Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 567
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Лудостче, Hug наздраве  Peace
Скрит текст:
пускай вампитата и не се напрягай то си е така в единия момент си радостен в другия си тъжен  Rolling Eyes

# 481
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 482
Ирка никой не знае какво е било докато са снимали а по вероятно да имат снимки заедно ама да не са ги качили тъй като не са и длъжни. А и никой не може да каже какво им е в сърцата.Другото което е всички тези сцени в серияла са ги изживели по един или друг начин.Не им е било лесно съм сигурна . А и да изиграе една роля  трябва да се въплати в героя който трябва да играе.

# 483
Добър вечер дами на мен определено ми трябва нещо много силно тая вечер. Как може да се смееш и да ти е хубаво и след 30 мин да се намери кой да ти развали цялото настроение и всичко много го мразя това... иде ми да се напия с Деймон... пфффф

Скрит текст:
Какво е станало ако не е лично Лудостче ?  Hug Hug Hug

Ами днес имах много хубав ден после отидох на едно място,че трябваше да взема един човек от там там се посмях много.Доста ми беше хубаво и забавно понякога чуждите хора виждат повече от близките ти, но както винаги при мен след веселбата започва мъката ...ето това е повода винаги да се опитвам да не се забавлявам напълно защото винаги става нещо след това. След това същия този човек ми развали деня със разправии за какво ли не... Когато си весел и щастлив просто дразниш другите явно... А после защо не си щастлива е как да съм. И проблема е,че се имам за умно момиче и винаги решавам в един момент да спра да споря и така всичко остава вътре в мен дълбоко и един ден всичко ще излезе наяве ще гръмна като бомба и тогава ще е доста късно за извинения които така или иначе не получавам с години... моята не е лесна. Благодаря ,че попита! Както казват тука Live Sucks .... Crossing Arms

А наздраве ще пина една чаша вино,че друго нямам!  Wine Glass
Лудостче не тъгувай  Hug Hug Hug Hug
А разбира се след като се знаем от толкова време нищо че там където бяхме бяхме от различни Тиймове тука сме чифт дето се вика и аз харесвах ФЕ на времето сега са една история за мен  Whistling
Стават такива неща я се отпусни пусни си хубава музика разтанцувай се да видиш как ще ти дойде Кефа  Hug
И аз паля бързо да ти кажа много е опасно като запаля  ooooh!

# 484
  • в подножието на планината
Татарова,   bouquet Диди, Hug Релакс, Hug

Лудостче,  hug bouquet

Аз също съм фенка на Хазал и я харесвам всякак.. Heart Eyesза нея само хубаво или нищо... Mr. Green

От няколко дни ми се реве и гледам само тъжни ФЕмирски клипчета... Sad

http://www.youtube.com/watch?v=FrqdIpwMcwE

http://www.youtube.com/watch?v=yXzB0G4GJPw&list=LLyVSeF8GZAh83OyZWMT8Gfg

# 485
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Пуснах си едно любимо клипче което Релакс ми беше пуснала преди време и някак си много ми помага ако не си поплача на някой филм което пак става доста трудно ще се побъркам защото и това вече не мога да правя... проблема е ,че като запаля веднъж ще стане страшно и колкото и странно да изглежда за много хора ще затворя вратата и ще тръгна в другата посока. Правила съм го и пак ще го направя. Най-лошото е когато човек се чувства толкова сигурен ,че да забрави че до него седи живо същество и в него се будят чувства който някой друг може да види ... Аз съм труден характер нормално за Козирог... както и да е поздрав от мен.... спонсориран от Релакс  Mr. Green

Скрит текст:

# 486
Илде   spoko и аз съм в меланхолично настроение тези дни, ама мнооого почна да ми писва и се чудя как да го изгоня   ooooh! Tired

Ирка, честито приключване на сесията. Поздравления, всички следващи да са все така успешни!   bouquet

Релакс, честит подпис!   bouquet Момата не я познавам, ама на Емирчо погледът е един път!

Диди, ти също си се преоблякла. Спокойно можем да те наречем модната икона в темата ни.   bouquet

# 487

Ирка, поздравления! Hug

Киара,  love001 ако откриеш някаква рецепта , мятай я насам, че и на мен ми писна...  ooooh!

http://www.youtube.com/watch?v=thAhO2lKXvc

# 488
Илде   spoko и аз съм в меланхолично настроение тези дни, ама мнооого почна да ми писва и се чудя как да го изгоня   ooooh! Tired

Ирка, честито приключване на сесията. Поздравления, всички следващи да са все така успешни!   bouquet

Релакс, честит подпис!   bouquet Момата не я познавам, ама на Емирчо погледът е един път!

Диди, ти също си се преоблякла. Спокойно можем да те наречем модната икона в темата ни.   bouquet

Така е момата е 2-рата ми любима актриса междудругото за нея лошо немога да кажа само хубаво всичко от ръцете и от сърцето и идва ако искаш мога да те запозная накратко с нея на лични  Peace

# 489
Киара,  love001 ако откриеш някаква рецепта , мятай я насам, че и на мен ми писна...  ooooh!

http://www.youtube.com/watch?v=thAhO2lKXvc

Веднага!

Песента и клипът са  newsm10 newsm10 newsm10 Аз като го гледах за пръв път чак преводът издирих Simple Smile

Лека нощ момичета и Илде, http://vbox7.com/play:d1119304  #Silly

# 490

Киара, лека! Hug Благодаря за Жоро Бекъма...  bouquet  Joy

# 491
Илда, Hug ти пак много късно се появяваш  Mr. Green  Лудостче,  bouquet Киара, Hug

# 492
Момичета  Hug Hug Hug за всички.всеки си има своите тъжни моменти..аз пък напоследък искам да съм тъжна..много тъпо..щастлива съм а ми се тъгува.ей така да си поплача без причина..фемир са виновни!!!!
Скрит текст:
взехте да ме зарибявате с тия вампири..май и аз ще почна да го гледам

# 493
Илда, Hug ти пак много късно се появяваш  Mr. Green  Лудостче,  bouquet Киара, Hug

Hug Дааа, напоследък си разменихме ролите... Laughing аз съм по нощите, а вие вампитата през деня... Mr. Green

# 494

Hug Дааа, напоследък си разменихме ролите... Laughing аз съм по нощите, а вие вампитата през деня... Mr. Green
направо така си стана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт