Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 682
  • 749
  •   1
Отговори
# 210

Baiche,  за кое ритуалче ме питаш? Thinking

За пожелаването на 4 желания и щракването с пръсти;))
Пропуск имам нещо. Къде е този магически ритуал  Sunglasses

Байче ритуала е сутрин в банята пред огледалото да си кажеш "днес ще ми се случат 3 чудеса, разрешавам" и на думата "разрешавам" се щрака с пръсти
Само, че е за 3 желания. Grinning

# 211
Добре, започвам да тренирам да щракам с пръсти.  Rolling Eyes

# 212
  • София
Това открих, не е пред огледалото, но кво пък. На първа страница нещо не виждам на пръв поглед, но пък се зачетох в неотворени досега неща Simple Smile

http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4108

# 213
Момичета- вярвам, че няма да ми се разсърдите  Peace

Вие вярвате в неуспеха  !!! Докато не си промените мисловните модели и излезете от т.нар. "роля на жертвата",  животът ви няма да се промени....човек привлича това, което мисли...вие дълбоко вътре в себе си сте убедени, че няма да получите подходящата работа, че сте недооценени,  ситуацията е гадна, несправедлива.....докато виждате само този аспект на живота, животът от своя страна ще ви показва само това свое лице  Peace

Обичам ви, Съжалявам, Простете, Благодаря  Hug

Благодаря на всички за разискванията по темата. Във всеки пост намирах нещо полезно. Да се сърдя в никакъв случай. Аз винаги изслушвам и други гледни точки, защото от всеки човек можеш да научиш нещо. shiningsmile твоите постове са много позитивни и определено от теб като човек преминал през това има какво да науча. В думите ти "Вие вярвате в неуспеха" видях много истина. Ролята на жертва и аз виждам че изпадам в тази ситуация някой път. И въпреки, че се опитвам да не е така някак си подсъзнателно е точно така. Защото от детството са ни повтаряли /навсякъде е така, няма по-хубаво, примири се работа е, а не почивка, всички шефове са еднакви/ и все такива неща. Дори и сега виждам в хората около мен насмешката с която ме гледат, като казвам че искам нещо по-добро. Моля да ми препоръчаш някой техники от многото, който на теб са ти помогнали да преодолееш тези нагласи. Дано не те притеснявам. Може и на лични. Иначе аз не мога да кажа, че не харесвам или не обичам себе си. Аз съм реалист човек. Не летя в облаците. Знам си възможностите, знанията и нещата в който съм добра и нещата за който не ставам.
Та така не отидох на интервюто, като се обадих да изясня защо отказвам позицията и да не ме чакат напразно. Защото все пак съм сериозен човек и неявяването без причина не е в моя стил.

# 214
Момичета, чудесни сте!  newsm51
Благодаря ви!
И да не забравите да се забавлявате много утре!

# 215
А защо не пробвате вместо 3 да си пожелаете 5 неща, и не в банята пред огледалото, а още в леглото, например, и вместо да щракате с пръсти, бихте могли да почешете с леко завъртане дясното си ухо с лявата ръка или ... дори да ощипете върха на носа си??? Абсолютно съм убедена, че ще проработи!!!  Peace  Hug Не точната бройка желания и щракането с пръсти правят така, че да се случат желанията, а забавлението, което си създава човек, докато прави нещо нетипично и нестандартно за него (към момента) - ей така се сваля важността и се вдига бариерата за потенциала!   bouquet

Едно поздравче от сърце (още онзи ден исках да го пусна, но докато намеря клипче с превод ...)

# 216
Здравейте!Много се радвам,че ви намерих/досега само из темите за диети се лутах../..разбира се не можах да изчета всички постове,но от тук нататък ще ви следя с голямо удоволствие.Рабира се най-развълнувана съм от картата на желанията и имам голямо желание да си направя.Четох Д.Кехоу миналата година и ми хареса много..т.е. имам някакво понятие за силата на мисълта,но за тази карта на желанията разбрах от вашите стари темички.Доколкото разбирам редно е да я направя на 11 март или след 11 март,така ли е?А каде да я поставя?Трябва да я виждам често..,но не и да е достъпна за чужди погледи,нали?Още веднъж ..Много ще се радвам да черпя опит от вас,дано и аз да съм полезна с нещо занапред.Желая ви успех в всички начинания smile3503

# 217
  • Costa Rica
В думите ти "Вие вярвате в неуспеха" видях много истина. Ролята на жертва и аз виждам че изпадам в тази ситуация някой път. И въпреки, че се опитвам да не е така някак си подсъзнателно е точно така. Защото от детството са ни повтаряли /навсякъде е така, няма по-хубаво, примири се работа е, а не почивка, всички шефове са еднакви/ и все такива неща. Дори и сега виждам в хората около мен насмешката с която ме гледат, като казвам че искам нещо по-добро.
Май обърках авторството на цитатите, но нищо Laughing

В началото на темата бях постнала едно клипче на Шон Стивънсън - психотерапевт и "гуру" (не в религиозния смисъл Wink. Накратко - ето историята му. Ражда се с най-тежката форма на остеогенезис имперфекта (болест на крехките кости) Не очакват дори да преживее нощта, но той шашка лекарите. След 200-тната счупена кост спира да ги брои. В резултат на болестта е висок само 90см, в инвалидна количка и напълно зависим от околните. Чудесно начало за "жертва", нали?

Вместо да се самосъжалява, човекът завършва университет, работи в администрацията на Клинтън, радва се на щастлив интимен живот, самоопределя се като един от най- доволните и балансирани хора на земята, има плочки за завиждане и учи "здравите" как да имат същото. И то само заради думите на баща си "Шон, ти никога няма да играеш бейзбол, но ако работиш здравата ще можеш да си купиш бейзболен отбор".

Не съм много почитателка на селф-хелп гурута, но на този човек няма как да не повярвам. Щом той може, нямам никакви извинения да не мога и аз.

http://seantimes.com/

# 218
  • Варна
Момичета, толкова ме вдъхновявате! Такива чудесни постинги! Благодаря!  Hug
Чудя се досега къде съм се пиляла?!

По отношение за работата - винаги съм работила това, за което съм мечтаела. Само че с течение на времето установявах, че мечтите се изпълняват 1:1 и за това започнах много да внимавам  Laughing. Последния път бях забравила готини шефове, и заплатата ми да се вдига периодично по 2  Mr. Green.
Сега пак ми се изпълни желанието - почивка! И това си има своите минуси, разбира се, но всичко работи в моя полза  Peace

Моят съвет към търсещите е това /по Закона за привличането/: Поставете най-важните приоритети - длъжност, време...; представяйте си с какви усещания отивате на работа; какви хора виждате, какво е отношението към вас; как ви кара да се чувствате самата работа... А не просто сферата, длъжността и задълженията. Успех желая на всички търсещи! Peace
И весел празник утре на всички момичета!   bouquet

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 00:19 от Pollly

# 219
Момичета,моля ви за вашата енергийна подкрепа!!! Praynig
 Напоследък при мен се проявяват разни симптоми,които наподобяват миастения.Бях на невролог и тя отрече,но симптомите си стоят.
Моля за вашето положително излъчване да съм здрава! Praynig

# 220
  • UK
По въпроса с ритуала с щракането - вчера сутринта реших да пробвам и наистина ми се случиха две малки изненади, на които принципно не бих разчитала и ми оправиха деня до голяма степен.  Heart Eyes Днес смятах да повторя, ама забравих.  Mr. Green

Момичета, навлизам в доста труден период, усещам го, и моля да ми пратите малко положителни емоции, за да съм сигурна, че ще се справя с предизвикателствата до края на месеца.   bouquet

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 01:06 от adorable™

# 221

Момичета, навлизам в доста труден период, усещам го, и моля да ми пратите малко положителни емоции, за да съм сигурна, че ще се справя с предизвикателствата до края на месеца.
Praynig Praynig Praynig
късмет и любов

# 222
 Grinning Laughing Joy Честит осми март на всички жени.Пожелавам Ви много радост,щастие,здраве ,успех и много усмихнати лица през този  ден.

# 223

Много позитивна енергия и светлина за ladybg и adorable™! Hug Praynig

# 224
....Момичета, навлизам в доста труден период, усещам го, и моля да ми пратите малко положителни емоции, за да съм сигурна, че ще се справя с предизвикателствата до края на месеца.   bouquet

Това не си го помисляй даже  Wink . Пожелавам ти прекрасен празник и съдбата да опровергае усещанията ти!

Мили момичета, чуден празник и прекрасни мигове пожелавам на всички ви! Благословени да сте!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт