Отговори
# 165
Добро утро, тъкмо си мислех, че аз съм най- ранобудна newsm03 айде на кафенце  food010

# 166
Памперс, ще ме включиш ли във FB-групата? Или да ми кажеш как се казва групичката?

# 167
Добро утро и от мен мили мами, надявам се да сте добре   bouquet
аз за първа сутрин се събудих без гадене , дори сега си пийвам едно чайче  Blush
аз имам едно въпросче, има ли някоя мама с кървене на венците и как се справя , че аз съм направо ужас от няколко дни и водички най-различни ползвам и нищо.
Връщам се да ви чета  Hug
Пожелавам ви прекрасен и усмихнат  петък  bouquet

# 168
Дидка, страхотна новина! И аз много се забавлявах на прегледа. Чета, че повечето ще се следите при Щерев. Засега съм във Вита при д-р Чорбова, но ще видим. Много обичам да съм с точен час за прегледа, който да се спазва. Ако при Щерев е така, може да се пробвам.

# 169
добро утро момичета аз съм будна от 6  Mr. Green
RAQSVETLINA аз нямам за сега кървене от венците ,но съм имала и на мен много ми помага или жабурене със солена вода или натъркване със сол по венците.по този начин се лекувам аз ,ако си забелязала всички пасти за зъби за стягане на венците са солени.пробвай дано ти помогне и на теб  Hug

# 170
Добър ден момичета. Нека днешния дъждовен ден не ни разваля настроението.

Скрит текст:

За д-р Лазарова имам много лошо мнение. Такива небивалици наговори за детето ми, че един месец не съм спирала да плача и да чакам резултати от изследвания.  #2gunfire

# 171
Добро утро момичета много сте ранобудни. Аз не можах да спя от притеснение че днес съм на преглед. Моля стиснете по едно палче всичко да е наред   bouquet

# 172
hixxy  Стиснати палци от нас. Всичко ще е наред. Ще видиш каква радост е като гледаш как малкото човече се движи.  Heart Eyes

# 173
  • Gone with the wind
Дидка, страхотна новина! И аз много се забавлявах на прегледа. Чета, че повечето ще се следите при Щерев. Засега съм във Вита при д-р Чорбова, но ще видим. Много обичам да съм с точен час за прегледа, който да се спазва. Ако при Щерев е така, може да се пробвам.

Но мен ми се наложи да изчакам 10на минути.
Някой питаше за ранната ФМ - в Щерев ми я правиха с вагинален ехограф (в сайтът им пише, че прегледите в клиниката през първия триместър се извършват вагинално  Rolling Eyes)

hixxy,  fingerscrossed

# 174
аз имам едно въпросче, има ли някоя мама с кървене на венците и как се справя , че аз съм направо ужас от няколко дни и водички най-различни ползвам и нищо.

Аз имам от самото начало и то не само кървене, ами и нещо като отлепяне на венеца отпред, и ползвах паста и вода за уста, които уж убивали разни бактерии, но ще се ходи на зъбар Sad С какво и как ще ме лекуват, незнам  Confused
Момичета, да ви питам нещо извъна темата - последните 4-5 теми въобще не иска да ми запаметява до къде съм прочела. Всеки път като вляза ме пуска от началната страница. Някой има ли идея защо  newsm78
А, и кога ще спирате ФК? Аз забравих да питам вчера лекарката.

# 175
Добро утро!Хубав и успешен ден на всички.

# 176
ще спирате фк?  newsm78  аз вчера като бях при док.ме пита дали имам още хапчета ,ако не да ми изпишат.аз пия фк 3 по 1 и желязо 2 по 1 ,но не знам аз съм с таласемия и няма как да не пия фк тя ме поддържа сега.

# 177
Добро утро и от мен, мили мами Simple Smile
От днес и аз съм на no-spa - от няколко дни ме боли кръста и корема и днес ходих на лекар Sad
Чудя се какво да правя с работата - да работя ли, да не работя ли?

# 178
ще спирате фк?  newsm78  аз вчера като бях при док.ме пита дали имам още хапчета ,ако не да ми изпишат.аз пия фк 3 по 1 и желязо 2 по 1 ,но не знам аз съм с таласемия и няма как да не пия фк тя ме поддържа сега.

Аз от самото начало я пия по едничко на ден, но знам, че се пие до 4-ти месец и се спира, та затова питам. По лунарно броене вече сме влезли в 4-ти.. Не вярвам да ми навреди де, ама имам още 4-5 хапченца, та се чудя дали да купувам още.

# 179
всичко си  е строго инвидуално при сестра ми макар да е в 6 месец не са и спрели фк така че доки най добре знае

Общи условия

Активация на акаунт