ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 396
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Може ли някой да каже какво е това помагало за което събират пари в 8 "б" клас, издателство, автори ш т.н.

# 241
  • София
Ето това се казва новина. Навремето имаше едни конструктори железни и правехме такива неща

Скрит текст:

Скрит текст:

Е сега имаме възможност да се върнем назад, но в много по-модерен стил  Mr. Green Mr. Green

Роботика за НеУченици - След голям натиск от наши приятели през април решихме да направим група за възрастни. Целта е всички хора, които са ни питали през последните години, дали и как могат да си поиграят с роботите, да имат възможност.

Регистрация на:
http://robopartans.com/register/adults

# 242
  • София
Ех, велики сме си  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
След изобретателя на персоналния компютър Джон Атанасов още една личност с исторически принос в развитието на високите технологии се оказа българин – Марк Цукерберг, създател и изпълнителен директор на световноизвестната социална мрежа Facebook.
Оказа се, че Марк, който е роден през 1984 г. в Ню Йорк, има поне четвърт българска кръв по майчина линия и е кръстен на своя български дядо Марко. Това разкри самият Цукерберг в пространно интервю пред Асойштет прес вчера.
Марк разказва, че неговият дядо емигрирал с параход от България в САЩ през 40-те години на миналия век, когато заможното му буржоазно семейство било подложено на гонения от комунистическата власт. Бабата на Марк не успяла да избяга заедно със съпруга си Марко и нейната по-сетнешна съдба в България остава неясна.
В интервюто си Цукерберг, който е най-младият милиардер в света, споделя още, че се гордее със своя български произход и е добре запознат с историята на прабългарите, сочени за първите европейци.
Поради часовата разлика не успяхме да се свържем с Марк, но осъществихме разговор с министъра на българите в чужбина професор Божидар Димитров, който също изрази радостта си от новината и коментира, че тя е поредно доказателство за самородния талант на българския народ.

# 243
Здравейте, относно помагалото по английски, за което питате, все още не знам какво е. Само са събирали пари. Като им го дадат, ще пиша, кое е. Но класната каза още на родителската среща, че в учебниците, по които учат не е обхваната целия мариал, необходим за външното оценяване в края на годината. Затова и каза, че ще учат и неща, които ги няма в учебниците. Може би и това е довело до закупуване на допълнително помагало.

Наде, а новината за Марк ми се струва, че е първоаприлска шега. Аз я четох, публикувана точно на тази дата.  Rolling Eyes
 Laughing

# 244
Благодаря, Radostina74. Оказа се че последните месеци ще си решават тестове, за да се "представят" на външното оценяване. Пък какво са научили от езика  #Cussing out, то да си го учат както искат и ако искат

# 245
  • София
И в "г" клас събират пари за помагало по английски, не е само при вас. А аз нещо не Ви разбрах какво искате да кажете? Embarassed

# 246
  • София
Е явно ние 8а си знаем всичко  Mr. Green Mr. Green за никакво ръководство не са ни казали  newsm78 newsm78

Скрит текст:

Скрит текст:

# 247
# 248
# 249
  • София
Привет на всички!

Как сте?  Hug

Някой може ли да ми каже автори и издателство на учениците по литература и мат за 9 клас?  newsm78 newsm78

# 250
Привет на всички!

Как сте?  Hug

Някой може ли да ми каже автори и издателство на учениците по литература и мат за 9 клас?  newsm78 newsm78

Simple Smile Simple Smile Наде, не впрягай каруцата пред коня.

# 251
  • София
Привет на всички!

Как сте?  Hug

Simple Smile Simple Smile Наде, не впрягай каруцата пред коня.

Не, просто ми предлагат втора употреба (след закъсняло разчисвтване) учебници и ако са същите ще сложиме тигана, пък рибката догодина  Mr. Green Mr. Green

# 252
Знаете ли при кой учител ще бъдете и той какви учебници ще иска?

# 253
  • София
MПо БЕЛ и ЛИТ ще ни е г-жа Митова, която се представи и тук, а по МАТ - нямам представа

# 254
Ако се следва логиката, че учителите на 12-класниците стават догодина на 9-класниците, то по математика ще е госпожа Абрамович. Много свестен учител и много взискателен, което е чудесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт