Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 137
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

jupetrov7    bouquet Hug  202uu

# 601
Честит празник на всички !
  newsm51

каквото и да празнувате  Laughing любовта или виното

Тренди,  благодаря, взех си една малинка и само една роза, за да стигнат за всички фенки  Blush

# 602
Весели празници-моля,почерпете се с бонбонче,докато не са свършили Hug

# 603
jupetrov7  smile3501
Lilims  Hugкакво иска да каже Мерием на снимката ,дайте идея  ? newsm78
Моята идея: Ей такъв локум ще ви разтегнем в следващия епизод!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 16:10 от trendafilka

# 604
Благодаря  за превода Даная-Трени   bouquet

belbel4e позна за червената шапчица , и за писмото познахте , и за това ,че ще  е номер на Шах отвличането  също  -останах с впечатление,че сценаристите са чели  форума и са писали сценария Joy Joy

bowuuГолям капан заложиха Шех с помощ на Нигяр , но Хюрем не се хвана.
Чудя се сега дали ще се оформи комбина 3Х-.......Хатидже , Хюрем и Хафифе?!? Thinking

Само Хафифе като принципна и честна жена ще осветли пред Сюлейман инцидента в полза на Хюрем... Thinking Thinking

# 605
     Изгледах серията на инат. Отдавна не беше предлаган толкова спорен епизод от каквато и да е гледна точка. Ако трябва да резюмирам съдържанието му, то се свежда до едно съществително и прилежащо му прилагателно – Голяма скука! Не знам какви ги върши „умната” сестричка, но мъжът й скоро ще бъде повишен в Главен Везир. Доколкото разбирам повишението му ще се дължи на безвкусно оплетената интрига от жена му или по-скоро -въпреки нея. Не е изключено СС изобщо да е забравил, че има любима жена и няколко принца от нея. Иначе не би оставил без последствия подобно вандалско отношение. Явно не е само късопаметен, но и за пореден път ще се окаже Наивникът -  заблуден за кой ли път. Сега от любимата си сестра… Колко назидателно за Хю пък и поучително за простосмъртните … По скудоумие сценаристите дори надминаха собствените си върхови постижения засягащи Фирузе-то и съпътстващата я спорна интрига. Да са живи и здрави, ама дано Аллах малко разум да им отпусне, че техния отдавна привърши Mr. Green
    Пожелавам неотразим ден на всички празнуващи ! Two Hearts   txtloves 
    Благодаря на трендафилка и даная за превода!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 16:31 от neda37

# 606
Матракчъ и випчето в действие ! Честит им празник ! Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 607
Матракчъ и випчето в действие ! Честит им празник ! Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Аз пък само снощи дето се канех на матракчъ,проспах го ..
човека и ризницата си беше докарал,като моята чанта..ама ей на,късмет..

trendafilka newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

честит празник на всички!

# 608
Здравейте!
 Не знам кой какво празнува днес, но ви пожелавам:"Бъдете пияни от ЛЮБОВ" newsm76 Drunk
 Чак сега ми мина яда от  ужасният нет вчера-на мен на всички линкове не тръгваше или накъсваше ужасно!
затова като изгледам пак серията ще коментирам повече!
Едно нещо обаче искам да споделя: Нали всички обвиняваха Хюрем,че е жадна за власт и това е нещото,което я води , а не любовта! Е,сега имаше възможност да получи тази власт,но не го направи!(да сложи сина си на трона и да управлява от негово име)!
 Интересно ми какво ще кажат ибрахимките по въпроса,защото "жаждата й за власт" беше основният им коз! И да не ми казват,че тя е предугадила капана затова не го е направила!

# 609
Дали любовното писмо на Шах султан до Ибрахим ще скара двете сестри?Всичко това ще видим в 87 епизод.

# 610

Много ми е странно, че откакто Ибо го няма, Султана някак си не тъжи особено за него, да съжалява не забелязах newsm78, очаквах поне малко да ни покажат тъгуващият за приятеля си Сюлейман- ама йок.

Не е съвсем така.... В предходната и последните кадри от тази серия СС цитираше стихове за приятелството... Въобще, доколкото се знае, след смъртта на Паргалъ Ибрахим, СС много се променя, затваря се в себе си и пише философски стихове за приятелството и верността...

Така е Мистик ,но за мен е по- интересно какви чувства пораждат тези стихове....разкаяние заради екзекуцията  или разочарование от Приятел........

# 611
Бъдете "пияни от любов", великолепни!

newsm51 newsm51 newsm51

# 612
Честит празник и от мен  Heart Heart Heart txtloves

# 613

Моя поздрав към всички вас..  lovekiss lovekiss lovekiss

# 614

Общи условия

Активация на акаунт