Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 986
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Наде хич не се учудвам,ти си често от моя отбор   Simple Smile  Hug

# 166
Цитат
и той е до теб...в теб
Ей ама спирка нямате, то пък такива мечти, тюююю Да видите вие вашите мъже, ако влязат под прикритие тука, ко шъ стане #2gunfire
моя ревнува ,накараме да му обещая че на 14 няма да пипна лаптопа Embarassed...да сме си двамцата
А аз шматката го предупредих че вече е Емир-официално го прекръстих,да не бъркам имената им поне.... Crazy Joy

# 167
Момичета, не мога да се откъсна от вас, обаче ще поработя сега. Приятно ви прекарване! до скоро.

# 168
Наде,  Hug

Скрит текст:
Teзи двамата са Стефан (от ляво),  актьора се казва Пол Уесли, а другия (от дясно) е Деймън (синеокия красавец Heart Eyes Laughing) - Иън Сомърхолдър, който в реалния живот е заедно с Нина.

Ето този е Клаус (Джоузеф Морган). Toй е и вампир, и върколак.

Охххх и други неща забелязвах но съм.... smile3505
Toзи е Тайлър (върколак) - изигран от Майкъл Тревино.

А това е Кол.

Рая, Hug а аз четох преди изказване на един наш актьор, който каза, че няма целувки и интимни сцени без да ти трепне нещо отвътре, дори и да нямаш връзка с партньора си.
И това също е вярно.  newsm10
Да се целуваш напр. с някакъв красавец (Чаатай), дори и да нямаш чувства към него, все нещо ще ти трепне.  Laughing Хазал най-добре го знае това.  Laughing Heart Eyes
Благодаря и на теб.
Не знам дали на Хазал и е трепвало(сигурно е, но не и личеше особено), тя по принцип е по-обрана, но на Чаги със сигурност му трепваше и му личеше много ясно за разлика от нея.
Охххххх и други неща забелязвах, но съм... smile3505

# 169
Колкото и да им е трудно с 10 човека около тях пресъздадоха серияла много добре.

# 170
Наде хич не се учудвам,ти си често от моя отбор   Simple Smile  Hug
Така ли и на теб ли той най ти харесва?
Иве, ми нормално е да те ревнува мъжа ти,  Вие вечер яко купонясвате в темата и забравяте, че имате мъже покрай този Чагиткууууу. Joy

# 171
  • в подножието на планината
 Неви, Hug

Наде, Hug май скоро и ти ще вампирясваш...  Mr. Green

Много интересни теми обсъждате от вчера - за "кекса" в турските сериали , сега пък за заснемането на сцените с целувките... Mr. Green ами и аз мисля, че няма как да се заснемат тези сцени без да почувстват нещичко артистите, но де да знам... хората сме различни, може пък да има и такива, които не чувстват нищо... #Crazy

# 172
[
Не знам дали на Хазал и е трепвало(сигурно е, но не и личеше особено), тя по принцип е по-обрана, но на Чаги със сигурност му трепваше и му личеше много ясно за разлика от нея.
Охххххх и други неща забелязвах, но съм... smile3505

а а а а какво ,тука няма скрито покрито
 Mr. Green

# 173
Наде, а тези са от Истинска кръв.

Скрит текст:
Ерик -Алекснадър Скрасгард. Вампир

Алсид - Джо Манганиело. Върколак.

Джейсън - Райън Квантен. Прото голям образ и идиот.

# 174
относно Дневниците
Скрит текст:
http://whatthehellz.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/600 … taylor-kinney.jpg този беше върколак  и може би най-красивия в целия сериал

# 175
Неви, Hug

Наде, Hug май скоро и ти ще вампирясваш...  Mr. Green

Много интересни теми обсъждате от вчера - за "кекса" в турските сериали , сега пък за заснемането на сцените с целувките... Mr. Green ами и аз мисля, че няма как да се заснемат тези сцени без да почувстват нещичко артистите, но де да знам... хората сме различни, може пък да има и такива, които не чувстват нищо... #Crazy

Не мисля Звездичке, но поне да съм осведомена, че е СРАМОТНО да не ги знам, при положение, че всяка вечер, че и денем ни спохождат в темата. Joy

# 176
Да,Наде,нищо,че е лошо момче  Flutter  Simple Smile

Аз се повъздържам да гледам 1 сезон,за да мога на спокойствие да изгледам 2 сезон,че моят като почне по бтв и като види Фериха и само ме поглежда  Laughing

Истината е,че толкова пъти вече съм го гледала,че вече нямам търпение за 2.

Силве,русото лошо вампирче и върколачето не са за изпускане  Mr. Green

# 177
така сега-разсъждавам обективно,млад мъж натиска млада жена,мани колко народ има до тях,ама то си е физика няма как да не му стане нещо-разбирайте го както желаете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а и не е толкова печен-врял и кипял във филмите,че да се заключи толкова.....има само една опция да не му стане нещо и тя е неприемлива за мен даже не желая да я кажа Crossing Arms

# 178
относно Дневниците
Скрит текст:
http://whatthehellz.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/600 … taylor-kinney.jpg този беше върколак  и може би най-красивия в целия сериал
Ммммм, Вери,
Скрит текст:
че май, но и Клаус.
Вани, лош, не лош, готин е и това си е. smile3521

# 179
  • в подножието на планината

Аз се повъздържам да гледам 1 сезон,за да мога на спокойствие да изгледам 2 сезон,че моят като почне по бтв и като види Фериха и само ме поглежда  Laughing

Вани, Hug щастливка си ти, щом само те поглежда... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт