Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Тук някъде.....
Значи Кузей ще направи предложение на Баръш, който след получаването на анонимния мейл е полудял, защото свободата му вече не е съвсем свобода.
Hug Да не би да поиска от Баръш да си прибере Джемрето. newsm78 Един вид да ги сдобри.
В оригинала пише шоково предложение. Не се сещам за по-голям шок за Баръш от това.

Много ти се ще, ама ще се разочароваш Joy Joy Joy Joy Joy
Доколкото разбрах от превода, най-големият удар срещу Баръш ще е от Кузей newsm78
А Джемре може за теб да е патка hahaha ама му е  любимата патка на Кузей. hahaha Пък умната и учена Зейнеп, понеже е по-горе и по манталитет и образование и т.н, не можа да го впечатли...Тя затова и се изяжда отвътре, защото се счита за нещо повече.
Никой нищо не каза за превода от рускините...ако наистина я е нарекъл дребна душа...свалям му шапка, защото за мен тя е точно такава. И затова не може да им прости, трябва да си човек, за да можеш да го направиш.

Аз явно съм го пропуснала превода. Кузей е казал това за Зейнеп ли? Може ли някакъв линк, Фенче, или поне на коя страница е?  Praynig

# 691
# 692
Софи, така са го превели рускините, там го прочетох. И си мисля, че може и така да е, ето защо тя излетя толкова бясна от пекарната и отправи лютите си закани...

# 693
Зейнеб може да всичко друго ,но не и умна Peace
Една умна жена няма да се занимава с мъж който не се интересува от нея. Ако беше умна щеше да знае, че насила хубост нестава, но.....
 Наистина немога да и разбера целите  Thinking Дори и да кажем че успее по някакъв начин да си върне Кузей , ще е щастлива ли с него след като знае че не я обича? Или и нейната работа е като на Гюней няма да е мой но и на Джемре няма да е? И това ако не е злоба незнам какво да му кажа Peace

# 694
  • Пловдив
Зейнеб може да всичко друго ,но не и умна Peace
Една умна жена няма да се занимава с мъж който не се интересува от нея. Ако беше умна щеше да знае, че насила хубост нестава, но.....
 Наистина немога да и разбера целите  Thinking Дори и да кажем че успее по някакъв начин да си върне Кузей , ще е щастлива ли с него след като знае че не я обича? Или и нейната работа е като на Гюней няма да е мой но и на Джемре няма да е? И това ако не е злоба незнам какво да му кажа Peace
newsm10 newsm51

# 695
Ивана  Hug аз също не мисля, че Зейнеп е голяма умница. Но за тези, които я харесват е. Затова го и написах. За мен тя е момиче, което се мисли за нещо повече от Джемре и именно затова не може да се примири, че Кузей не я оцени подобаващо. Може да го обича, но в нея повече говори нараненото и его. Същото важи и за Гюней...и той се мисли за нещо повече от брат си и не може да се примири, че Джемре е предпочела него, а не продължи да страда заради това, че я остави заради богатството на Синанер. Не че толкова и той я обича...просто ужасно много го е яд, че не можа да е с Джемре. Така мисля.

# 696
Зейнеп никога не съм я смятала за умна. Вярно е, че се има за повече от Джемре. Но както и друг път съм писала, Джемре има характер, Зейнеп , като всяка дребна душа, не. Най-много да причини някоя злина, но дотам. Не е толкова красотата, колкото  характера й , което кара мъжете да се влюбват в Джемре. За мен характерът на Зейнеп, най-пълно се разкри на сцената с майка й. Тя изпитваше известно неудобство от Кузей /смята се за повече и от него/, личеше й много яко. Признавам, изигра го добре. Майка й, същата дребна женица с претенции, смачкала го е добродушния Хюсюк. Ама Кузей не е Хюсюк, тя си даде веднага сметка за това, както й усети, че Кузей не обича дъщеря й. Гюлтен може да допусна големи грешки, но тя също е жена с характер и в никакъв случай не е дребна душица. Прекрасна майка е, която е винаги до дъщеря си. Джемре е наистина щастлива с такава майка , която замества и баща й. Характерът на Джемре го е изградила Гюлтен. Сама се е борила в живота, сама всичко е постигнала. А това, което каза на Сами, мен направо ме разби. Че и тя сигурно е имала шансове, но всеки път се е питала това дали е добре за детето й. Така може да разсъждава само една истинска майка.

# 697
  • Варна
Джемрейки,страхотни постове newsm51
Ромина,благодаря за превода  bouquet
Само не разбрах "помирили" какво зна4и,да не са се събрали отново Киво и Азра ooooh!

# 698
Джемрейки,страхотни постове newsm51
Ромина,благодаря за превода  bouquet
Само не разбрах "помирили" какво зна4и,да не са се събрали отново Киво и Азра ooooh!

Аз така го разбрах  Laughing ,че Пак са заедно  Joy Joy Joy Joy

# 699
Ми явно момъкът е съжалил, сигурно никоя друга не може да го изтърпи  Mr. Green

# 700
# 701
  • Варна
Доста клюкарско от страна на медиите ми се струва,до в4ера тръбяха навсякъде ,4е са се разделили,а днес ,4е пак са заедно ooooh!И кой ги уведоми затова,или новини да има ooooh!
Хи4 не съм фенка на Азра afwitch

# 702
Ми аз от вас го чувам, някое сайтче си умува, снимка йок, и как той си прескача от Холандия в Истанбул  ooooh! абе, кьор фишек работа  Laughing

# 703
  • Варна
 newsm51 Благодаря ти отново!

# 704
  • Тук някъде.....
Зейнеп никога не съм я смятала за умна. Вярно е, че се има за повече от Джемре. Но както и друг път съм писала, Джемре има характер, Зейнеп , като всяка дребна душа, не. Най-много да причини някоя злина, но дотам. Не е толкова красотата, колкото  характера й , което кара мъжете да се влюбват в Джемре. За мен характерът на Зейнеп, най-пълно се разкри на сцената с майка й. Тя изпитваше известно неудобство от Кузей /смята се за повече и от него/, личеше й много яко. Признавам, изигра го добре. Майка й, същата дребна женица с претенции, смачкала го е добродушния Хюсюк. Ама Кузей не е Хюсюк, тя си даде веднага сметка за това, както й усети, че Кузей не обича дъщеря й. Гюлтен може да допусна големи грешки, но тя също е жена с характер и в никакъв случай не е дребна душица. Прекрасна майка е, която е винаги до дъщеря си. Джемре е наистина щастлива с такава майка , която замества и баща й. Характерът на Джемре го е изградила Гюлтен. Сама се е борила в живота, сама всичко е постигнала. А това, което каза на Сами, мен направо ме разби. Че и тя сигурно е имала шансове, но всеки път се е питала това дали е добре за детето й. Така може да разсъждава само една истинска майка.

Алиска   bouquet, напълно съгласна! И аз писах, че това беше основната грешка на Зейнеп, както и на Баръш. Превъзходството, което си мислят, че имат над Джемре и Кузей. Обаче тук не играят такива неща, това са чувства. И не се изисква да си Нобелов лауреат за да го разбереш. Гюлтен - за нея съм писала също - махленка, фризьорка, всякаква може да е, но е жена от камък. Направи груби грешки, но си ги призна и се извини - визирам Кузей, преди да тръгне за Германия. Не отиде да му се моли - отиде, извини се, и го пусна да върви. Извини се и на Джемре, искрено, и вярвам, че оттук насетне ще я подкрепя и няма да пречи на връзката им с Кузей. Много я харесвам, на моменти ме разсмива, може и да изглежда претенциозна в поведението си, но зад това се крие много човечно и добро сърце. И двете са истински и живи. С грешките си, с всичко. Карат ме, особено Зеррин, да забравям, че са актриси. Начинът, по който Гюлтен прегърна Джемре докато отвеждаха Кузей, ми напълни сърцето. Няма колебания, няма "ама не пред хората", детето й страда. Мога само да се възхитя на такова поведение.
Исках още нещо да напиша - някой обърна ли внимание на Юнус, таксиметровия шофьор? Как тичаше към Кузей, каза му думи на подкрепа, че като излезе ще го носи на раменете си. Вярно, че Кузей беше зает да гледа лошо към Шереф, но Юнус също ме трогна до сълзи. Не са много хората, които ще раздават добрината си така. Дано Кузей да го разбере.

Общи условия

Активация на акаунт