Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога може да се определи полът на бебето по време на бременност?
Кога се прави запис на сърдечната честота на бебето?
Кога може да се определи полът на бебето при биохимичен скрининг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога може да се определи полът на бебето по време на бременност?
-
Кога се прави запис на сърдечната честота на бебето?
-
Кога може да се определи полът на бебето при биохимичен скрининг?
-
Кога се препоръчва да спрете работа по време на бременност?
-
Какви са причините за коремна болка по време на бременност?

Явно от килограмите , сега съм куца и едва кретам .Вчера бях на лекар,поне с децата нещата са добре 32 седмица съм остават още 4-ри, направих първи запис , малко контракции имах ама док каза , че засега няма страшно.Проблемът с кръвното горе долу го овладях , макар , че като се притесня и веднага дигам . До коя седмица пихте аспирин протекта ?Докторката , която ми прави доплера казва до тая седмица, а моя док казва до 34та -
.Другото , което ми стана странно, е че доктора каза в 36 седмица да отида да ме види и да насрочим секциото. Аз мислех че сега ще ме гледа всяка седмица ,но уви.... Само записите трябва да му нося,няма да ме мери , няма да гледа бебетата нищо . Даже на прегледа не ми каза колко тежат думите му бяха : "Кило и нещо" Те бяха 1330 преди две седмици , исках да знам колко са надали , но не явно го мързеше да мери , премери глави и крачета каза добре са и айде къш. Аз ли съм параноична или той е небрежен?
Да се пълни със щастливи мами и прекрасни бебенца!