Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Има детска площадка в Рандеву.

# 331
  • Пловдив
........
Момичета, преди време обсъждахме кукерските събори. Да ви напомня  Grinning http://karlovo.bg/index.php/2012-01-05-13-43-42

Благодаря за припомнянето. Дано времето да е пролетно за пролетния празник само...

# 332
  • Пловдив
Рандевуто има площадка, но според мен не е подходяща за деца на 1,5-2год. Стълбите на пързалката са опасни според мен, а и пързалката е висока.
Гладиаторите има площадка за малки деца. Може да разгледаш снимки: http://plovdiv.zavedenia.com/404/gallery/599/%D0%94%D0%B5%D1%82% … D0%BA%D0%B8.2012/
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.474254305922580.124309. … 014312&type=3
В Тони 2000 може да ви разпънат маса точно до площадката и да си седите и да си гледате децата. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.290048321012384.86773.1 … 256177&type=3
По малко е от Гладиаторите, но пък мисля, че ще е по спокойно и си мисля, че няма да има нужда да тичате там след децата.
Най добре като се постопли и да идете на място и да изберете.

jul, дават го да се застудява. Дано само не вали.....

# 333
  • Пловдив
Благодаря ви! Май на Гладиатори ми се струва най-подходящо, на Рандеву ми се струва висока и доста далеч от масите. Ще мина да ги огледам всички като се постопли. Ще бъда благодарна, ако има и други предложения!

# 334
Здравейте, може ли да ми препоръчате ресторант, който да има детски кът на открито и стабилен навес. Ще правим кръщене на детето Юни месец и ми се иска да избера ресторант, в който хем да седнем вън,хем да няма опасност да ни навали, ако прекапе, хем децата да играят....

Р-т Острова, има детски кът навън и навес също.  Peace

# 335
в Централни Хали,на 2 ет. вдясно в дъното има дрехи на бг-производители ,шити за износ на доста прилични цени-блузки 8-10 лв,рокли,туники и панталони( 30 тина лв,). Напомниха ми на Дафне като стил ,изглеждат прилично качество.Изгодно ми се вижда,затова го споделям.
 Peace

# 336
  • Пловдив
здравейте дами прекрасни  bouquet,

имате ли мнение за фризьорския салон на Байкал/срещу ПУ, за по младичките Wink/, че съм си наумила да си поокъся малко зимната перушина, а това ми е най-близо:) Е, ако някой знае за добър фризьорски салон или фризьор в района/Централна гара - Евмолпия/ ще съм благодарня. Извинявам се ако е писано вече, ама имах глупостта да обещая на милото че ще си пусна дълга коса, та сега си нося последствията  Mr. Green, не съм се подстригвала от лятото и сега съм като вещица в косата, освен по характер, разбира се tooth  Joy Joy Joy
     На Капитан Райчо 36 - салон "Жорж и Софи". Това е до ресторант Рая.И двете им фризьорки са страхотни.

# 337
Момичета, знаете ли от къде мога да си намерия чиния за микровълнова печка SAMSUNG?
Преди 6 години като се счупи моята си поръчах на Техномаркет на Пазарджишко. Поръчките за резервни части се правят в сервиза - намира се отдясно покрай магазина почти на края на сградата  Peace Доставиха за около седмица тогава. Задължително си запиши кой ти е модела  Wink

# 338
Здравейте, дами, знаете ли дали в Пловдив шият дрехи на H&M?

# 339
Здравейте,дами!!! Харесах си едно шлиферче на марка Orsay ,някоя от вас знае ли къде се продават дрехи на марката Simple Smile

# 340
Здравейте,дами!!! Харесах си едно шлиферче на марка Orsay ,някоя от вас знае ли къде се продават дрехи на марката Simple Smile
В София в мол Сердика и в мола на Ал.Стамболийски. В Пловдив нямат магазин.

# 341
В София в мол Сердика и в мола на Ал.Стамболийски. В Пловдив нямат магазин.
Благодаря ти за информацията...жалко,щеше да ми е по лесно Wink

# 342
  • Берлин
Момичета, знаете ли от къде мога да си намерия чиния за микровълнова печка SAMSUNG?
аз си купих от левчето на главната.има стандартни - стават за всякакви микро

# 343
  • Пловдив
Момичета,къде на намеря книжка на Енгри Бърдс Rolling Eyes Детето ми я търси,ама по книжарниците не я чували...Била с едноименните герои от филмчето,но със задачи.

Препоръка търся за лечебен масаж.

# 344
  • Пловдив
Момичета,къде на намеря книжка на Енгри Бърдс Rolling Eyes Детето ми я търси,ама по книжарниците не я чували

Като списание с Енгри Бърдс купуваме от супермаркета-щендера с вестниците.Предполагам,че го има по будките за вестници.Вътре има да се лепи,открий разликите

Общи условия

Активация на акаунт