Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 56

• 48 940
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Може да пробваш през друг браузър. Няма ограничения от Мадъра. Поръчките си минават нормално.
Благодаря, ще пробвам. Знам че минават, аз редовно поръчвам, но сега последните 2 дни отказва. Затова, ако някой е пробвал (вчера или днес) и е минала поръчката да пише.
Моя приятелка пусна вчера към обяд успешно една поръчка.  Дано да успееш! Peace

# 646
Момичета искам отново да попитам дали някой пазарува от АСДА Гросърито  хранителния магазин - преди съм поръчвала преди 2-3 години, но последния път беше неуспешен опит

bouquet

# 647
Момичета искам отново да попитам дали някой пазарува от АСДА Гросърито  хранителния магазин - преди съм поръчвала преди 2-3 години, но последния път беше неуспешен опит

bouquet

Аз поръчвах миналата седмица без никакъв проблем. А днес получих мейл от превозвача че пратката ми е в БГ и в понеделник ще я взема.
С дебитна на ПИБ плащах.

# 648

bouquet

Аз поръчвах миналата седмица без никакъв проблем. А днес получих мейл от превозвача че пратката ми е в БГ и в понеделник ще я взема.
С дебитна на ПИБ плащах.

bouquet Heart Eyes Благодаря много - още сега влизам да пробвам пак  Simple Smile

# 649
Може да пробваш през друг браузър. Няма ограничения от Мадъра. Поръчките си минават нормално.
Благодаря, ще пробвам. Знам че минават, аз редовно поръчвам, но сега последните 2 дни отказва. Затова, ако някой е пробвал (вчера или днес) и е минала поръчката да пише.
Преди малко поръчах без проблем  Peace

# 650
  • Софето
Преди малко поръчах без проблем  Peace
Пробвах и с друг браузър, пробвах и с друга карта на друга банка и пак не става. Излиза ми едно additional bank verification и от долу някакъв текст, но бързо изчезва и не мога да го прочета  Thinking. В банките се обаждах, няма проблем с картите.

# 651
 Здравейте! Може ли да ви попитам как поръчвате от M&MDirect? Прочетох на 1 страница, че приемат само английски карти. В такъв случай трябва да ползвам превозвача и като посредник, така ли? Благодаря ви!

# 652
  • Димитровград
Цитат
Здравейте! Може ли да ви попитам как поръчвате от M&MDirect? Прочетох на 1 страница, че приемат само английски карти. В такъв случай трябва да ползвам превозвача и като посредник, така ли? Благодаря ви!

Аз плащам с виза електрон на ЦКБ и няма проблем.

# 653
  • Варна
Цитат

geri_pam, до английски адрес ли поръчваш, благодаря ти  bouquet

# 654
Цитат

Много ти благодаря! Аз съм с MasterCard на ПИБ. Дано стане и при мен. В сайта им има изброена тази карта, но не знам има ли значение от коя държава се плаща.

# 655

bouquet

С дебитна на ПИБ плащах.
Здравей,
Моля те да ми кажеш как пусна поръчката - на мен като изпиша адреса на UKTOBg, ми дав съобщение, че не доставят до бизнес адреси.
Предварително благодаря,

# 656
  • Berlin
Пробвах и с друг браузър, пробвах и с друга карта на друга банка и пак не става. Излиза ми едно additional bank verification и от долу някакъв текст, но бързо изчезва и не мога да го прочета  Thinking. В банките се обаждах, няма проблем с картите.
Ох, в една тема мернах нещо подобно, дали не беше и в тая. Имало нещо като допълнителна верификация на някои карти, в банката се обаждаш и трябва да я регистрираш и ти дават допълнителен код. Някой, ако е запознат с подобно нещо, да обясни, че аз не го схванах много, а и не ми се е случвало до сега.
Може и да не е така в твоя случай, но да го имаме предвид.

# 657
От Теско директната доставка до БГ с кой куриер пристига???

# 658
Момичета, купувал ли е някой детски обувки от Matalan?
Отговарят ли си на номера или има разминаване?
Какво е качеството- заслужава ли си да пазарувам оттам?
Благодаря на всички, отзовали се   bouquet

# 659
Момичета, купувал ли е някой детски обувки от Matalan?
Отговарят ли си на номера или има разминаване?
Какво е качеството- заслужава ли си да пазарувам оттам?
Благодаря на всички, отзовали се   bouquet

Точно обувки не съм купувала, поръчвала съм от кроксчетата и пантофки и съм много доволна от качеството - носи ги цяла година и не са мръднали. От дрехите им също съм доволна. Поръчвала съм и за мен и за дъщеря ми летни дрешки и качеството им е супер. След многократно пране миналото лято, няма нито избеляване, нито са се разтегнали. Размерите им си отговарят точно според сайз гайда им, поне тези, които аз имам.

Общи условия

Активация на акаунт