Дискова херния - 6

• 170 468
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Ланзопразол, Омепразол Simple Smile

# 271
  • Другата България
Някой , който е пил Вимово да каже доволен ли е и има ли ефект? newsm78
Аз си го самоназначих, но като му погледнах страничните реакции малко...... Confused но пък ако ще спре да ме боли......
Изкарах тежко грип, и ме "удари " в кръста, та едвам вървя. Crazy

# 272
Някой , който е пил Вимово да каже доволен ли е и има ли ефект? newsm78
Аз си го самоназначих, но като му погледнах страничните реакции малко...... Confused но пък ако ще спре да ме боли......
Изкарах тежко грип, и ме "удари " в кръста, та едвам вървя. Crazy

Пила съм вимово,доволна съм.В него има омепразол и поне не дразни стомаха.

# 273
Препоръчайте ми някаква нестероидна инжекция с удължено действие, моля.

# 274
Защо не отидеш на лекар ? Направя ви се чудя на някои изказвания ...

# 275
Хмм, Трой, благодаря за съвета, не се бях сетила да ида на лекар!!! Аз пък ти се чудя на ненужните включвания в темата.

Все пак ще съм благодарна ако някой ме посъветва какво да пробвам. Имам болки, които се усилиха след балнеолечението в Павел баня. За да избегна поредна криза, ми се иска да започна някакви инжекции, но до скоро бях на дексаметазон и затова ми се иска да не са стероиди.   bouquet

# 276
И мислиш, че форума е най доброто място да ти кажат какви инжекции да ти изпишат ? Хмммм...и кой определя кое изказване е ненужно и кое нужно ?  Wink

# 277
Лекостепенни и симетрични дискови протрузии на нива L4-L5 и L5-S1.Лекостепенна дясноконвексна тораколумбална сколиоза
Изгладена физиологична лордоза
Симптомите вероятно са от протрузиите,въпреки че са лекостепенни.Околните тъкани вероятно са възпалени и дразнят нервните коренчета,от там и симптомите.Добре е,че си разбрала навреме,преди да се стигне до ДХ,изгладената лордоза е предпоставка за това.
Пробвай с Босвелия,поне няма да ти навреди.Виж и предишните теми,има много инфо за ензими,упражнения...
Аз съм доволен от Discus Compositum,мисля че при теб,като си още на етап лекостепенна протрузия ефекта ще е по-добър.Виж тук и тук ,предполагам разбираш руски.
Между другото,понеже пак почнах Дискуса,в листовката на новата опаковка пише,че противопоказан при свръхчувствителност към хинин newsm78,въпреки че не е сред компонентите.Видях,че има разлика и между Дискуса в USA и този тук.В USA(поне според листовката от сайта на Heel-USA) е от 36 компоненти,липсва Medorrhinum-Nosode-това е обезсилен вирус на трипер,влияе при артрит,ревматизъм и т.н.Да го имате предвид де.

# 278
Днес бях при другият ортопед..препоръча ми корсет и плуване!Обясни ми, че при нормалните хора прешлените имат някаква извивка, а моите били изправени..и че от там идва проблема и чувствителността..Каза също, че медикаменти няма да помогнат, вечер да мажа кръста с лъжица мас и 6 аспирина и да се вържа с някакво шалче, това помагало за болките...
Аз ще си направя още една консултация все пак..

# 279
Лекостепенни и симетрични дискови протрузии на нива L4-L5 и L5-S1.Лекостепенна дясноконвексна тораколумбална сколиоза
Изгладена физиологична лордоза
Симптомите вероятно са от протрузиите,въпреки че са лекостепенни.Околните тъкани вероятно са възпалени и дразнят нервните коренчета,от там и симптомите.Добре е,че си разбрала навреме,преди да се стигне до ДХ,изгладената лордоза е предпоставка за това.
Пробвай с Босвелия,поне няма да ти навреди.Виж и предишните теми,има много инфо за ензими,упражнения...
Аз съм доволен от Discus Compositum,мисля че при теб,като си още на етап лекостепенна протрузия ефекта ще е по-добър.Виж тук и тук ,предполагам разбираш руски.
Между другото,понеже пак почнах Дискуса,в листовката на новата опаковка пише,че противопоказан при свръхчувствителност към хинин newsm78,въпреки че не е сред компонентите.Видях,че има разлика и между Дискуса в USA и този тук.В USA(поне според листовката от сайта на Heel-USA) е от 36 компоненти,липсва Medorrhinum-Nosode-това е обезсилен вирус на трипер,влияе при артрит,ревматизъм и т.н.Да го имате предвид де.
Не разбирам руски, но благодаря за информацията   bouquet
Аз не съм от типа хора който мрънкат, че ги боли, постоянно съм в движение и все с нещо се занимавам..И от няколко месеца, тази ограниченост ме влудява, имам чувството..знам,че звучи смешно, и детинско..ми липсват ми дънките, ходя само с клинове...не мога да си докосна бедрата..
Мисля да пробвам корсета, влагам надежди тамм  ooooh!

# 280
Аз не разбрах ,защо ходиш при ортопед,вместо при невролог или неврохирург...Може би са ти засегнати сетивни коренчета ..Поне витамини не ти ли изписа...?

# 281
Ами моя  ортопеда ме прати на резонанс...той ми каза, че след резултата ще се види дали съм за при него дали съм за невролог и т.н, но тъй като  е отпуска до 21.03 аз не се стърпях и днес бях пи друг ортопед и той ми каза това за корсета, но аз ще си отида и при другият и директно ще го попитам и ще искам по конкретно нещо да ми обясни...Този днешния не ми каза нищо за протрузиите, което мен ме учуди е нали са лекари и са по-разбирали не смея много да се бъркам!

# 282
Ами,до колкото разбирам той е погледнал точно като ортопед ЯМР то ...тс..обсъдил е необичайното положение на гръбнака ти.Не знам дали това ще те успокои но повечето от нас са с такава изгладена лордоза .Според мен се насочи към друг специалист..може би ниврохирург...
А колкото до корсета .....по добре прави гимнастика....

# 283
Ами,до колкото разбирам той е погледнал точно като ортопед ЯМР то ...тс..обсъдил е необичайното положение на гръбнака ти.Не знам дали това ще те успокои но повечето от нас са с такава изгладена лордоза .Според мен се насочи към друг специалист..може би ниврохирург...
А колкото до корсета .....по добре прави гимнастика....
Да и аз това си мисля, не знам защо много не вярвам, че като нося корсета, ще премахне чувствителността в бедрата, не мога да го повярвам, мога и да греша..не съм компетентна изобщо..
Малко ме успокоява, всеки със странните си болежки  newsm78

# 284
Изгладената лордоза е нещо, което се появява нормално с годините. Не казвам, че при теб е нормална! Просто да допбиеш представа, че при всички се получава. Корсета е колкото добро, толкова и лошо. Ако го носиш постоянно мускулите се изнежват и отпускат.

Общи условия

Активация на акаунт