Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Пак Фериа го отнесе #2gunfire

# 376
Наде,
Скрит текст:
всичко,което се сещаш прави.  Mr. Green Ама аз не се отказвам от него.Ти си го гледай само на снимки ,иначе няма да ти хареса сигурно  Simple Smile

Лудостче  Hug

# 377
  • в подножието на планината
Ако някой се беше затъжил за Халилудко... Mr. Green

Нищо ново под слънцето...тя винаги го отнася... ooooh!

# 378
Охххх, Лудосче, значи и той пие яко кръв. ooooh! Отщя ми се отвсякъде. Не съм за вампита аз и туй то.
Ванина и аз така мисля, само на снимки да си го гледам.
Миленче, не ме подсещай за Зюлял, че ме удря трифазния ток. #Crazy
Противна, нагла и грозна, като съвестта на Хитлер.
Боже, Божеееее, добре, че не излъчиха серията, в която се съблече гола пред заспалия Емир. Sick

# 379

ами
Скрит текст:
нормално той като се молеше Зурлял тенджери мъкнеше олио а у  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 380
Не знам вие как мислите, но ми се струва, че в това т.нар семейство, Фери е априори виновна за всичко, и да не е направила нещо, пак и трият сол - профилактично. Дори и Зехра, честно казано не го одобрявам, ама хич.
Всъщност колко и да е тежък животът, има и хубави моменти, Зехра много рядко я виждам да се усмихва, оттам и Фери като че ли не смее да се усмихне и зарадва, сакън. Добре, че после Емко ще я накара да се засмее

# 381
На мен лично хич не ми е домъчняло за тоз луд човечец. А Ръза набожен колко да е набожен както казахте само на масата. В таз къща Фериха им виновна.

# 382
Не знам вие как мислите, но ми се струва, че в това т.нар семейство, Фери е априори виновна за всичко, и да не е направила нещо, пак и трият сол - профилактично. Дори и Зехра, честно казано не го одобрявам, ама хич.
Всъщност колко и да е тежък животът, има и хубави моменти, Зехра много рядко я виждам да се усмихва, оттам и Фери като че ли не смее да се усмихне и зарадва, сакън. Добре, че после Емко ще я накара да се засмее
Peace

# 383
Наде, на мен пък ми беше интересно какво ли щеше да последва.Язък,че го резнаха от сценария Simple Smile

Щеше да ми е интересно Емко как ще я изхвърли,ама кой пък ги какво ни бяха приготвили.За друга алтернатива не искам и да си помисля  Sick

# 384
хайде в Хилса  Party

# 385
Малииии, тази, която сваля Емир в Хилс, ако е една овца няма да може да се напасе с този гаргамелски нос. ooooh!

# 386
И едно от убавите севгилита Mr. Green

# 387
Наде, на мен пък ми беше интересно какво ли щеше да последва.Язък,че го резнаха от сценария Simple Smile

Щеше да ми е интересно Емко как ще я изхвърли,ама кой пък ги какво ни бяха приготвили.За друга алтернатива не искам и да си помисля  Sick
Никак не искам и да знам, защото най-вероятно щеше да извърти нещата, че Емир и е налетял. ooooh!

# 388
Горкия никой не може да му помогне горкичкия Емко. Само Фериха може.

# 389
Малииии, тази, която сваля Емир в Хилс, ако е една овца няма да може да се напасе с този гаргамелски нос. ooooh!
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт