Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Направих първия колаж по 16-и епизод - "Капка дъжд в пустинята".

http://prikachi.com/images.php?images/568/5879568f.jpg

Божеееее, красота.....

# 676
Не само странно, а и инфантилно, да не кажа повърхностно. Ама нейсе. В Облака всички са перфектни. И понеже Енгин казва, че е бръкнал дълбоко в себе си, за да изгради образа, се сещам за думите на английския поет Т. С. Елиът - Изкуството е бягство от личността, но, разбира се, трябва да си личност, за да има откъде да избягаш. Евгин първо и основно е личност с богата душевност, нека бърка в нея и да ни радва, но това явно не става толкова лесно, затова му прощавам отсъствието. Искам да вярвам, че в момента се зарежда, за да продължи напред. Убедена съм, че двете години в кожата на Керим са го изцедили и физически и емоционално. Негово право е да се оттегли по начин, който той намери за добре, а ние нямаме друг избор, освен да чакаме. Което и правим. Благодаря ви, че вече не съм сама.

Напълно споделям вярата ти, че в момента се зарежда и убедеността ти, че двете години в кожата на Керим са го изцедили всякак.
Не сме сами, а ставаме повече и повече.

# 677
Не само странно, а и инфантилно, да не кажа повърхностно. Ама нейсе. В Облака всички са перфектни. И понеже Енгин казва, че е бръкнал дълбоко в себе си, за да изгради образа, се сещам за думите на английския поет Т. С. Елиът - Изкуството е бягство от личността, но, разбира се, трябва да си личност, за да има откъде да избягаш. Енгин първо и основно е личност с богата душевност, нека бърка в нея и да ни радва, но това явно не става толкова лесно, затова му прощавам отсъствието. Искам да вярвам, че в момента се зарежда, за да продължи напред. Убедена съм, че двете години в кожата на Керим са го изцедили и физически и емоционално. Негово право е да се оттегли по начин, който той намери за добре, а ние нямаме друг избор, освен да чакаме. Което и правим. Благодаря ви, че вече не съм сама.

Нагушшшквам те,  Hug Hug Hug целувам те и те обичам за всичко, което споделяш по повад усещанията и размислите си за Енгин! Simple Smile))

# 678
Момичета,лека нощ!До утре. newsm46 smile3524

# 679
Дейзи, много разхвърляно пиша, нямам още навици в това общуване, като характер съм припряна, а ето че сега се чувствам като пиле в калчища. Открих Енгин ненадейно, в период, когато бях престанала да работя, преситена от телевизия, текстове, думи, актьори, субтитри. Заминах за чужбина с мъжа ми и една вечер започна един филм...едно момиче, четирима скотове...продължих да гледам и изведнъж вече следях само Енгин, който ми говореше с цялото си тяло, с цялото си същество...  Бръкна в душата ми, не можех да мисля за нищо друго...Лятото изгледах втори сезон на субтитри. Боже, какво удоволствие да чуя гласа му, за съжаление опропастен от дублажа...Разболях се от този глас, гледах клипове, серията отначало, вече със субтитри, после потърсих други негови филми, намерих Облака и полудях... та до днес.

# 680
  • Пловдив
Дейзи, много разхвърляно пиша, нямам още навици в това общуване, като характер съм припряна, а ето че сега се чувствам като пиле в калчища. Открих Енгин ненадейно, в период, когато бях престанала да работя, преситена от телевизия, текстове, думи, актьори, субтитри. Заминах за чужбина с мъжа ми и една вечер започна един филм...едно момиче, четирима скотове...продължих да гледам и изведнъж вече следях само Енгин, който ми говореше с цялото си тяло, с цялото си същество...  Бръкна в душата ми, не можех да мисля за нищо друго...Лятото изгледах втори сезон на субтитри. Боже, какво удоволствие да чуя гласа му, за съжаление опропастен от дублажа...Разболях се от този глас, гледах клипове, серията отначало, вече със субтитри, после потърсих други негови филми, намерих Облака и полудях... та до днес.

Припряните са от огнените зодии...Овен, лъв, стрелец....Случайно уцелих ли...

# 681
След като днес отново говорихме за ПБН ми се породи желание да изгледам оригинала.
Ще го направя сега.
Много ми беше приятно, че бяхме заедно!
Лека нощ! До утре!
[/b]

# 682
Момичета,лека нощ!До утре. newsm46 smile3524

Лека, Велянка! Simple Smile

# 683
След като днес отново говорихме за ПБН ми се породи желание да изгледам оригинала.
Ще го направя сега.
Много ми беше приятно, че бяхме заедно!
Лека нощ! До утре!
[/b]
Лека, Ваня! Simple Smile

# 684
Милички,тази вечер ви напускам рано,изтощена съм.Лека нощ!

# 685
Лека нощ! Заспивам с надеждата, че утрешният ден ще донесе хубави новини.

А някой знае ли защо няма бг приспивна песен - старинна, народна, достигнала до нас през вековете?

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 00:31 от ValentinaP

# 686

Толкова познато... открих го едва преди няколко месеца, но полудях по него... не спях, не ядях... исках още и още и още... Откривайки форума, най-после намерих седата, в която да споделям лудостта си и започнах да разбирам, че не съм луда или обсебена... просто съм била жадна за нещо истинско. Simple Smile

# 687

Loveofmine- мерси, че сподели. Колко позната история. Аз не го харесах Енгин като външност, но не можех да откъсна очи от него, само него следях и изведнъж осъзнах колко е талантлив. И оттам просто ме заплени и започнах да откривам колко положителни черти и качества има, дори осъзнах, че е привлекателен и като външност(попринцип харесвам друг тип мъже).
А в Облака- гледах го по време на КВФ и бях направо потресена от таланта му. Разликата между Керим и Мустафа- не можех да повярвам, че един и същ актьор играе. Това, което направи Енгин като Мустафа Булут ме довърши, там вече го признах за безобразно талантлив

# 688
Лека нощ! Заспивам с надеждата, че утрешният ден ще донесе хубави новини.

http://www.youtube.com/watch?v=JJe5_t9kdDM

Лека, Вале! Simple Smile

# 689
Милички,тази вечер ви напускам рано,изтощена съм.Лека нощ!

Лека да е, Миле! Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт