МБАЛ Бургас - V

• 59 734
  • 785
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
А телевизорите на СКАТ още ли ги има, или са ги махнали? Тяхната телевизия май беше по-евтина, но нямаха много канали, пък и картината ужасна...

# 61
  • Бургас
Телевизорите на СКАТ още са там, но ние бяхме на леглото точно под телевизора  Grinning и нямаше как. А с таблета определено е много по-удобно и комфортно за останалите в стаята.

# 62
Запис и от мен в 30 седмица съм и съм се насочила да раждам към МБАЛ, смятам да ида на отворените врати, но дали на 1-ви май ще има такива, ако някой знае Simple Smile

# 63
  • Бургас
Май няма да има,но може да се обадиш по телефона.

# 64
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, имам въпросчета към вас.

Някоя с впечатления от д-р Кироваков в родилна зала?

Д-р Душепеев води ли ЖК по ЗК?

Триумя се между Душепеев, Миринчев и в последно време чета едни хвалебствени оди за д-р Кироваков, който за първи път чувам  Rolling Eyes

# 65
  • Бургас
TDI, моята ЖК се водеше от Кироваков. Той ми прави и операцията. Доволна съм ,много. Миринчев не ми харесва,малко е странно за обяснение,де.Нямам кой знае какви впечатления за него като лекар,но при първото ни виждане не ми стана симпатичен. Душепеев май само на частно работи. Simple Smile

# 66
  • До морето :)
Аз раждах при д-р Миринчев. Не съм се уговаряла, просто той се падна на смяна. Доволна съм. Ама аз и от д-р Душепеев и д-р Кироваков съм доволна.  Laughing

# 67
Момичета, имам въпросчета към вас.

Някоя с впечатления от д-р Кироваков в родилна зала?

Д-р Душепеев води ли ЖК по ЗК?

Триумя се между Душепеев, Миринчев и в последно време чета едни хвалебствени оди за д-р Кироваков, който за първи път чувам  Rolling Eyes

Кироваков  Sunglasses

# 68
Някой, който е раждал нормално и е избирал лекар при който да ражда. Как става хватката? Предупреждаваш лекаря предварително и после от болницата му се обаждат или ти му звъниш преди да тръгнеш?  newsm78

# 69
Здравейте, искам да ви попитам за деня на отворените врати, разбрах че е всяка сряда от 13 ч. обаче къде трябва да отида отзад където приемат родилките ли?

# 70
Здравейте, искам да ви попитам за деня на отворените врати, разбрах че е всяка сряда от 13 ч. обаче къде трябва да отида отзад където приемат родилките ли?
Да,там.То на звънеца пишеше нещо от рода на "за приемане натиснете един път,за друго два пъти". LaughingОбикновено към 13ч вече има събрани и други майчета но понякога ги пускат вътре да изчакат седнали,така че когато отидеш може и да няма чакащи за отворените врати отпред. Peace

# 71
Аз тези дни ще звъня да видя какво става с лекциите, ще има ли такива, няма ли да има. Нищо не пише вече.  Crossing Arms

# 72
  • Бургас
Лече, четох вчера за някаква лекция:

http://news.burgas24.bg/431526.html

# 73
Е, баш за именния ден на малката.  Crossing Arms Ама сигурно ще ида де.  Laughing
  bouquet

# 74
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ех, този Кироваков Simple Smile . От кога е в МБАЛ, преди го нямаше като че ли....Нов ли е? Млад ли е? Има ли опит? От друг град ли дойде?

Общи условия

Активация на акаунт