Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 184

• 28 661
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Кр.: "Много съм изненадана. Как е при вас?"
К: "Чудесно, на кратка ваканция сме."
Кр.: "И това е мястото за ваканции, нали? И аз не мога да забравя това място."
................
Керим предложи на фатмагюл да отидат на друго място...Тя отказа.
К: "Пречи ли ти?4
Ф: "Не, разбира се. Не разбирам защо си толкова притеснен?"
К: "Не знам. Но, ако не ти е приятно..."
Ф: "Не ми е неприятно. И на теб не бива да ти е.Ако мислиш, че ще ревнувам. Не се тревожи.
Защо да ревнувам. Няма проблем за мен."

# 586
Здравейте момичета!!! wavey wavey wavey

Честит празник на всички!!!

Според мен днес празнуваме всички във форума, тъй като сме влюбени в един сериал и в едно явление наречено Енгин.

Дано всяка една от нас да е имала или да има и да срещне Керимова любов.
Пожелавам го от сърце!!!

На нашите три именнички много здраве и късмет! Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Освен, че са три именнички, днес празникът им е троен - на името, на любовта и на виното.
Наздраве момичета!!! cheers cheers cheers
Денят ви да бъде изпълнен с много целувки, добри пожелания и много любов!!! txtloves txtloves   kiss kiss kiss lovekiss lovekiss Two Hearts Two Hearts Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Дилеми, Марта, Дива, Елинор, Валентина, благодаря ви за топлото посрещане!    love001 txtloves

# 587
  • Пловдив

Фатмагюл си спомня отново....как е питала Керим дали е идвал тук преди с Кристин. Той естествено "не си спомня".
..............
Ф: "Това е нашето място."
К: "Нашето място. Толкова съм щастлив, Фатмагюл."
Ф: "Аз също."
.............
Кристин пристига отново при тях.

# 588
  • Пловдив

Говорят си тримата...Керим споменава, че има своя работилница. Кристин предлага да работят отново заедно... той отклонява засега...
...............
Нашата хитруша Фатмагюл...Гушва се да Керим. Показва и, че мъж не се дава, особено пък такъв като нейния Керим.

# 589

Говорят си тримата...Керим споменава, че има своя работилница. Кристин предлага да работят отново заедно... той отклонява засега...
...............
Нашата хитруша Фатмагюл...Гушва се да Керим. Показва и, че мъж не се дава, особено пък такъв като нейния Керим.

# 590
  • Пловдив

Ф: "Защо се подсмихваш?"
К: "Не е вярно."
Ф: Подсмихваше се. Видях те. Керим, не се смей. Недей.4
К: "Добре, няма да се смея."
Ф: "Не ревнувам. Ясно ли е?"
К: "Не съм казал това."
Ф: "Не ревнувам. Защо да ревнувам? Между вас всичко е приключило отдавна. Държах се така, за да не си помисли, че не си зает. За всеки случай."
К: "Скъпа."

# 591
  • Пловдив

Ф: "Малко ревнувах. Всъщност много. Много ревнувах и когато за пръв път чух за нея. Защото първо си дошъл в Истнабул с нея."
К: "Първият път дойдох с родителите ми."
Ф: "Да, през детството ти. Но в зрелостта ти, си дошъл с нея. Хотелът, в който отседнахме за пръв път е същият, в който първо си бил с нея."
К: "Нищо не забравяш, нали?"
...............
За мен това е и отговорът на Керим...Бил е с нея...и в хотела и в Ава...Отново и двамата си спомнят...

# 592
  • Пловдив

Ф: "Казах ти да и разкажеш истината за нас. Но тогава се страхувах, че може и да го направиш."
К: "Единствената истина, която бих и казал е, ...че те обичам безкрайно, Фатмагюл."

# 593
  • Пловдив

Сънят на Фатмагюл. Време е тя да поревнува...дори и в съня си....макар, че си го призна пред Керим.

# 594
А ние обичаме безкрайно Енгин! Simple Smile) Една честитка с дискретен, но емблематичен български трикольор. Simple Smile

# 595
  • Пловдив

Извика името му на сън...и на глас...Събуди спящият сладур до нея..Има една приказка "На сън вяра да нямаш.."
.................
Ф: "Керим!"
К: "Фатмагюл? Какво има? Кошмар ли?"
Ф: "Щеше да целунеш Кристин."
К: "Какво?"
Ф: "Почти я беше целунал, ако не се бях намесила. Не се смей! Беше ужасно. Така е, ти почти я целуна пред очите ми."
К: "Мислеше за това цялата вечер, преди да си легнеш."
Ф: "Не е вярно. Беше като реалност. Ужасно беше!"

# 596
  • Пловдив

Керим преглежда вестника...
..............
Ф: "Хайде, Керим."
К: "Само минута."
Ф: "Хайде, Керим. Взех душ. Дори си изсуших косата. Оправих леглото. А ти си още там."
К: "Добре скъпа."
Ф: "Хайде, Керим! Гладна съм."
К: "Добре, ще се изкъпя и тръгваме."

# 597
  • Пловдив

Фатмагюл бърза докато Керим е в банята да си "поговори" с Кристин. Много неща си казаха...
...............
Керим...ах...баня, хавлия....

# 598

Керим преглежда вестника...
..............
Ф: "Хайде, Керим."
К: "Само минута."
Ф: "Хайде, Керим. Взех душ. Дори си изсуших косата. Оправих леглото. А ти си още там."
К: "Добре скъпа."
Ф: "Хайде, Керим! Гладна съм."
К: "Добре, ще се изкъпя и тръгваме."

И аз хвърлих око на новините днес... Wink

# 599
  • Пловдив

Керим се учуди...какво видя през прозореца. Фатмагюл се разправя....Бърза да отиде при двете жени. Изненадани са и двамата когато разбират, че Кристин е сгодена и е с годеника си в Ава. Керим и Фатмагюл са сконфузени, особено тя.

Общи условия

Активация на акаунт