Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 958
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Звезде  Hug Той ме поглежда само,защото аз не настоявам да гледам.Спазвам поведение-засега  Laughing Че вече колко време всеки петък по нощите гледах Simple Smile

Наде,точно така  Hug  smile3521

# 181
относно Дневниците
Скрит текст:
http://whatthehellz.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/600 … taylor-kinney.jpg този беше върколак  и може би най-красивия в целия сериал
Скрит текст:
Мейсъън.  Heart Eyes Много е хубав, да.  Peace
Лейди Гага сигурно много му се радва. Mr. Green

# 182
така сега-разсъждавам обективно,млад мъж натиска млада жена,мани колко народ има до тях,ама то си е физика няма как да не му стане нещо-разбирайте го както желаете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а и не е толкова печен-врял и кипял във филмите,че да се заключи толкова.....има само една опция да не му стане нещо и тя е неприемлива за мен даже не желая да я кажа Crossing Arms
МЧИ затова помежду им имаше жълтеникаква възглавничка когато бяха на осторова в 52 серия. Joy
Не разбрах за опцията, newsm78 но щом не желаеш да я кажеш, не настоявам.
Моя мъж вече не ме и поглежда като започне серията вечер. Просто тихомълком се оттегля в другата стаята, детето и то. Rolling Eyes

# 183
  • в подножието на планината

Не мисля Звездичке, но поне да съм осведомена, че е СРАМОТНО да не ги знам, при положение, че всяка вечер, че и денем ни спохождат в темата. Joy

love001 Ами как да не ти стане любопитно...вампитата  Heart Eyesв темата станаха един бюлюк и идват все нови и нови... Mr. Green

# 184
Добър ден ФЕМИРКИ!  Hug Hug Hug

Как се зарадва молата тук, че сте излезнат, а то какво стана! Sad

за какво се  радват тука...в кой епизод това?

Иве в 63, когато Емир се прибра от работа, за да я изненада, но нестигнаха далече, спряха ги за наркотици, дело на Язув.

# 185
Neidjal
Скрит текст:
по-точно беше най-красивия в предишните сезони,но Деймънчо  fight и го уби...и след време Клаус се появи и го замести по красота  Heart Eyes

# 186

Не мисля Звездичке, но поне да съм осведомена, че е СРАМОТНО да не ги знам, при положение, че всяка вечер, че и денем ни спохождат в темата. Joy

love001 Ами как да не ти стане любопитно...вампитата  Heart Eyesв темата станаха един бюлюк и идват все нови и нови... Mr. Green
Мани, мани, Joy май само с теб двечките не сме вампирясали още, но то и затова изчезвам вечер рано, че тук и кръв пият.

# 187
така сега-разсъждавам обективно,млад мъж натиска млада жена,мани колко народ има до тях,ама то си е физика няма как да не му стане нещо-разбирайте го както желаете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а и не е толкова печен-врял и кипял във филмите,че да се заключи толкова.....има само една опция да не му стане нещо и тя е неприемлива за мен даже не желая да я кажа Crossing Arms
МЧИ затова помежду им имаше жълтеникаква възглавничка когато бяха на осторова в 52 серия. Joy
Не разбрах за опцията, newsm78 но щом не желаеш да я кажеш, не настоявам.
Моя мъж вече не ме и поглежда като започне серията вечер. Просто тихомълком се оттегля в другата стаята, детето и то. Rolling Eyes
От 4 години моя мъж е така, първата ми любов 1001нощ та досега, незнам кой поред, не ги гледам всичките аз само където има хуууубава лИбов

# 188

Иве в 63, когато Емир се прибра от работа, за да я изненада, но нестигнаха далече, спряха ги за наркотици, дело на Язув.

мерси Hug

# 189
Neidjal
Скрит текст:
по-точно беше най-красивия в предишните сезони,но Деймънчо  fight и го уби...и след време Клаус се появи и го замести по красота  Heart Eyes
Мерси за разяснението.

Вижте какво Емирки, май ме позабравихте и позаглеждате и други мъже. Joy

# 190
относно Дневниците
Скрит текст:
http://whatthehellz.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/600 … taylor-kinney.jpg този беше върколак  и може би най-красивия в целия сериал
Скрит текст:
Мейсъън.  Heart Eyes Много е хубав, да.  Peace
Лейди Гага сигурно много му се радва. Mr. Green

Скрит текст:
то и аз бих му се радвала ама няма, поне сега си го гледам пак в сериали,че ми беше станало мъчно за него след Дневниците  Grinning

# 191
Емирка до края Joy във фантазиите си,иначе съм вярна съпруга Whistling

# 192
А аз честно казано в 52 не видях възглавница ама това няма значение ама дали има или няма нещо по между тях ако има химия няма да го спре.  А и Ани е права млад мъж и еднао прекрасно момиче личи си че има и физика и химия.

# 193
ох Наде тортичката бая добре ми дойде  Mr. Green Вани ,мерси   bouquet  нямате стигане обаче  Joy

# 194
А аз честно казано в 52 не видях възглавница ама това няма значение ама дали има или няма нещо по между тях ако има химия няма да го спре.  А и Ани е права млад мъж и еднао прекрасно момиче личи си че има и физика и химия.
Ааа, Галя, имааааа, smile3521 скивах я още на първо гледане.
Ти само папкай Миленче, че да издържиш на стола на инквизицията, още, ще има.

Общи условия

Активация на акаунт