Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 934
  • 765
  •   1
Отговори
# 615

Hug Да, страхотно беше.  Но, беше много отдавна. Откакто се влюби в Кузей, съвсем оглупя.
За мен лично, компрометирането на образа на Дж започна от пицарията, където избърса устата на Кузей със салфетка. И тая линия следват и до този момент.

А преди изцепката със салфетката, в същия епизод, помниш ли как направи всичко възможно да разкара Зейнеп от хоризонта. Защо така? Нали осъзнавала чувствата си момата. Ми ако не е била сигурна в тях, защо искаше да държи далеч Зейнеп? Гюлтен се чудеше на дъщеря си тогава , защо се държи така Дж. с приятелката си.

# 616
Лагуни, повярвай, че чета много внимателно всички постове, още повече пък твоите.

А Зейнеп, ако е приела факта, че са се разделили, чий го диреше в затвора? Можеше да даде писмото на Сами и без да идва. Че и целувка му прати hahaha отказала се е, друг път!

Ок, Фенче! Hug
Има ли значение дали се е отказала или не Зейнеп? Има ли значение какво прави? Прави това, което иска, както всички останали. Понася си последствията от всички каши, които забърка. Кузей не я брои за нищо вече. Така че, не виждам защо толкова те дразни? Виж , че и Джемре вече се държи адекватно. Не и се връзва. Честно да ти кажа, много ми хареса Джемре у тях, когато Зейнеп отиде се драчи с нея. Обаче майка и.  newsm11
Hug Най/вероятно и на вечерята. И какво от това! Някои ги е много страх от Зейнеп. Joy Joy Joy

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug

Гледам редовно, но не съм коментирала. Има ли някаква опция да се присъединя към вас? Rolling Eyes

# 618

Hug Да, страхотно беше.  Но, беше много отдавна. Откакто се влюби в Кузей, съвсем оглупя.
За мен лично, компрометирането на образа на Дж започна от пицарията, където избърса устата на Кузей със салфетка. И тая линия следват и до този момент.

А преди изцепката със салфетката, в същия епизод, помниш ли как направи всичко възможно да разкара Зейнеп от хоризонта. Защо така? Нали осъзнавала чувствата си момата. Ми ако не е била сигурна в тях, защо искаше да държи далеч Зейнеп? Гюлтен се чудеше на дъщеря си тогава , защо се държи така Дж. с приятелката си.
Hug За мен, Джемрето провали връзката им. Но, в природата всичко се връща. Джемрето няма да е с Кузей. Това е очевадно. И сама се пречуква. Няма нужда от злодей.

# 619
Здравейте Hug

Гледам Rolling Eyes редовно, но не съм коментирала. Има ли някаква опция да се присъединя към вас?

Мисля, няма проблем. Входът е свободен! Добре дошла!

# 620
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug

Гледам Rolling Eyes редовно, но не съм коментирала. Има ли някаква опция да се присъединя към вас?

Благодаря Hug

# 621
Ах, ах. Каква драма беше за яйцата на Зейнеп и какви аплодисменти и подкрепа за боя върху Баръш.
Грешки в чипа, дами!

Това не го разбирам никак. Не мога да си обясня как може да подкрепят Кузей в този му безумен изблик. Харесвам Кузейката много. Но тези първосигнални реакции категорично НЕ.

# 622

Hug За мен, Джемрето провали връзката им. Но, в природата всичко се връща. Джемрето няма да е с Кузей. Това е очевадно. И сама се пречуква. Няма нужда от злодей.

На това ставаме свидели вече сума време. Как някои не го виждат, също не разбирам.

# 623
Здравейте Hug

Добре дошла и от мен!

# 624
Ах, ах. Каква драма беше за яйцата на Зейнеп и какви аплодисменти и подкрепа за боя върху Баръш.
Грешки в чипа, дами!

Това не го разбирам никак. Не мога да си обясня как може да подкрепят Кузей в този му безумен изблик. Харесвам Кузейката много. Но тези първосигнални реакции категорично НЕ.

Hug Лагуни, не е виновен Кузей. Той си е побойник. Но, няма злоба в него.  Оная сврака е виновна.

# 625
Дафне, мисля, че по-рано ги изложих добрите и качества, заради които я харесвам, но заради теб ще ги повторя: верен приятел, не е лицемерка, смела е, последователна в чувствата си, също си мисля, че е готова и на саможертва, в името на тези, които обича. Това е достатъчно. Който не е съгласен с мен, ок. да обжалва hahaha
Кралице Heart Eyes е как да не ме дразни такова поведение? Зейнеп знае, че е нежелана. Но отказване йок! Е не мога да я разбера, честно...
Гюлтен и мен ме подразни, трябваше да и затръшне вратата в лицето, също като дъщеря си...
Лагуни, я си спомни кога Джемре започна да се държи така със Зейнеп, коя беше причината?
И коя винаги лицемерничеше при среща? Нали искате да сме безпристрастни? И кой се подиграваше на Джемре, че тича по Кузей? А тя какво направи? Не само тичаше, ами и лазеше...и то как...при все, че я отрязаха не един път. Е, коя от двете е по-куха лейка?
Зизу Hug добре дошла!  bouquet

# 626

Лагуни, я си спомни кога Джемре започна да се държи така със Зейнеп, коя беше причината?
И коя винаги лицемерничеше при среща? Нали искате да сме безпристрастни? И кой се подиграваше на Джемре, че тича по Кузей? А тя какво направи? Не само тичаше, ами и лазеше...и то как...при все, че я отрязаха не един път. Е, коя от двете е по-куха лейка?

А, спомням си всичко много добре. И съм на противоположно мнение от товето. Вярвам не се изненадваш.  Hug Нямам против да смяташ Зейнеп за куха лейка. Наистина. Както аз смятам , че Дж. е изумително тъпа, така и ти имаш право да смяташ Зейнеп за злобна, нахална, куха и т.н. Не виждам никакъв проблем в това.

# 627
Грешки в чипа, дами!

Hug Лагуни, не е виновен Кузей. Той си е побойник. Но, няма злоба в него.  Оная сврака е виновна.

Няма нито грам злоба в това момче. Затова и заради всички други негови качества го харесвам. И заради това съм склонна да му прощавам явните изцепки. Никога Кузей нямаше да направи крачка към Джемре като към любима , ако тя не му се навира. Никога!

# 628
Затова, че няма грам злоба в Кузей съм напълно съгласна с теб. Именно заради това му прощавам изцепките, които прави. Но...не съм съгласна, че Джемре започна да му се навира в ръцете. Ама изобщо! Да, тя му призна, че го обича. Но тя ли го накара да и се изповяда по телефона от Грузия? Тя била попречила на връзката му със Зейнеп... hahahaсмешки. Ако се беше влюбил в Зейнеп, нямаше да му пука за любовта на Джемре.  Наистина тя за всичко ви е виновна...
Лагуни, да смятам ли, че ти подкрепяш Зейнеп за това, че се унижава по този начин?

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 15:01 от queen_fenka

# 629
Но...не съм съгласна, че Джемре започна да му се навира в ръцете. Ама изобщо! Да, тя му призна, че го обича. Но тя ли го накара да и се изповяда по телефона от Грузия?

Добре де, Фенче. Какво твърдиш с това? Че Кузей направи признанието си, защото вече не може да издържа без Джемре и има намерение да изживее любовта си? Колко пъти Джемре го нарече страхливец преди това признание. За всички е ясно при какви обстоятелства Кузей изказа на глас, това което чувства към нея. Кажи от кой момент си вадиш заключение, че Кузей прави крачка към Дж. с цел да бъдат заедно? Тя е тази, която неперкъснато напомня за себе си и чувствата си. Тя го уверява, че никой няма да ги раздели, тя е активната...

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 15:18 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт