Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 698
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
много емоционален момент,една музика,едни погледи,а като видиш как е заснето и ти се гади....толкова се ядосах,искам да съм заблудена зрителка....ние сме големи шматки,имало чуства бля бля,хиляда човека на главата им пипни тук,погледни така  Sick

машини

https://www.facebook.com/photo.php?v=120513528118508

# 136
ОХ,искам и аз да се присъединяяяяя,благодарение на Вас мога да го гледам,иначе все изтървах от БТВ-то и после иди го търсиии... newsm20

# 137
Романтичка и на мен True bood много ми харесва  spam2 , а е и пореден пример как любовта от екрана преминава в реалността, та даже ако се не лъжа Ана Пакуин е бременна  newsm78

# 138
# 139
 :bouquet:Neijal, къде мога да намеря от 63 до 67?Благодаря!
В миналата тема и в по-миналата ги пускаха, и на български, и със субове.

Рени ли ги сложи? забравила съм
Скрит текст:
Да, тя, а аз и дадох и 25, и 56 със субове да качи, и тях.

# 140
anilevI, това няма значение, дори и тука в това клипче, истината си личи Embarassedа и като се размислиш, дали се е родила тая жена дето шъ устои Чаатай да я прегръща и целува и да й е все едно newsm78

# 141
защо епизодите ми са само по 15 минути? с какъв ли не плейър пробвах! оххххх да харесам един сериал и да не мога да го гледам, като хората! намерих епизодите, но на турски, а аз за съжаление не владея този език! иначе сериала е страхотен, благодаря ви много и за темичките!
Защото сигурно сваляш по много наведнъж, а не по един или два едновременно.
Скрит текст:
Сега аз имам въпросче към вампирките.
Обяснете ми мъжките вампири кои са по имена и публикувайте снимките им, че все един синеок мяркам, но отвреме навреме и други виждам. Открехнете ме и мен кой, кой е.

Миленче, айде папкай, че да не загубиш калорийки с това разкарване дето те разкарва зъбара ти. Joy
Скрит текст:

# 142
Романтичка и на мен True bood много ми харесва  spam2 , а е и пореден пример как любовта от екрана преминава в реалността, та даже ако се не лъжа Ана Пакуин е бременна  newsm78

Даже направо си роди близнаци.  Mr. Green

# 143
Миленче има го в арена и също във vbox

Скрит текст:

Неви,така е,даже май роди тя Simple Smile

# 144
Определено е доста трудно да се целуваш с някого пред целия този екип. Ако бяха само двамата актьори пак щеше да има известно притеснение, но щеше да е по-добре. А така около 10 човека виснали над/покрай теб..
Даже някои актьори, които са заедно и в реалния живот (визирам Кристен и Роб, защото четох тяхно интервю) казват, че е много неудобно и, че нищо не изглежда така както ние го виждаме по телевизията.

# 145
anilevI, това няма значение, дори и тука в това клипче, истината си личи Embarassedа и като се размислиш, дали се е родила тая жена дето шъ устои Чаатай да я прегръща и целува и да й е все едно newsm78
не не се е......... Whistling

# 146
Наде
Скрит текст:
Деймън е това, български кандидат-зет, В Нина ни е надеждата да го доведе тук, та и ние да намажем, евентуално, може би...

# 147
Капризчеее, бях ти обещала снимка на родителите му, че да ги видиш, кои са. Намерих една, заповядай.

# 148
боже да е толкова близо до теб този мити ккрасавец и после да си легнеш спокойно,е как да стане това ooooh!

# 149
Цитат
Даже направо си роди близнаци
Ето значи колко съм назад с материала, Хазал дали би родила близнаци newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт