Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Трудно ви настигам, сега пак ще се върна да ви чета. При толкова много неща, казани за Евгин, едва ли бих могла да добавя нещо ново. Истината е, че за първи път съм така ошашавена от актьорско майсторство - актьор до мозъка на костите и като такъв тази неизвестност около него ме съсипва. Искам непрекъснато да го гледам и слава богу това е възможно чрез преговорите, които толкова умело правите. Толкова са истински - а и той ги заслужава!

# 661
# 662
Ох, Къванч та Къванч!Абе какво толкова има в този мъж и което аз не виждам та все за него говорят и прехласват .Нищо лично Praynig сигурно е добър като актьор но тези опити винаги да се спомене колко е добър и как е единствен едва ли  талант в Турция ми е меко казано странно .
 Thinking

# 663
  • София
Лека нощ, момичета!

# 664
Бях малко възпрепятствана, но пак съм тук, защото единственото, за което ми се говори е Енгин. Та за дипломата... ще ви разочаровам, а не ми се иска. Каза, че светът е полудял и по един друг актьор...Къванч. С него бил в Париж, когато К. спечелил Best Model. Ходили на бар и всички жени били полудели. Аз обаче го клъцнах, че К. е един манекен и нищо повече, тъй като изгледах заради Берен Забраненият плод и това е мнението ми. А как ми се искаше да говорим повече за Енгин, но уви! Надявам се, че това ще стане някой друг път.

Много ми харесва мнението ти, съвпада с моето. Къванч е актьор, тип комерсиален продукт, в него е вложено мног , за да стане актьор. Старае се момчето, може да има някакъв талант, но не е вроден. Не му идва отвътре, просто усещам, че играе. А и при Енгин забравям, просто забравям, че играе, толкова е истинско.

# 665
Лека и от мен!!!! Heart Eyes

# 666
# 667
Трудно ви настигам, сега пак ще се върна да ви чета. При толкова много неща, казани за Евгин, едва ли бих могла да добавя нещо ново. Истината е, че за първи път съм така ошашавена от актьорско майсторство - актьор до мозъка на костите и като такъв тази неизвестност около него ме съсипва. Искам непрекъснато да го гледам и слава богу това е възможно чрез преговорите, които толкова умело правите. Толкова са истински - а и той ги заслужава!

loveofmine-
Ти кога попадна на сериала и кога те плени Енгин с играта си?  newsm78 newsm78 newsm78 Всяка една от нас на различна фаза е оценила таланта на Енгин, затова те питам.

# 668

Тази снимка за пръв път я виждам.

# 669
И аз като daizy_g и Марица! по отношение на двамата, които са като различни светове. Няма какво да бъде сравнявано при тях. Единственото общо е само професията им артист.

# 670

Лека да е и твоята, Дилеми! Simple Smile

# 671
Ох, Къванч та Къванч!Абе какво толкова има в този мъж и което аз не виждам та все за него говорят и прехласват .Нищо лично Praynig сигурно е добър като актьор но тези опити винаги да се спомене колко е добър и как е единствен едва ли  талант в Турция ми е меко казано странно .
 Thinking

КИКИ и мен ме дразни как медиите непрекъснато говорят за Къванч сякаш е единствен. Това е неуважително към другите актьори. Но напследък ми се струва, чде малко заглъхва шъма около него, показва го и ниския рейтинг на КГ.

Мисля, че сега Енгин е по-актуален.  Simple Smile Simple Smile

# 672
Направих първия колаж по 16-и епизод - "Капка дъжд в пустинята".

http://prikachi.com/images.php?images/568/5879568f.jpg

# 673
Не само странно, а и инфантилно, да не кажа повърхностно. Ама нейсе. В Облака всички са перфектни. И понеже Енгин казва, че е бръкнал дълбоко в себе си, за да изгради образа, се сещам за думите на английския поет Т. С. Елиът - Изкуството е бягство от личността, но, разбира се, трябва да си личност, за да има откъде да избягаш. Евгин първо и основно е личност с богата душевност, нека бърка в нея и да ни радва, но това явно не става толкова лесно, затова му прощавам отсъствието. Искам да вярвам, че в момента се зарежда, за да продължи напред. Убедена съм, че двете години в кожата на Керим са го изцедили и физически и емоционално. Негово право е да се оттегли по начин, който той намери за добре, а ние нямаме друг избор, освен да чакаме. Което и правим. Благодаря ви, че вече не съм сама.

# 674

Вижте  какво бях сътворила преди време.

Седи Къяанч на дивана в просторния си хол с огледало в ръка. Пред него е лаптопа , на който е пусната 74 серия- в спалнята Керим получава емоционален срив , а Енгин е във вихъра си.

"Я да видим сега как плаче конкуренцията.. Аз така съм усъвършенствал гримасата, не може да ме бутне. Въхххх този верно се разплака. . Ама това истински сълзи ли са, ааа според мен са капки. Ам пък и гласа му се дави..това и аз го мога. "

Къванч гледа внимателно и попива всяка мимика от екрана. Повтаря я пред огледалото, но се оказва трудно. Натиска стоп, а след това реплай, пусна сцената отново....
Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт