace

Благодаря ти мила много е хубава  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт