Успешно "олежани" бебета - тема 6

• 17 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте ние се връщаме от ортопед профилактичен преглед и сичко ни е наред пу-пу. Само имаме един козметичен проблем както каза докторката.Като реве Боби и като се смее широко криви долната устничка като на Найк, уж щяло с времето да мине , но моята лична докторка ме посъветва да се консултирам с физиотерапевт. Имате ли информация дали на толкова малки деца се прави и въобще нещо по нашия случай.

# 31
Ехоооо бройте ме и мен с 2 кутийки.
Попс, мерси за темичката.   bouquet

# 32
Дрън-дрън При теб е ММ /което така и аз не разбрах моето мило ли е или моят мъж/, а при мен е БНД /бащата на детето/
Feq_na_z1bkite чак не ми е ясно какви упражнения ще му прави физиотерапевта та бебо още нищо не разбира.Я по добре не се притеснявай излишно.

# 33
Фусти, ММ=моят мъж. Никога не сме си говорили на мило  Peace

# 34
  • на земята
Попс,и аз искам две кутийки,че поръчах само една ..)?)

# 35
Попс благодаря за първа страничка Simple Smile  Hug
Пишете ме и мен с две кутийки от гранулките  Simple Smile

# 36
Ох, хич не искам да идва времето със зъбите, че тогава наистина ще се самоубия. Вече трети ден е нещо страшно, когато огладнее. Аз искам да го нахраня и в момента, в който го слагам да легне в скута ми се почва неистово пищене и почти нищо не може да го успокои. Ужасно сърцераздирателно плаче, с много сълзички, чак преграква патенцето ми. Понякога успявам да го нахраня като застана на четири крака над него, не знам дали успяхте да си го представите. Не веднъж съм казвала, че той освен класическата поза друга не признава и направо не знам как ще я караме. На моменти се изкушавам да се изцедя и така да му дам, но знам, че по този начин с цедене до никъде няма да я докараме и най-вероятно ще се сбогуваме с кърменето. Пък и като съм пробвала той не може да засуче хубаво от шишето и гълта само въздух. Така ми е мъчно като реве миличкото  Cry При нас това с дърпането си е практика, но по този начин рядко се случва, а сега е по-скоро тенденция. Мисля си, че една от причините може да е, че най-вероятно тези дни може да ми дойде цикъла  newsm78 и аз не знам какво да мисля. Вие иначе не ми обръщайте внимание много, просто на моменти имам нужда да споделя с вас, понякога просто като го напиша и ми идват някакви неземни сили, пък вие сте ми голяма подкрепа.

# 37
Аз полупияна сядам да ви кажа какво стана на консултацията. Мария е 8400 кг и е 71 см. Дробчетата са чисти, гърлото и е добре, а за хремата вече сме на спрей Куикс, педката каза да спирам всичко. Хич не остана доволна като и казах, че яде 3 пъти през нощта и ми каза да направя всичко възможно да го махнем, ама да дойде да го махне тя. Дупнаха Мария с ваксината против хепатит и след това и взеха кръв от пръста. Тъкмо успях да и взема урина и се оказа, че трябва да я дам в рамките на 40 минути, пък тя направо втаса в чантата  Joy Joy Joy Утре татито ще я носи.

Утре всички, с които ще поръчваме Тийта, ще им пиша на ЛС.

Хайде целувки, доволна съм от днешния ден, само искам и нощта да ми е спокойна, щото детето се поуспокои, ама толкова не съм ставала да правя шишета откакто беше на 2 месеца  Crazy Crazy Crazy

# 38
 Hug за всички

# 39
Запис ! Попи мерси за темата! Само хубави случки в нея и всички болести и вируси да минават вече:)

# 40
Стефи напълно те разбирам.И аз така бях 2 дни като не искаше да суче от дясната гърда.Само дето на челна стойка не му я подавах, за да суче.И също бях решила да цедя, но никога не ме е бивало, а и като видях скромните 10 мл. направо си го слагах на всеки час на гърда.Аз сега ще обърна внимание дали около идването на МЦ ще има промяна в поведението, че предния месец беше болен, а и цикълът ме изненада та не съм обърнала внимание.Но пак да кажа - ако е от цикъла пий чай от копър и анасон, четох че правели кърмата сладка.

# 41
Стеф,  Hug съчувствам ти! И при нас много често се е случвало Лени да отказва гърда и да се извива назад и да пищи! Дано бързо преминете този кофти период! По повод изцеждането, аз съм го правила няколко пъти! Лени също много трудно пие от шише, но като разбере какво е и захапва! Обаче мен ме дразни това цедене, друго си е да я сложа на гърда и да си засуче веднага, но вече рядко се случва!
Попи, браво за хубавите резултати и браво на това голямо момиче;)))
Да ви кажа, че с кеф ядем картофеното пюренце на мама;)))
Дрън, дано и Каменчо скоро се успокои, та да си починете и вие;)
Фейчке, не съм запозната по този въпрос, но си мисля, че е доста малък за да определите че е дефект някакъв, сигурно няма нищо и с времето просто ще спре да го прави;)
Спокойна нощ и спокойни и спящи бебчета и мамчета Wink))

# 42
Стеф, от няколко дни и Никол ми ги прави тези номерца. Не стига това, ами майка ми два пъти става свидетел на опитите ни да се кърмим точно в такива екстремни моменти и и два пъти ми каза, че детето вървяло към отбиване. Ей, призля ми като чух!  #Crazy Цяла тирада му дръпнах след това. В опита си да се нахраним стигам дотам да стоя полугола дълго време, сменям гърдите, лягаме на спалнята, ставаме, слагам я в количка, люшкам и още куп щуротии. В един момент започва неистово пищене, при което, за да не оглушея и да ми дадат група инвалидност, се стремя да я приспя. Вярвай, в такива моменти това е най-доброто и за двете ни. След като се събуди, вече започва да се храни нормално от гърдата. Нямам обяснение на подобно поведени, като се има предвид, че никога не чакам да се изнерви, за да я нахраня.Днес два пъти се хранихме по гореописания начин. tantrum
Фусти, дано при Стеф чаят да има ефект, защото аз пия около 5 чая, които съдържат анасон и копър и много други билки, ама Никол пак ми прави фасони при кърменето.  smile3518
Дрън, дано скоро успеете да преборите без болка тези зъби! Praynig
Инче, вие основно на кърма ли сте? newsm78

# 43
Стеф, от няколко дни и Никол ми ги прави тези номерца. Не стига това, ами майка ми два пъти става свидетел на опитите ни да се кърмим точно в такива екстремни моменти и и два пъти ми каза, че детето вървяло към отбиване. Ей, призля ми като чух!  #Crazy Цяла тирада му дръпнах след това. В опита си да се нахраним стигам дотам да стоя полугола дълго време, сменям гърдите, лягаме на спалнята, ставаме, слагам я в количка, люшкам и още куп щуротии. В един момент започва неистово пищене, при което, за да не оглушея и да ми дадат група инвалидност, се стремя да я приспя. Вярвай, в такива моменти това е най-доброто и за двете ни. След като се събуди, вече започва да се храни нормално от гърдата. Нямам обяснение на подобно поведени, като се има предвид, че никога не чакам да се изнерви, за да я нахраня.Днес два пъти се хранихме по гореописания начин. tantrum
Фусти, дано при Стеф чаят да има ефект, защото аз пия около 5 чая, които съдържат анасон и копър и много други билки, ама Никол пак ми прави фасони при кърменето.  smile3518
Дрън, дано скоро успеете да преборите без болка тези зъби! Praynig
Инче, вие основно на кърма ли сте? newsm78

И при нас го има този момент въпреки че сме на адаптирано мляко и единственият вариант в такъв момент и при нас е да я приспя. Пищенето е неописуемо просто, не мога да си го обясня, газове ли има, храната ли й се връща, просто не знам, но наистина е ужасно.

# 44
Благодаря за подкрепата и споделянето  Hug Значи най-вероятно е някакъв период и силно се надявам да е така. Лали, абсолютно идентичен е случаят ни, както с Никол. Аз също приспивам и стоя до него и го дебна само да мръдне и веднага на гърда докато е още сънен. Да ама вече и това не действа на моменти. Само среднощните хранения са ок.
Ами ше чакаме и ще се молим да отмине това дърпане.
Фусти, мерси за съвета  Hug Имам от бг лактогонен чай, който е с анасон и копър, преди десетина дена повръщах от него, но утре ще си направя пак и дано успея да го погълна
ДрънHug хайде да избива това зъбчето скоро да не се мъчите и двамата с Камен
Браво и на Мери за порасналото дупе и за почти преборения вирус.
Да проговарят и да прохождат по-бързо дечицата ни, да могат да ни казват какво и как искат и да има само детски смях и игри, а не постоянно с тези вируси и болежки я около колики, я около зъбки. 

Общи условия

Активация на акаунт