Астрология-3 тема

• 68 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Една интересна прогноза:
http://tayni.net/?p=3424

# 241

Николай Радев,  Алдебаран винаги е много точен,чета с удоволствие неговите мунданни прогнози,макар,че разглежда различна базистна карта за България от тази

http://lubomir.name/bg/html/eadoa_ia_aueaadess.html

# 242

Ооо много ти благодаря! Ще поровя в настройките, да видя къде е проблема  Peace
Разглеждам транзити към настоящият момент спрямо зимни карти и явно това с часовете също е дало разминаванията  newsm78 Много ти благодаря   bouquet

# 243
Здравейте,
бих искала да ви попитам дали на картата ми се вижда евентуална втора бременности раждане на второ дете. С мъжа ми имаме едно детенце родено на 07.11.2009 и правим опити за второ, които продължават вече година и малко, затова ще съм ви много благодарна ако можете да ми кажете нещо по въпроса. Благодаря предварително.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=0&ast=& … ;go.y=8&go=Go

# 244
Здравейте,
бих искала да ви попитам дали на картата ми се вижда евентуална втора бременности раждане на второ дете. С мъжа ми имаме едно детенце родено на 07.11.2009 и правим опити за второ, които продължават вече година и малко, затова ще съм ви много благодарна ако можете да ми кажете нещо по въпроса. Благодаря предварително.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=0&ast=& … ;go.y=8&go=Go
Здравей Марта,

Транзита на сатурн през  5 дом  забавя нещата,особенно транзитирайки през плутон У6 +сатурнов възврат и сега от 5 месеца в ретроградна фаза, У5 Венера скоро е ингресирала в нов знак ,а последният градус от старият знак и  първият градус от новият знак,са анаретни, съпроводени с криза и прогр.Луна сигнификатор на майчинството ,също ще сменя знака,всичко изброено до тук не са бене фактори,но към края на октомври първо

тр.юпитер преди ретрогредие ще активира У5 венера с тригон /м.10 2013/
към края на годината и началото на 2014 г.- тр.сатурн ще активира У5Венера ,пак с тригон,
прогр.луна в близнаци ще е в опозе на юпитер/, м.01 2014/
прогр.У4 Марс ще е в съвпад с У5 Венера/ указва нов човек в родата/м.01 2014г./
прогр.Марс У11 съвпад Луна У1,също указва бременост/м.01.2014/
на 3 ноември 2013 пък сл.затъмнение ще се случи в твоя 5 дом,а то играе ролята на отключващ фактор на тригоните от тр.юпитер и сатурн,така,че ноември,декември и януари си в добър период и това,което искаш ще се случи,сл.затъмнение като действие е до следващото ,т.е – 6 месеца.

успех  Peace

# 245
omi, сърдечно ти благодаря. Възхищавам се на професионалния ти изказ и като цяло на астрологията като наука. Надявам се някои ден да мога и аз да тълкувам карти с  такава лекота Simple Smile Имам голямо желание, но съм мноого в началото на нещата. Още веднъж ти благодаря. Ще споделя какво се случва Simple Smile

# 246
Надявам се някои ден да мога и аз да тълкувам карти с  такава лекота Simple Smile Имам голямо желание,

ще можеш, с вяра и желание всичко е възможно,пожелавам ти го от сърце Peace

# 247
Благодаря Simple Smile

# 248
Момичета, някоя наясно ли е с Портала на Пепеляшка? Какви транзити и планети, и неща трябва да се случат. Четох някъде тия дни, че сега  от 05/06 до 15/06 ще има такива транзити, и понеже съм любопитна дали от жаба ще се превърна в принцеса  tooth , ми е интересно какво и къде да гледам  Laughing

# 249
# 250
За първи път чувам за такъв Портал на Пепеляшка?
Малко повече инфо?
Някой да е запозанат какво трябва да гледам при избор на подходящ ден за регистрация на автомобил? Има ли значение марката, т.е. страната, в която е произведен? Не сме решили още на мое или на името на мъжът ми да го регистрираме......трябва да избера ден за другата седмица. Отпада периода на луна без курс/ т.е. вторник, понеделник също не може, ангажимент имам/.

Относно номерологията:
Имам навика да се интересувам от рожденните дати на хората, които познавам, науча ли ги веднъж, не ги забравям. Правя си мои наблюдения за циклите и числата под знака, на които са.
Ето, скоро разбрах з апознат с Път 8, в деветгодишен цикъл под знака на 8, но в година 4, решил е да си направила собствен бизнес. Отделил се е от голямата фирма, за която работи, сега те са му клиенти, а не работи за тях......4 наистина го е накарала яко да се труди, създала му е трудности, но му е донесла и едно добро ново начало. Продължавам да си мисля, че ако човек е мобилизиран, дисциплиниран, работи, 4 ще му донесе само позитивни резултати.....но не прощава на хората, които търсят лесното.

# 251
Здравейте,
а може ли някой да ми каже по наталната ми карта кога се очаква да се омъжа? Както и дали си подхождам с мъж със зодия Стрелец при желание ще дам на лични неговите данни? Какъв мъж според вас би ми подхождал - зодия, колкото мен или доста по - голям от мен?
МОЛЯ в голяма дилема съм в момента, да не говорим, че този месец ми е един любовчийски.

http://www.bg-astrology.net/astro/index.php

Планета  Позиция  Дом
Слънце 22 -/близнаци/- 53' 32"     11
Луна 17 -/риби/- 15' 42"       8
Меркурий 06 -/близнаци/- 37' 15"     10
Венера 16 -/телец/- 46' 49"     10
Марс 06 -/везни/- 29' 46"       3
Юпитер 00 -/скорпион/- 42' 36" R      4
Сатурн 15 -/везни/- 30' 44" R      3
Уран 01 -/стрелец/- 46' 08" R      4
Нептун 25 -/стрелец/- 44' 51" R      5
Плутон 24 -/везни/- 13' 47" R      3
Хирон 24 -/телец/- 48' 55"     10
Лилит 29 -/стрелец/- 17' 10"       5
True Node 13 -/рак/- 29' 24"     12
P. of Fortune 06 -/телец/- 24' 17"     10
Vertex 29 -/стрелец/- 39' 07"       5
 ;  Дом  Позиция 
Асцендент (AC) 12 -/лъв/- 02' 07"
Дом 2 02 -/дева/- 43' 23"
Дом 3 28 -/дева/- 18' 17"
Дом 4 00 -/скорпион/- 20' 46"
Дом 5 07 -/стрелец/- 01' 28"
Дом 6 12 -/козирог/- 09' 32"
Дом 7 12 -/водолей/- 02' 07"
Дом 8 02 -/риби/- 43' 23"
Дом 9 28 -/риби/- 18' 17"
Медиум цели (MC)  00 -/телец/- 20' 46"
Дом 11 07 -/близнаци/- 01' 28"
Дом 12 12 -/рак/- 09' 32"

# 252
от 22 март 2013 прогр.Луна,У1 е ингресирала в Козирог и е в 6 дом възм.са проблеми със зъби,кости,кожа...
....така,че до края на тази година не е благоприятен период за забременяване...
оми, не знам дали ти е интересно, но понеже мен ме впечатли с точност давам обратна връзка  - така брутално закъсах със зъбите, че чак са ми се подули лимфните възли.
освен това се наложи да ми направят една гинекологична манипулация, която налага да почакам до края на годината с бебеправенето, така че дотук съм в график Laughing Laughing Laughing

# 253
от 22 март 2013 прогр.Луна,У1 е ингресирала в Козирог и е в 6 дом възм.са проблеми със зъби,кости,кожа...
....така,че до края на тази година не е благоприятен период за забременяване...
оми, не знам дали ти е интересно, но понеже мен ме впечатли с точност давам обратна връзка  - така брутално закъсах със зъбите, че чак са ми се подули лимфните възли.
освен това се наложи да ми направят една гинекологична манипулация, която налага да почакам до края на годината с бебеправенето, така че дотук съм в график Laughing Laughing Laughing

ох Елч, пожелавам ти бързо възтановяване   Peace и благодаря за обратната връзка,ти си стрелче като мен, безумният оптимизмът и вярата са ни оръжието за справяне с кризи  Peace

# 254
Здравейте, искам да попитам относно раждане по новолуние. Знам,че не е добре да се жениш в такъв момент, но какво означава ако се родиш по новолуние? Също ли е лошо или зависи?

Общи условия

Активация на акаунт