Екскурзиите - втора заплата?

• 21 154
  • 497
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Довечера имаме родителска среща. Мисля, че е свикана специално по въпроса.
Моля, модераторът да изчака със заключването на темата.
Възможно е да има развитие...

Благодаря   bouquet
нямам добро предчувствие за тази родителска среща... пиши какво е станало после - мисля, че целта й е да ти докаже, че не си права и клеветиш учителката Peace

# 496
mamamari, ако резервирам почивка в Хотел Х  ****, чрез туроператор Y и  не ми допаднат предоставените услуги и храната, считам че вината е на хотела.
Спирам, с дискусиите по темата. За протокола - НЕ работя в туристическия бизнес или в системата на образованието, пиша от позицията на родител и клиент.
Когато избирате вие вероятно избора е между десетки хотели и туроператори.Случая с училищната екскурзия избор няма.Фирмата и офертата вече е посочена.До колкото става ясно и от темата родителите се борят да им бъде дадено право да избират от  поне три оферти.
Излиза че дори правото на избор да откажеш единствената оферта е под съмнение щом после може да се коментира публично пред целия клас.
Ограничаването на възможността за избор е в основата на недоволството на родителите.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 16:59 от mamamari

# 497
  • София
Резултатите от тазвечершната родителска среща:

Свикана бе не от класната, а от родител от класа, пишещ във форума, с когото си знаем никовете.
Родителят представи темата, като пряко и лично насочена срещу класната и с цел уронване на престижа й.
Родителите останаха глухи за настояването ми да прочетат преди да решат каква позиция да заемат. Версията на добронамерения родител остана единствено валидната - оставяйки родителите с убеждението, че е описана личност с името и местоработата й.

До този момент нашата класна бе анонимна.
След доброжелателния жест на родителя, вече не е.

За да не се появи още някой доброжелател, който да спомене и имена и места, и наистина да урони престижа на учител и училище (заради въпрос, който засяга цялата система на образованието), помолих модератор да изтрие темата.

Общи условия

Активация на акаунт