Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 006
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
velijana, искаш да кажеш, че това е  роля, специално написана за него. Те го откриха в КВФ и сега вече според таланта му пишат ролята.
Но шегата настрана, той се справи добре в КВФ. Не ни харесва образа, но той си имаше задача. Момчето добре си игра. newsm43

Определено. Няма актьор, който де не се справи добре в КВФ. Аз просто имам непоносимост към стъклените очи, а лекето Налчалъ съвсем ми активира алергията. Simple Smile

# 646
# 647
loveofmine,

След като и ти като нас си изпепелена от Облака, сподели/ ако имаш желание / твоето мнение за финала , а  и за филма, какво те изпепели ?

# 648

Ама той при нас беша дори "красив". Там е направо грозен като .....да не напиша нещо нецензурно.  Опулен....оплешивява вече....мунчо...че и по-зле...Наш Енгин не можа с брадвата по-точно да се прицели или да стегне синджира........

Сааакън! Немой! Ако го беше утрепАл, щяха да го съдят като за човек и да лежи сумА ти години в затвора... тогава щяхме да видим ПБН в преклонна възраст.  Simple Smile))   Добре си се цели нашето момче, умно не го утрепА още тогава. Simple Smile))

# 649
Маришка,грабвай валидола!

# 650
Добре съм ви заварила момичета!
 Минавам да ви кажа наздраве !
Добре дошли и на новите членове на темата  Hug
Страхотни сте и талантливи още повече!

# 651
loveofmine,

След като и ти като нас си изпепелена от Облака, сподели/ ако имаш желание / твоето мнение за финала , а  и за филма, какво те изпепели ?

Евчеееее, остави жената да се сафиряса. Тъй или инак ще нищим в сравнителен план Булут и Керим и любовта им... всички ще имаме възможност да се изкажем. Simple Smile))

# 652
  • AMS

Скрит текст:
Момичета, този колаж от фб ме кара  да споделя нещо. Обичам да контактувам с хора на изкуството. Познавам доста добре семейството на един млад холандски режисьор и сценарист. Казва се Max Porcelijn. Миналата година през март беше премиерата на неговия първи филм  PlanC . През есента спечели златния приз GoldenKalf за най-добър сценарий, а беше номиниран във всички категории.  Радостта беше неописуема, защото нямаше спонсори и делегиран бюджет, а цялото семейство, приятели, познати помагаха с каквото могат, за да бъде заснет филма.
След спечелване на наградата, беше поканен в USA  от Morgan Freeman, които се интересува от млади таланти. Беше там за 10 дни. Обсъдени са бъдещи проекти и ...
Така, че нашият човек най-малкото, което може да направи е - да отиде да си вземе наградата!!!

# 653
Бях малко възпрепятствана, но пак съм тук, защото единственото, за което ми се говори е Енгин. Та за дипломата... ще ви разочаровам, а не ми се иска. Каза, че светът е полудял и по един друг актьор...Къванч. С него бил в Париж, когато К. спечелил Best Model. Ходили на бар и всички жени били полудели. Аз обаче го клъцнах, че К. е един манекен и нищо повече, тъй като изгледах заради Берен Забраненият плод и това е мнението ми. А как ми се искаше да говорим повече за Енгин, но уви! Надявам се, че това ще стане някой друг път.

# 654
Добре съм ви заварила момичета!
 Минавам да ви кажа наздраве !
Добре дошли и на новите членове на темата  Hug
Страхотни сте и талантливи още повече!

Ох, леле... Кики... става опасно... откъм облаците виждам наводнение с червено вино... Wink)))

# 655
  • Пловдив
loveofmine,

След една седмица ще започнем преговор по облака. Знаем, че си му фенка на сериала....не по-голяма от нас обаче....

# 656
Бях малко възпрепятствана, но пак съм тук, защото единственото, за което ми се говори е Енгин. Та за дипломата... ще ви разочаровам, а не ми се иска. Каза, че светът е полудял и по един друг актьор...Къванч. С него бил в Париж, когато К. спечелил Best Model. Ходили на бар и всички жени били полудели. Аз обаче го клъцнах, че К. е един манекен и нищо повече, тъй като изгледах заради Берен Забраненият плод и това е мнението ми. А как ми се искаше да говорим повече за Енгин, но уви! Надявам се, че това ще стане някой друг път.

Стискам палци да стане... и то скоро! Wink)) Дръж дипломата изкъсо. Wink))) Шегувам се, разбира се. Но жените лудеят по какви ли не красиви личица насвякъде по света. Нека. Всички преминаваме през детските болести... Simple Smile)) Това, което запомняме за цял живот, обаче, почти винаги е свързано не с опаковката, а със съдържанието. Simple Smile

# 657
Loveofmine,аз да си призная харесвам и Къванч(е мнооого по-малко от Енгин),така че споко.Истината е,че той беше наистина изключително популярен,но напоследък излязоха нови звезди и той като че ли помръкна.

# 658
# 659
Извинявам се, но просто съм много припряна и нямам търпение ...

Общи условия

Активация на акаунт