На море в Гърция 2013 - II

• 84 411
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ние случихме първата вечер гостуваше някаква група - музика на живо  Whistling / https://www.facebook.com/CampingArmenistis/photos#!/events/436724409683977/.Музиката нещо средно между гръцки фолклор и джаз  Rolling Eyes и това до към 3,30-4 часа сутринта.Затворихме всички прозорци, пуснахме климатика,но всичко се чуваше все едно ми свирят пред вратата. Посетителите на къмпинга в този уикенд бяха предимно младежи на палатки.Кой отворил всички врати на колата и надул музика, кой набримчил някоя малка уредба, от гръцко до метал - КОШМАР!  
Хм, тези наши познати казаха, че една вечер като свирили с китари им направили забележка, че до 23 часа само можело..... Thinking
Гледах тези мобилните къщи в Талата обаче излизат доста по скъпичко......наистина обаче изглеждат по-добри

# 556
  • София
Хм, тези наши познати казаха, че една вечер като свирили с китари им направили забележка, че до 23 часа само можело..... Thinking
Гледах тези мобилните къщи в Талата обаче излизат доста по скъпичко......наистина обаче изглеждат по-добри

И на вас желая хубаво да си изкарате и дано съпругът ти остане доволен  Peace

# 557
  • София
Благодаря ще видим....ако не после ще повторим тук в БГ на Камчия
стигна се момента до плащане на капаро.....от това което четох май през  Асет Банк е най- малка таксата, така ли е?
Всъщност май ОББ е най-малко, но пък като открия сметка там,после такса управление....
а през Райфайзенбанк някой правил ли е превод?

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 13:06 от sanitamm

# 558
  • с/у ОколоМръсТното
veka - как е на Арети?
Я сподели, моля...
Josefin - това ми е ясно. В частния бизнес съм отдавна... И въпреки това за 5-6 дни ти е нужен пълен релакс, който за съжаление в БГ няма как да се получи.

# 559
  • София
veka - как е на Арети?
Я сподели, моля...
Josefin - това ми е ясно. В частния бизнес съм отдавна... И въпреки това за 5-6 дни ти е нужен пълен релакс, който за съжаление в БГ няма как да се получи.

Аз съм писала за Арети като бяхме лятото на 2010 година.Бяхме в т.нар. stone building b... , което си е истинска къща.Там беше най-тихо и най-спокойно, без навалица,без изцепки, има два малки плажа, има една кръчма, която не мога да кажа,че предлага супер богато меню,но има традиционните неща за Гърция.
За мен моето място би изглеждало плажа, кръчмите, магазинчетата на Талата и къщата на Арети.

# 560
По мое мнение плажът на Арети е фантастичен, макар и малък. Не съм отсядала в къмпинга.
Като инфраструктура и площ Талата е несравнимо по-добър.

# 561
  • с/у ОколоМръсТното
елате да ви повозя покрай Западна Ситония... Само 2Е е билетчето

И къмпинг Кастело нека да споменем.

# 562
  • Пловдив
Страхотни снимки Peace

# 563
Здравейте, никога до сега не сме ходили в Гърция, но тази година се решихме, а и децата вече са по-големи / на 2г. и 3г./.
Изчетох доста теми за Гърция и много хотели гледах и тотално се обърках от градове, плажове и хотели. Питането ми е за района на Ставрос - да ми кажете мнение хубав ли е плажа, градчето как е?Иначе съм харесала тези хотели alexander-inn и Rihios Hotel. Дали някой от вас може да ми каже нещо за тях. Имат добри отзиви в booking.com, но имама усещането, че хората не харесвата тези градове /Ставрос, Аспровалта/ за почивака. Може и да бъркам.
Ще съм благодарна на всеки, който може да ми помогне в избора.

# 564
Аз миналата година само минах да разгледам Ставрос и Аспровалта, изглеждаха много приятни местенца, само не ми хареса това, че водата изглеждаше мнооого дълбока още в самото начало на брега, което за деца ми се стори крайно неподходящо. Възможно е да съм попаднала просто на такъв участък, иначе изглеждаше много китно и подредено.

# 565
Шани, страхотни снимки. И тези от Закинтос на Инка бяха върховни.  Simple Smile

# 566
  • София
Ауу, Шани, страхотни снимки!

# 567
За Ставрос не мога да кажа , но мин. година бяхме за 3-4 дни на Аспровалта и да ви кажа честно никак не ми хареса - много хора на плажа, морето ставаше дълбоко на третата крачка и по цял ден виках на децата да не влизат на вътре, а и духаше вятър и имаше огромни вълни. Не знам може и ние да сме улучили такъв период, но ... Иначе заведенията покрай плажа са добри, има катерушки и пързалки за децата. Май забележките ми съм само към дълбокото море и постоянно разхождащите се и "търговците" нарамили чанти, маратонки, бански, рокли и какви ли не глупости, викащи постоянно "Hello my friend".

# 568
Миналата година бяхме в този район и останахме много доволни. Бяхме в хотел Милиес, който се намира на 2км от Ставрос - хотелчето не беше нищо особено, но плажовете на Ставрос ни харесаха много - беше спокойно, плитко и топло.  Като за първа дестинация и то с малки деца, мисля, че е много подходящо, защото пътят е хубав и от София до там е има-няма 5ч.
Тази година сме се ориентирали към Рихиос и ще ходим към края на август. До Аспровалта така и не стигнахме, колкото и да е близо, но и в Ставрос има достатъчно приятни ресторантчета и таверни.

Здравейте, никога до сега не сме ходили в Гърция, но тази година се решихме, а и децата вече са по-големи / на 2г. и 3г./.
Изчетох доста теми за Гърция и много хотели гледах и тотално се обърках от градове, плажове и хотели. Питането ми е за района на Ставрос - да ми кажете мнение хубав ли е плажа, градчето как е?Иначе съм харесала тези хотели alexander-inn и Rihios Hotel. Дали някой от вас може да ми каже нещо за тях. Имат добри отзиви в booking.com, но имама усещането, че хората не харесвата тези градове /Ставрос, Аспровалта/ за почивака. Може и да бъркам.
Ще съм благодарна на всеки, който може да ми помогне в избора.

# 569
  • София
Хайде и аз запис.
Бук-нахме се за Талата Каламици. Преди 3-4 години бяхме там през септември в бунгало. Не бях особено впечатлена, доста мръсничко и захабено ми се видя в края на сезона. Големия син беше бебе на 11 месеца и доста се ограничавахме с разходките.
Тази година сме настроени за приключения и резервирахме за юни лукс-каравана (с душ, вц и кухня) на плажа. На картинка изглежда добре, да видим наяве в началото на сезона как ще е.
А някой може ли да ми каже водата как е в този период? То ясно, че няма да е като през септември...

Общи условия

Активация на акаунт