На море в Гърция 2013 - II

• 84 423
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси, момичета  Hug ... снимките не са мои... само ги намерих като ровех в търсене на един плаж Simple Smile
Чак завиждам на такива хора, които с кеф се отдават на такъв вид почивка. За мен е доста рисково, но пък как ще видиш тези китни и закътани плажчета...

# 571
Благодаря ви  Hug.  Резервирах днес за Рихиос, изглежда доста приятно пък ще видим как е. Дано децата да са здрави и всичко друго ще е наред.

# 572
Много изчетох по темата ,но така и не намерих решение на моя проблем. Искаме да почиваме лятото в Гърция с двете ни деца ,които са на 16 години. Трудно е да намеря решение ,защото се водим 4-ма възрастни. Иска ми се да сме в една стая обаче. Търся хотел със закуска или ОИ ,или пък HB. Ох ,голямо чудене пада! Също и да им е интересно на младежите Rolling Eyes Миналата година бяхме само със съпруга ми на Касандра и останахме доволни. Сега разглеждам и Тасос, и Халкидики и къде ли не. Ако някой има идеи ,моля да ми помогне  bouquet

# 573
Много изчетох по темата ,но така и не намерих решение на моя проблем. Искаме да почиваме лятото в Гърция с двете ни деца ,които са на 16 години. Трудно е да намеря решение ,защото се водим 4-ма възрастни. Иска ми се да сме в една стая обаче. Търся хотел със закуска или ОИ ,или пък HB. Ох ,голямо чудене пада! Също и да им е интересно на младежите Rolling Eyes Миналата година бяхме само със съпруга ми на Касандра и останахме доволни. Сега разглеждам и Тасос, и Халкидики и къде ли не. Ако някой има идеи ,моля да ми помогне  bouquet

Провери в хотел Платамон - намира се на Олимпийската Ривиера. Тази година разбрах, че е реновиран изцяло и две деца до 16 години се настаняват безплатно на ол инклузив. Аз търсих отзиви за хотела във форума, но никой не ми отговори и реших да рискувам. Това, което ме притеснява е, че мениджмънта е руски и сигурно ще е пълно с руснаци. 

# 574
Момичета, някой да е бил тук ?
http://www.assa-maris.gr/

# 575
Само че офертата е за деца до 15.99 годишна възраст-безплатно. Нашите тогава ще са на 16 и половина  Simple Smile Аз обаче като гледам офертата хич не е безплатно, защото цената за един възрастен е 166 евро в периода в който желаем. Нищо ,ще търсим нещо друго. Може би по малко и по уютно.

# 576
Това изглежда страхотно ,а и цените са приемливи според мен.

# 577
  • София
Този хотел наистина не изглежда зле, но поне при мен излиза че е зает и през, юни и през юли и през август, че и септември.

# 578
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=600 Тук има оферта за ранно записване.

# 579
Само че офертата е за деца до 15.99 годишна възраст-безплатно. Нашите тогава ще са на 16 и половина  Simple Smile Аз обаче като гледам офертата хич не е безплатно, защото цената за един възрастен е 166 евро в периода в който желаем. Нищо ,ще търсим нещо друго. Може би по малко и по уютно.

Е, да, ние сме с две деца на 11 и половина години и са все още безплатно. Офертата, която ни дадоха е 1513 евро за 12 нощувки в перидоа края на юни - първата десетдневка на Юли.

# 580
Ренатка,
деца над 16 години се таксуват навсякъде по хотелите като възрастни - може и да има изключение, но трябва да го търсиш "със свещ". Дано още някой с по-големи деца се включи с мнение, че аз съм от тези с малките Simple Smile

Мислила ли си за настаняване в студио/апартамент в семейно хотелче? Там е достатъчно да има легла за 4-ма - много често цената не зависи от броя настанени.

# 581
  • с/у ОколоМръсТното
Дано още някой с по-големи деца се включи с мнение, че аз съм от тези с малките Simple Smile

аз умишлено търся 2 стаи, за да не сме с децата... как да си причиня живот с тийн... Naughty

1500 Е  #Crazy ooooh! Tired и било приемливо...
Като им знам изхранването на пустите византийци... пари на вятъра, за мен. Но всеки според черагата си  Grinning Аз искам да виждам истинските звезди, а не тези по фасадата на хотела.

# 582
Дано още някой с по-големи деца се включи с мнение, че аз съм от тези с малките Simple Smile

аз умишлено търся 2 стаи, за да не сме с децата... как да си причиня живот с тийн... Naughty

1500 Е  #Crazy ooooh! Tired и било приемливо...
Като им знам изхранването на пустите византийци... пари на вятъра, за мен. Но всеки според черагата си  Grinning Аз искам да виждам истинските звезди, а не тези по фасадата на хотела.

Споделете Вие къде ходите на море за по-малко пари. С радост бих приела предложения. Ние миналата година на станцията на МС в Слънчев бряг само 1100 лева дадохме за 10 нощуви със закуска. Тази година са вдигнали цената и за 12 дни ще ни излезе 1560 лева, а като сложим обедите, вечерите и междинните хранения и питиета със сигурност ще го докараме до 3000 лева, че може и да ги надхвърлим.

# 583
  • с/у ОколоМръсТното
chochko - на където ни видят очите.
Избирам си само посоката в Гърция. И на място търсим.

Аз не те упреквам  Hug, всеки според чергата, както споменах. Но видях дивото и истинско море, небосвод, обсипан с безброй звезди и някак съм пленена завинаги. Не искам хотел, лудница, лъскави ресторанти. А BBQ на плажа, примерно.  Simple Smile и вечеря под млечния път... Ма не можеш да си го представиш, трябва лично да го видиш.

# 584
  • София

Споделете Вие къде ходите на море за по-малко пари. С радост бих приела предложения.

На нас мин година, за 4ма / с хранене по заведенията, че като почивам не готвя/ с пътя и сладоледите там, в Керамоти ни излезе къмто 850 евро. Септември, в Никити - 7 нощувки и всичко останало - към 900 евро.....
Сега къщата, която резервирах е 100 евро на ден, но ще сме 2 семейства, т.е. по 50 ще ни е спането. Ако ядем на обяд в кръчма, още 40 евро, за вечеря барбекю/риба и узо на двора още 20 евро, грубо по 110 на ден за 4мата. До там са 300 км. Ние не сме от тези, които обикалят, така че едва ли ще зареждаме там. Застраховките за нас и колата за 10 дни са грубо 50 лв. Лекарствата и кремовете си купувам оттук.....
Друго май не се сещам....

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ЗА ВСИЧКИ!

Общи условия

Активация на акаунт