Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 857
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Pleven, Bulgaria
Neidjal.27 оргинална -това 54 ли е.
Не 27еп е от 2 сезон Peace
Това ще е някъде около 70
Аз в началото първо прегреждах какво става с ФЕмир Ханде Корай и там около тях,но най-вече ФЕМИр  и Раза,Мехмет Джансу често ги прехвърлям и когато няма какво да правя тогава ги гледах
Меги wavey

# 541
Момичета има ли клип в който са само биенето на Емко-много се кефя,какъв е силен и готин като ги шамари насам натам....или като кара колата си,,,,кеф бе кеф Crazy Heart Eyes

# 542
Аз не харесвах Ангел пазител , беше ми пълна боза честно казано , нещо от рода на Златната клетка ми беше , нито сладни , нито блажи....

Уф ама тая Зехра мн ме дразни , пак хока Фери , защо се кара на брат си...ей този МиЙмеД много златен излезе , сина и за 2 стинки не струва....ама дъщеря и все черна.на мама момчета #2gunfire
Много ме изкехи Емир , оная микрофибарна парцалана като отиде да му се мазни"нещо ново да ми предложиш" как стана и си тръгна smile3532 напраУ в десетката
Хандето все по-отвратителна ми е Sick уж и беше мъчно за КУРайчо ,  а ръката на Емир хваща...ама много прост тоя Емир , уж голям женкар обигран , а го правят на балък

Пс.ДНВ от 23 и 30 ли ще са Mr. Green

# 543
56 оригинален има ли го със суб ,защото го търсих в темите не можах да го открия?
Със сигурност го има.

# 544
Неви, Наде - благодаря!   bouquet

Евита и на теб.   bouquet

# 545
Надуфка-какво става с теб,да не си взела номера на Емко от Релаксчето и да се дуеш нещо.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 546
Аз не харесвах Ангел пазител , беше ми пълна боза честно казано , нещо от рода на Златната клетка ми беше , нито сладни , нито блажи....

Уф ама тая Зехра мн ме дразни , пак хока Фери , защо се кара на брат си...ей този МиЙмеД много златен излезе , сина и за 2 стинки не струва....ама дъщеря и все черна.на мама момчета #2gunfire
Много ме изкехи Емир , оная микрофибарна парцалана като отиде да му се мазни"нещо ново да ми предложиш" как стана и си тръгна smile3532 напраУ в десетката
Хандето все по-отвратителна ми е Sick уж и беше мъчно за КУРайчо ,  а ръката на Емир хваща...ама много прост тоя Емир , уж голям женкар обигран , а го правят на балък

Пс.ДНВ от 23 и 30 ли ще са Mr. Green
Peace JoyЗа Хандето по спокойно Mr. GreenДа от 10 и 30 Peace

Смоуки при Слави Heart Eyes

# 547
Надуфка-какво става с теб,да не си взела номера на Емко от Релаксчето и да се дуеш нещо.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
JoyТц не позна  Mr. Greenна друг го имаме Heart Eyes

# 548
 Hug душици,помогнете с биещия се Емир...как да го търся,дайте акъл newsm78

# 549
  • Pleven, Bulgaria
JoyТц не позна  Mr. Greenна друг го имаме Heart Eyes
Joy Joy rotfImbo ама какви сте такива дружки,без да споделите

# 550
Момичета има ли клип в който са само биенето на Емко-много се кефя,какъв е силен и готин като ги шамари насам натам....или като кара колата си,,,,кеф бе кеф Crazy Heart Eyes
Има Peaceама....

# 551
JoyТц не позна  Mr. Greenна друг го имаме Heart Eyes
айдееееееее някой вамп ли изгореееее
Гледа ми се тупаник,намерих само с Левент Whistling

# 552

Наде, аз те разбирам какво искаш да кажеш и как се чувстваш. Но аз, лично, искам вече да се отърся от ФЕмирската история, че буквално я знам наизуст и много искам да ги видя в нещо ново, което да ме развълнува.

+ 1  newsm10

Да ама май не...ново двайсе... #Crazy #Crazy #Crazy
Скрит текст:
Описание Ece Yörenç'ten Cagatay Ulusoy

, Които са били задържани през последните дни, поради действието на наркотици, се твърди, че е известен играч ще търси последователности за известно време.

... Ulusoy'la подписа на известния писател Ece Yörenç, сайт за социални контакти "Cagatay Ulusoy продължава да играе в същия проект без никакви промени. Аз също съм се чудех кой е направил тази новина. Степен споделяне Ulusoy, пътищата ще продължат да бъдат превозвани.

- CAGATAYIMIZ BOMB GIBIBI RETURN Бъдете готови;)

# 553
anilevI, не разбрах клипчето ли търсиш -с всички моменти Емко дето се бие?

# 554
Сарафлулу геллл

Емко-тамън

Общи условия

Активация на акаунт