Ахтопол 2013

• 101 943
  • 689
  •   1
Отговори
# 120
Ами значи ще се засечем  Laughing. Ние ще бъдем в бунгало № 3, а вие?
Ние ще бъдем с родителите ми и дъщеря ни, която е на 9 години. Ние сме в къщичка № 5 и сигурно ще сме близо до вас. Отново изчетох цялата тема за Морска сирена и ми се струва, че ще останем доволни. И ще се засечем разбира се. Само да сме живи и здрави, то за останалото все ще се намери начин за оправяне.

# 121
  • София
Ние ще бъдем с родителите ми и дъщеря ни, която е на 9 години. Ние сме в къщичка № 5 и сигурно ще сме близо до вас. Отново изчетох цялата тема за Морска сирена и ми се струва, че ще останем доволни. И ще се засечем разбира се. Само да сме живи и здрави, то за останалото все ще се намери начин за оправяне.
Ние също ще сме с родителите ми, но те ще са в бунгало №1, племенничката и тя ще бъде, може да си паснат с дъщеряти, тя е на 10г. и синът ми е на почти 8  Laughing

# 122
Ние също ще сме с родителите ми, но те ще са в бунгало №1, племенничката и тя ще бъде, може да си паснат с дъщеряти, тя е на 10г. и синът ми е на почти 8  Laughing
Супер! Тъкмо се притеснявах, че дъщеря ми си няма компания. Дано си паснат.

# 123
Здравейте, ние тази година пак ще сме в Ахтопол, мин.година бяхме на "Слънчев ден" а тази година се обадихме да резервираме на бунгала "Морски бриз", ние сме две семейства с две малки деца и търсим да има столова и храна. Ако някой може да ми даде повече инфо ще съм Ви много благодарна.

# 124
Здравейте, ние тази година пак ще сме в Ахтопол, мин.година бяхме на "Слънчев ден" а тази година се обадихме да резервираме на бунгала "Морски бриз", ние сме две семейства с две малки деца и търсим да има столова и храна. Ако някой може да ми даде повече инфо ще съм Ви много благодарна.
Порови се в старите теми. Там има много коментари за Морски бриз и в гугъла също. Но повечето коментари не са добри. Все пак вие си решавате. Просто ти пиша от приятелска гледна точка, защото един път в годината се ходи на море - е поне при нас е така. Успех.

# 125
Порови се в старите теми. Там има много коментари за Морски бриз и в гугъла също. Но повечето коментари не са добри. Все пак вие си решавате. Просто ти пиша от приятелска гледна точка, защото един път в годината се ходи на море - е поне при нас е така. Успех.
Порових се  но повечето коментари са наистина лоши и по-стари, newsm78 тук таме има и хубави, но и за "Слънчев ден" писаха че са мизерни ама поне ние в бунгалото което бяхме нямаше мизерия а просто по стари мебели но беше чисто и в стаите и в банята, затова питам някой все е бил миналата година и да каже как е ?

# 126
Абе, айде, какво пък им е толкова мизерното на "Слънчев ден"? Някои бунгала, които са под едни вековни дървета(на мноого дебела сянка), малко миришат на мухъл отвътре. Но на тази цена са си много добре. Разглеждала съм ги, но не сме се настанявали там, точно защото само такова бунгало беше свободно. Иначе - бунгала като бунгала, ако са много лъскави, няма да са на тази цена, все пак Wink . На средностатистически бунгала от соц. време не е за претенциозни хора. Не може да се очаква лукс.

# 127
  • Пловдив
Гледам, че басейна на Ескада е готов Simple Smile http://www.facebook.com/photo.php?fbid=581364741897767&set=a … ype=1&theater По принцип като сме на море, не ползваме басейн, ама в този ще се цопна  Laughing Много ми харесва, виждала съм снимка на такъв басейн в Гърция.
Но като гледам, бара над басейна още не е готов, а сезона започна  Confused Според мъжа ми дървен бар се сглобява и прави много бързо.  Rolling Eyes
А от тази снимка, това което се вижда след басейна ми се струва, че е новия ресторант http://www.facebook.com/photo.php?fbid=581364901897751&set=a … ype=1&theater newsm78 Как мислите?
Кой ще е първи в Ахтопол и в Ескада?

# 128
  • В.Търново
Не изглежда никак зле....чакам отзивите ви и снимки!  Grinning
Приятна почивка на всички!  Hug

# 129
  • Пловдив
Мерси! И на вас.

# 130

Предполагам, че ние - в първите дни на юни Wink

# 131
  • Пловдив

Предполагам, че ние - в първите дни на юни Wink
Охооо, то не останало.  Grinning Нали ще се отчетеш после  Hug
Пожелавам ви много слънце и приятно изкарване. Бях чела, че морето в Ахтопол става за къпане още от май месец.
Моля те, после да разкажеш всичко-храната, ресторанта как е, новия бар над басейна, обслужването, чистенето на стаите, има ли нет.  Crazy А и сега се сетих нещо важно-при настаняването дали ще има обяд или се започва със следобедна закуска. То във всички хотели е различно, но в Ескада и със следобедна закуска да се започва няма де е зле-картофки и скара.  Grinning И чадърите на хотела къде са точно. Много въпроси.....Ще съм ти благодарна за всеки отговор.  Hug
Дано всичко е завършено и да няма строителни работи.

# 132
Благодаря! Надявам се само да не вали.
Не се притеснявай, ще започна да ти отговарям още от там Simple Smile

# 133
Здравейте! И ние тази година мислим да ходим на Ахтопол. Намерих това клипче - http://www.youtube.com/watch?v=yJk-efDnF-8., но е от 2011г. В клипа са снимани бунгалата в Силитур. Бунгалата на Вестони нещо подобно ли представляват? Насочихме се към тях, но намерих само 2-3 снимки.

# 134
  • бургас
И ние ще сме от първите  Simple Smile Първоначално трябваше да сме за периода 24-28 юни ,но ни излязоха ангажименти и променихме датите с по-ранни - 10-15 юни .Надявам се да става вече за море   Simple Smile Чакам с нетърпение да сменим малко обстановката .

Общи условия

Активация на акаунт